پس چرا این مشکل تنها بر روی ویندوز +ویستا رخ می دهد!؟!
پس چرا این مشکل تنها بر روی ویندوز +ویستا رخ می دهد!؟!
شما فایروال ویندوز را هم خاموش کنید و بعد تست کنید.
دروود
خوب معمولا زمان نصب کسپر،دیوار آتش ویندوز خاموش می شود و من هم بررسی کردم پیشتر خاموش بود!حتا یک rule هم تعریف کردم که این کانکشن رو همه ورودی خروجی هاش رو trust کنه و پویش نکنه!!
این روش هم کارایی نداره...چون این روشی که کانکشن را از local به trust انتقال میدیم / باز پورت ها یکی هست که کسپر مانع ان میشود...فعلا اگر میخواهید استفاده کنید..باید کسپر را exit کنید..که این یعنی الوده شدن سیستم ...
راه دیگری وجود ندارد !!
اما من باز هم می گویم این مشکل هم به ویندوز باز می گردد و هم به کسپر!وگرنه من در ویندوز ایکس پی مشکلی ندارم با همین نسخه کسپر!!تنها ویندوز ویستا به بالا..
ویندوز سون و ویستا قسمتی در فایروال داره / که بنام public profile که کانکشن ها را زیر نظر میگیره و اجازه سند یا ریسیو به بعضی از کانکشن ها را نمیده...باید این را خاموش کنید..تست کنید اگر شد که هیچ..اگر نشد...
من هم باز می گویم, راه دیگری در ویندوز سون و ویستا , موجود نمی باشد..اگر موجود بود...حتما می گفتم !!
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 20-04-2011 at 11:08.
جناب کاراکاس . کاسپر روسیستم من از طریق سرور خودش آپدیت میشه بدون مشکل به تاریخ همون روز که آپدیت میکنم . ولی آپدیت رو که بر میدارم بریزم رو یه سیستم دیگه تا 100% هم میره ولی تاریخ تغییری نمیکنه وبه همون تاریخ 20/8/2010 میمونه . راه حلی به نظرت نمیرسه ؟ پاکش کنم یعنی ؟
اپديت كه شما جمع اوري ميكنيد با حدود 200مگابايت باشه..
كسپر اگر به نقص بيفته به هيچ راهي..درست بشو نيست...
شما با اين برنامه كسپر را ريمو كنيد و بعد از ان نصب مجدد و اپديت كنيد.
لينك ريمور كسپر:
بهتر هست اگر نسخه شما 11.0.1.400هست / از خود سايت اخرين ورژن را دانلود كنيد..كه نسبت به اين نسخه مشكلاتش رفع شده و بعضي از گزينه هايش بهينه تر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 20-04-2011 at 11:39.
آره 227 مگ هست . حالا اگه ریمو کنم بعد همینو نصب کنم آپدیت کنم مشکل حل میشه ؟ یا ورژن جدید و بگیرم ؟ آخه سرعت زیاد بالا نیست
ورژن جديد براي اين هست كه باگ هاي موجود رفع شده و به امنيت كاربر كمك ميكنه..
وگرنه اگر ريمو كنيد..تا 90درصد مشكل شما رفع ميشه...چون حتي يك بار كسپر گير داده بود به اپديت نشدن كه تنها راهش..عوض كردن ويندوز بود.
ايشالا كه مشكلتون با اين روش حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)