ولی چیز پی انش خیلی داغون شده
الان رفتم چک کردم دیدم سرور هم رفته دوبی !!! فیسبوک از جیمیل سریعتر باز میشه !!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ولی چیز پی انش خیلی داغون شده
الان رفتم چک کردم دیدم سرور هم رفته دوبی !!! فیسبوک از جیمیل سریعتر باز میشه !!!!
آخه مگ وی پی ان رو از مکس گرفتی که میگی وی پی انش داغونه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه دارن از همارا فرار میکنن شما میای به همارا!!!
وی پی ان به مکس مربوط نمیشه ماله همه اینطوریه
ولی من چند نفر رو میشناسم که از شهر های دیگه وی پی ان رو مثله دو ماه پیش دارن استفاده میکنن! ولی من که با وی پی این وصل میشم انگار که دایل آپ رو وصل کردم !!!
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
منظورم از وی پی انش داغونه اینکه در حین استفاده از وی پی ان مشکل داره !
بله . الان من یک ماهه نتونستم با مکس از وی پی استفاده کنم ! سرعت میاد رو 5 کیلو !
من همارا کلاسیک دارم و همین مشکلو دارم ربطی به مکس نداره
خب بچه ها یه آنتی فیلتر جدید دارم براتون
اگه اون چیزی باشه که خودش گفته یه چیزه فوق العاده است
خیلی امن مثل ssl در واقع هدف اصلیش همین امن بودن هست که ما به عنوان آنتی فیلتر استفاده میکنیم
تست کنید و نتیجه رو به منم بگین (سرعت و...) خودم تست نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که میگم کلا بیخیال وی پی ان شد
دوستان میخواستم بدونم سرویس مکس کلاس ویژه ( 19500 قیمتشه) با مکس کلاس معمولی ( 29500 قیمتشه) از نظر سرعت و کیفیت با هم فرق دارن یا فرقشون همون 1 گیگ حجم اضافیه؟
سلام دوستان من ارومیه هستم مثل شما مکس نت دارم 256 محدود و قرار هست سرویس رو تمدید کنم تصمیم دارم مکس 128 نامحدود خانگی بگیرم چون میبینم دوستانی که استفاده میکنن میگن 128 به اندازه 256 پهنای باند میده آیا صلاح هست من این سرویس رو انتخاب کنم؟ البته بنده دانلود نمیکنم و سرعت خیلی بالا هم در اولویتم نیست حالا دوستان چی پیشنهاد میکنن؟
با سپاس![]()
نمیشه گفت 256 میده چون سرعتش نوسان داره و مثل سرویس های حجمی یکنواخت نیست.با این حال میانگین سرعتش بالای 200 هست.اگه مقدار حجم سرویس های محدود برات کافی نیست انتخاب خوبیه.ولی اگه مصرفت حول و حوش 15 گیگه محدود بهتره.چون سرعتش نسبت به محدود خیلی کمتره.
لطفا از سرویس خودت یه تست بزار.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)