تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 1138 اولاول ... 4318318819219279289299309319329339349359419811031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    بالاخره پشت آمپر رو نصب کردم.ساعت هم راه اندازی شد و یکسره داره کار میکنه
    با راهنمایی علی آقای عزیز تونستم نشانگر بنزین رو به کار بندازم.اما 5 لیتر کم نشون میده.علی آقا و دوستانی که از این روش استفاده کردند (گذاشتن لامپ بجای مقاومت فابریک) ماشین شما هم همینطوره؟

تو این عکس 20 تا بنزین تو باک هست

2. 6 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بالاخره پشت آمپر رو نصب کردم.ساعت هم راه اندازی شد و یکسره داره کار میکنه
    با راهنمایی علی آقای عزیز تونستم نشانگر بنزین رو به کار بندازم.اما 5 لیتر کم نشون میده.علی آقا و دوستانی که از این روش استفاده کردند (گذاشتن لامپ بجای مقاومت فابریک) ماشین شما هم همینطوره؟
    متشکرم آقا پیمان گرامی.
    باعث خوشحالی هست که این دوتا سیستم راه افتاد، بخصوص نشانگر بنزین که واقعا ضروری و گرانقیمت هست.
    در مورد دقیق نشان دادن مقدار بنزین، این میتونه به موارد متعدد دیگه ای هم مربوط باشه. بطور مثال با توجه به نوع سیمکشی خودرو و اینکه چند وسیله برقی دیگه در ماشین در حال کار باشه( روز و یا شب) و مقدار توان تولیدی دینام ( در زمان دورهای متفاوت موتور) و حتی انواع سیمکشی های متفرقه ، تاثیر مستقیم و غیر مستقیم روی نشانگر بنزین میگذاره.

من کاملا و دقیق اندازه نگرفتم که درجه نشانگر تا چه حد درست نشان میده، اما با توجه به استفاده ای که در طی این چند سال داشتم، میتونم بگم نزدیک به 95% دقیق بوده و خطاهای جزئی هم به پای مواردی که توضیح دادم میگذارم.

یک نکته دیگه اینکه رئوستای نصب شده در داخل باک ( که در واقع همان درجه شناور بنزین هست) در بخشهای انتهایی دارای سیم پیچ فشرده است ( یعنی فاصله سیمها نسبت به هم بسیار کم) و در بخشهای ابتدایی دارای فاصله بیشری نسبت به هم هستند و این در مقدار حرکت عقربه بنزین تاثیر داره، به این صورت که وقتی باک کاملا پر باشه ، مقدار جابجایی عقربه موقع مصرف سوخت خیلی بیشتر از زمانی هست که عقربه در بخشهای پایانی ( نزدیک به منطقه ذخیره باک) حرکت میکنه و این هم نوعی خطا به حساب میاد که در این نوع سیستمها وجود داره،و گاهی ممکنه بعد از طی مسافت طولانی، درجه نشانگر باک هنوز در حد بالا قرار داشته باشه و بعد یکدفعه پایین بیاد.

بخاطر همین خیلی از خودروهای امروزی دارای مدار گرافیتی هستن تا دیگه نیازی به سیم و رئوستا نباشه و فاصله های موجود در بین سیمها حذف شده باشه تا نشانگر بسیار دقیق نشان بده، و یا اصولا از سیستمهای الکتریکی خارج شده و از مدارات الکترونیکی و میکروپروسسور استفاده میکنن.
    با توجهبه این موارد ، کاملا مشخصه که چند لیتر کم و زیاد نشان دادن درجه باک در خودروهای ما، اونهم بعد از اینجور ابداعات که برای راه اندازی بکار رفته، چندان عجیب نیست.

مسلما بعد از مدتی که استفاده کردین قلق مقدار حرکت عقربه و بنزین دستتون میاد.

دوستان سلام
    من عضو جدید هستم

دوستان میخوام در مورد لاستیک های مستر کراپه یا مستر کرافته(دقیق نمیدونم)

یه مقدار اطلاعات در مورد قیمت و جنس و... میخواستم.ممنون.
    جناب mory1975
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
    متاسفانه من اطلاعات خاصی در این مورد ندارم، اما با کمی جستجو متوجه شدم که این مدل تایر ساخت یک شرکت آمریکایی هست .
    امیدوارم شما و بقیه دوستان اگر اطلاعات بیشتری در این مورد دارید،بنویسید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام‌ِ
    ممنونم از لطفت علی آقا.والله من زمانی که تست کردم حتی ضبط هم ‌وصل نبود.وسایل اضافی هم اصلا ندارم
    دوتا مشکل دیگه:
    ۱-امروز برای یه کاری سرباطری رو بازکردم.بعدش متوجه شدم که ساعت از کار افتاد.چند بار شوک دادم اما اثر نکرد
    ۲-بعد از نصب پشت آمپر هر کاری کردم چراغ جلو روشن نشد.یعنی تمام چراغ ها مثل چراغ کوچیک و... روشن شدند بغیر از چراغ جلو.ماشینای ما تو موتور آفتامات چراغ دارن؟ ممکنه سوخته باشه؟

6. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام‌ِ
    ممنونم از لطفت علی آقا.والله من زمانی که تست کردم حتی ضبط هم ‌وصل نبود.وسایل اضافی هم اصلا ندارم
    دوتا مشکل دیگه:
    ۱-امروز برای یه کاری سرباطری رو بازکردم.بعدش متوجه شدم که ساعت از کار افتاد.چند بار شوک دادم اما اثر نکرد
    ۲-بعد از نصب پشت آمپر هر کاری کردم چراغ جلو روشن نشد.یعنی تمام چراغ ها مثل چراغ کوچیک و... روشن شدند بغیر از چراغ جلو.ماشینای ما تو موتور آفتامات چراغ دارن؟ ممکنه سوخته باشه؟
    مشکلی که در ساعت و چراغهای جلو دارید،به احتمال زیاد بخاطر قطع و وصل شدن برق ماشین موقع باز و بسته کردن سرباطری بوده
    این قطع ووصل شدن معمولا باعث ایجاد یک شوک الکتریکی میشه و در نهایت توی مسیر حرکت هرکجا که کنتاکت خوبی وجود نداشته باشه، یک حالت خال زدن و جرقه کوچک بوجود میاد که در نهایت باعث ایجاد یک عایق موقتی در مسیر برق شده و تمام وسائلی که قرار هست از همان مسیر تغذیه بشن، بدون برق خواهد ماند.
    این مشکل بیشتر از همه در جعبه فیوز رخ میده که متاسفانه جعبه فیوزهای شورلت جای بدی قرار گرفته و در دسترس نیست و رطوبت و غبار هم میتونه محل اتصال فیوزها را کثیف بکنه و این شوک هم در ادامه باعث خال زدن بشه.
    فیوزها را چک کنید. با تست لامپ ببینین آیا برق در دو سمت فیوزها جریان داره ( در زمان باز بودن سوئیچ)
    احتمال داره مشکل از همین قسمت باشه، چون گاها برای من هم پیش میاد و ناچارم چند ماه یکبار همه فیوزها را تمیز و چک بکنم.
    شورلت نوا بطور استاندارد آفتمات چراغ نداره مگر اینکه نصب کرده باشن. سوکت پشت چراغها را هم چک کنید، همینطور سوکت اتصال برق کلید اصلی چراغها ، چون ممکنه اون هم شل یا کثیف باشه و برق بخوبی کنتاکت نکنه.

در مورد ساعت هم همین مسئله هست منتها با توجه به اینکه ایراد داشته ممکنه اشکال از داخل خود ساعت هم باشه.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خود ساعت رو دوباره باز کردم و مستقیم به باطری وصل کردم دوباره بکار افتاد.بعد دوباره سر جاش سوار کردم.
    در مورد چراغ جلو فیوز هارو چک کردم اما نه با لامپ.با چشم که دیدم همه سالم بودن
    چند روز پیش بخاطر قفل شدن سوئیچ مکانیک کل فرمون رو باز کرد.مغزی سویچ خراب بود.قاب گلویی فرمون از داخل شکسته بود که جوشش داد.بعد از نصب فرمون سرباطری رو گذاشتم وقتی در ماشین باز بود بوق بصدا در اومد.دیگه صدای بوق چه ربطی به باز شدن در داره نمیدونم.الان هر وقت در باز میشه بوق ‌‌میزنه

10. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست خوب جناب camaro lt اگر امکانش هست قسمت پیغام های خصوصی بنده باز نمیشه

اگر صلاح دانستید لطفی کنید اگر نه که باز ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خود ساعت رو دوباره باز کردم و مستقیم به باطری وصل کردم دوباره بکار افتاد.بعد دوباره سر جاش سوار کردم.
    در مورد چراغ جلو فیوز هارو چک کردم اما نه با لامپ.با چشم که دیدم همه سالم بودن
    چند روز پیش بخاطر قفل شدن سوئیچ مکانیک کل فرمون رو باز کرد.مغزی سویچ خراب بود.قاب گلویی فرمون از داخل شکسته بود که جوشش داد.بعد از نصب فرمون سرباطری رو گذاشتم وقتی در ماشین باز بود بوق بصدا در اومد.دیگه صدای بوق چه ربطی به باز شدن در داره نمیدونم.الان هر وقت در باز میشه بوق ‌‌میزنه
    احتمالا باز و بسته کردن ساعت یک شوک دیگه وارد کرده و ساعت شروع به کار کرده.
    بازدید چشمی فیوزها کافی نیست و باید حتما چک کنید که آیا برق از فیوز رد میشه یا خیر؟ کنتاکت سر فیوزها با پایه های فنری نگهدارنده فیوز ممکنه خوب برقرار نباشه و عملا برق از فیوز عبور نکنه.
    سوکت و سوئیچ چراغ را هم آزمایش کنید.

صدای بوق اخطار زمانی که سوئیچ روی ماشین باشه بصدا در میاد. احتمالا موقع سوار کردن مغزی مکانیکی سوئیچ، پلاتین کنتاکت که نزدیک انتهای مغزی سوئیچ قرار داره و اتصال برق بوق اخطار را برقرار میکنه، درست رگلاژ نشده و بطور دائم چسبیده و هروقت درب باز میشه برق هم از این کنتاکت عبور میکنه، درحالیکه فقط باید زمان جا ماندن سوئیچ روی ماشین این کنتاکت عمل بکنه.

جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل شما را با مدیریت در جریان گذاشتم و امیدوارم بزودی حل بشه

Last edited by camaro lt; 17-07-2016 at 16:54.

13. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علی آقا منظورم بیزر نیست.بوق اصلی ماشین بصدا در میاد

15. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارتقاء کولر شورلت نوا ( بخش 2)

ساخت ابزار مناسب و باز کردن قطعات
    طی این مدت دنبال تهیه مقدمات و ابزار مناسب برای باز کردن کمپرسور بودم و بخاطر اینکه بعضی از ابزارهای ، ویژه این کار هست و قیمت زیادی هم داره، و بصرفه نیست که برای یکبار استفاده تهیه کنم، ناچار شدم خودم ابزار بسازم ، بخصوص اینکه یکی از ابزارهای خاص در ایران پیدا نمیشه ( برای همین مدل کمپرسور R4 ) و باید ساخته میشد.

مرحله اول بازکردن کلاچ کمپرسور هست که ابزار این کار در بازار وجود داره اما چون در اندازه های مختلف هستند، بصورت یک کیت ابزار ارائه شده که بصرفه نبود بخرم بنابراین با یک ابتکار ساده یکی ساختم.

این نمونه آچار باز کردن کلاچ کمپرسور هست که هم برای باز کردن و هم بستن کلاچ بکاره برده میشه.

بخش مهم این ابزار همان پیچ بزرگی هست که وظیفه باز و بسته کردن را بعهده داره.
    این پیچ جدای از اینکه از سمت بیرون دارای رزوه هست، در مرکز خودش هم سوراخ شده و دارای رزوه به اندازه محل پیچ شدن مهر سر میل لنگ کمپرسور بوده که در زمان بستن کلاچ مورد استفاده قرار میگیره و این مدل پیچ در بازار نیست و باید سفارشی توسط تراشکار ساخته بشه ، اما من بهتر دیدم که برای این مسئله هم یک ابزار جداگانه که ساده هم هست بسازم.

در ابتدا یک مغزی که دارای رزوه و سایز مناسب رزوه های سر کلاچ کمپرسور باشه پیدا کردم . از این نوع مغزی ها معمولا در فروشگاه های قطعات و لوازم اتصالات فشار قوی پنوماتیک و هیدرولیک پیدا میشه

بعد یک پیچ و مهره با قطر مناسب 10 م م و یک لوله فلزی کوتاه نسبتا قطور هم بدنه اصلی این ابزار را ساخت و در نهایت با جوش دادن تمام این بخشها به هم آچار آماده شد

قبل از باز کردن کلاچ کمپرسور، مقدار اندازه مناسب فاصله بین کلاچ با پولی را مشخص ،و بعد مهره سر میل لنگ کمپرسور را باز کردم

با این وسیله به راحنی میشه کلاچ کمپرسور را باز کرد. چون پیچ تعبیه شده در این ابزار بعد از سفت شدن به سر پیچ میل لنگ فشار وارد میکنه، بهتره که از یک واسطه مناسب مثل یک تکه فلز یا چوب محکم استفاده کنید تا فشار مستقیم همراه با چرخش به پیچ سر میل لنگ وارد نشود

این بخش زیر کلاچ کمپرسور هست. به خار داخل شافت کلاچ دقت کنید. احتمالا اگر این خار از جای خودش خارج شد نگهدارید تا برای زمان نصب استفاده بشه

در ادامه با استفاده از یک بوش پیچ دار خاص که توی وسائل و پیچ و مهره ها داشتم، همچنین یک واشر پهن و یک مهره بلند دیگه، و جوش دادن این سه قطعه به هم، ابزار بستن کلاچ را ساختم.

این ابزار برای بستن کلاچ استفاده میشه که فعلا مورد نیاز نیست تا زمانی که کمپرسور را دوباره ببندم.

جالبه بدانید که خیلی از چیزهای لازم را از داخل خرت و پرتهایی تهیه کردم ،که سالها نگه داشتم و این خرده ریزه ها را اکثرا از ابزارها و وسائل کهنه و دستگاههای قدیمی فرسوده و ماشن آلات از رده خارج شده و..و..و.. بدست آوردم یا حتی موقع قدم زدن و پیاده روی روی زمین پیدا میکنم و نگه میدارم چون مطمئن هستم یکروز بدرد میخوره.

Last edited by camaro lt; 20-07-2016 at 13:30.

17. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    با لامپ رفتم بسراغ فیوز ها تا آزمایش کنم سالم هستن یا نه
    یه نکته که ذهنمو درگیر کرد اینه که فقط فیوز های سمت چپ لامپ رو روشن میکنن و فیوز های سمت راست با اینکه از سلامت بعضیاشون اطمینان کامل دارم لامپ رو روشن نمیکنن.

سوئیچ چراغ ها تمام وضعیت هاش کار میکنه فقط چراغ جلو روشن نمیشه (با این وضع بازم ممکنه که مشکل از سوکتش باشه؟)

19. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •