بابا میگم تمام این راه هارو اجرا کردم ولی نشد تو رو خدا اگه از تو سیو های بازی میشه کاری کرد بگید تا انجام بدم
این نسخه جام باشگاه های آسیا اصلا لگوهاش تغییر میکنه
بابا میگم تمام این راه هارو اجرا کردم ولی نشد تو رو خدا اگه از تو سیو های بازی میشه کاری کرد بگید تا انجام بدم
این نسخه جام باشگاه های آسیا اصلا لگوهاش تغییر میکنه
شما كيت سرور رو نصب كرديد ؟
اين نسخه جام باشگاههاي آسيا نقشه كيت سرورش يكيه ؟
اگه يكيه كه بايد اعمال بشه و اگه يكي نيست مطمئنا اعمال نميشه
حالا كدوم يكيه ؟
نسخه كيت سرورتون ؟
داخل كيت سرور پوشه مخصوصش وجود داره لازم نيست كاري بكني فقط توش كپي كن
مشخص نیست این pes 2010 دقیقا کی میاد؟
توی بازی پرتقال - مجارستان تبلیغاتش دور زمین بود...
بحث در مورد PES 2010 در اینجا لطفا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کیت سرور 8 رو دارم
مگه لگوها هم نقشه میخوان
سلام
من پس از اجراي پچ 1.4 كه جناب krauser معرفي كردن مشكل سيو بازيم حل شد اما در عوض تيمهاي ايراني در ليگ باشگاههاي اسيا حذف، اسامي بازيكناي تيم ايران بهم ريخته و بازيكناي كلاسيك نيز از بين رفتند. لطفا راهنمايي كنيد و اگه اپديتي چيزي مي خواد معرفي بفرماييد. مثلا در مسترليگ نه تيم ملي ايران هست نه تيماي باشگاهي ايران
همچنين اگه پچ ليگ برتر ايران هم هست معرفي كنيد. اگر هم پچها جاي جداگانه اي هستند بگيد. فقط خواهشا اين پچها طوري نباشه كه سيو قبليا از بين بره!
راستي راهنماي بازي و تركيب كليدها رو هم اگه داريد بذاريد (مي دونم همه اينارو قبلا صد بار معرفي كرديد حالا يه بارم براي تازه واردا بذاريد)
ممنون
Last edited by arreh; 17-10-2009 at 16:45.
دوستان سلام
من روزانه حدود 2 ساعت pes 2009 بازی میکنم ولی تازگی lcd خریدم و وقتی تو رزولیشن خود lcd که 1680*1050 هست بازی میکنم یک خطی وسط صفحه هست و اذیت میکنه البته مشکلی تو اجرای بازی ندارم و خوب اجرا میشه ولی این خط اذیتم میکنه راهی هست که بشه درستش کرد میترسم چند روز دیگه که pes 10 اومد اونم همینجوری بشه سیستم هم تو امضام هست........
ممنون
سلام.برو تو انجمن مشکلات سیستم بپرس سریع تر و بهتر به جوابت میرسی.![]()
یا هرتز مانیتور رو بذار روی 75 یا اینکه گزینه vsync رو فعال کن البته راه اول توصیه میشه برای روان اجرا شدن بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)