اقا کسی نیست یه راهنمایی هم به من بکنه...میگم فکرامو کردم اگه مثلا بشه با 700 یه جفت باند و یه امپلی بگیرم بقیه ارو بعدا پول اومد دستم بگیرم بهتر نیست؟ لطفا اگه کسی مدلی میخواد معرفی کنه قیمتم بزاره
اقا کسی نیست یه راهنمایی هم به من بکنه...میگم فکرامو کردم اگه مثلا بشه با 700 یه جفت باند و یه امپلی بگیرم بقیه ارو بعدا پول اومد دستم بگیرم بهتر نیست؟ لطفا اگه کسی مدلی میخواد معرفی کنه قیمتم بزاره
گفتم که از ورق پشت صندلیه
چون منم وقتی صندلی رو در میارم خیلی صدا میده ولی وقتی میزارم سر جاش دیگه صدا نمیده
خدا رو شکر
دیدی زیادی حساسی
ridata رو چند خریدی؟
چون خودم فروشنده این فلشا هستم تو قم
سوالاتم بپرس اگه بتونیم کمکت می کنیم
سلام
بودجه شما برای یک خرید خوب کمه اسپیکر حدودا 450 درمیاد و آمپی که اونو راه بندازه حدودا550
ارزون تر از این بخوای احتمال داره بعدا پشیمون بشی از خریدت
آره دیگه فعلا باهاش مشغولیم
RiData چهار گیگ 15 تومن بمن داد
و اما سؤالات:
1- با اینکه سیم دیمر رو برام وصل کرد ولی بازم وقتی شب چراغ ماشینو روشن میکنم نور صفحه کم نمیشه. تنظیمات دیمر روی پخش رو هم همه جوره امتحان کردم. کسی تاحالا دیمر این پخشو وصل کرده؟
2- تنظیمات نمایش مثل رنگ و Display و .. رو نمیشه ذخیره کرد تا وقتی مثلا برق ماشین قطم میشه تنظیماتشو بشه برگردوند؟ این امکان روی تنظیمات Audio هست ولی Display رو میخوام.
3- امکانی هست که بشه وقتی سوئیچ رو میبندی ضبظ خاموش روشن نشه؟ قبلا تو یه تاپیک یه جایی خوندم و لی آخرش نگرفتم مشکلی پیش میاد واسه سیستم یا نه؟
4- ورودی AUX این پخش کجاست؟ باید سیم کشی بشه؟
5- از همه مهمتر: چرا با اینکه تو تنظیمات Panel Beep رو فعال کردم ولی بوق یادآوری برداشتن پنل رو نمیزنه؟ ضمنا Beep رو هم که فعال میکنم کلید های روی پخش صدا نمیده؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان![]()
سلام ممنون
خوب 4 تا سوال..
1)ضبطم ارزش خرج کردن 1 تومن فقط برای اسپیکر و آمپلی و داره؟
2)بعد این قیمتایی که شما گفتید چه مدلی هستن میشه اسمشم بگین ؟
3)بعد با این امپ و اسپیکری که شما میگید میتونم بیس و کیفیت خوبی بگیرم؟
4)حالا اگه یه مقدار از این چیزایی که شما معرفی کردین بخوام پایین تر بگیرم چی هست و چی میتونم بگیرم..مرسی
سلام
ببین با توجه به اینکه Cone Area شما در حال حاضر بیستر از یک جفت هست احتمال داره حجم صداتون کمی کاهش پیدا کنه ولی قطعا کیفیت صدا از دوجفت پایونیری که داری به مراتب بالاتر میره.با همون آمپ میتونی ببندی ولی با آمپ خودش معرکه میشه.ضمنا قیمتها هم مجدد افزایش یافته.متاسفانه نمیشه دگه با قیمت محمد برات بگیرم.ولی باز هم ارزش داره شک نکن.اگر خواستی تماس بگیر سوال کنم ببینم الان چند میتونی بگیری.
دوست گلم.با توجه به سلیقه شنیداری شما و بودجه ای که در نظر دارین اونم تو این بازار نمیشه خیلی مانور داد.باید تک تک خرید کنید.دنبال برندهای فیک و ارزون هم نروید که پشیمون خواهید شد.
برای شروع ساب باکس آدیو سیستم مدل MX 12 MKII plus رو پیشنهاد میدم که واقعا فوق العاده هستش تا جائی که ممکنه خودم باکسم رو که اونم صدای عالی داره بفروشم و یدونه از این سری بگیرم.طراحی باکس بسیار عالی همراه بیس نرم و قوی.ساب تنهاش هم هست منتها این دیگه هزینه و زحمت ساخت باکس رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سایز اسپیکرهای پراید 10 نبود؟13 شده؟! باریکلا
کامپیوتر شما داره فرکانس پائین رو ارسال میکنه به اون باکس. درست هم هست. چون داخلش ساب ووفر بوده نه درایور فول رنج.
اون صدا رو هم باید بشنوم نمیشه همینجوری نظر داد.
خواهش میکنم عزیزم.نه 2Way هست.من هرتزها رو قبول ندارم.شرمنده.ساند استریم تو دادن توان بالا غلو میکنه.میتونه 70 وات بده البته باید تست بشه ولی شما فکر 110 وات رو اصلا نکن.
خواهش میکنم.
برای آمپ و پخش 400 تومن؟!خیلی کمه گلم. اگه جنس خوب و کار کن بخوای حد اقل باید یه تومن براشون هزینه کنی. تک تک بگیر مثل بقیه بچه ها. هم جنس خوب میگیری و هم پولت رو دور نریخدی.
ما امروز رفتيم پايونير ١٥٥٠ روي ماشين بندازم , تا جمعه ٢٦٠ بالاترين قيمتي بود كه داده بودن ولي امروز زيره ٣٠٠ قيمت ندادن , منم ننداختم و برگشتم . فقط ىه دزدگىر بستم .
قيمت ها خيلي بالاست بدجوري دارم ميرم تو فكر اين سيستم هاي ارزون چىنى . نظرتون در مورد مارشال خوبه ؟
مرسی دوست عزیز بودجه شد 1ت .. فقط میخوام یه آمپلی خوب و یه اسپیکر و یه ساب بگیرم فعلا..کامپوننت و بعدا اضافه میکنم
حالا این ساب شما معرفی کردین قیمتش چنده..یکی از دوستان این 2 اسپیکر رو هم پیشنهاد دادن نظرتون چیه؟
جی بی ال T696
DLS1073
خوب قیمتی داده
1- من وصل نکردم
2- display تا جایی که من میدونم این حالت رو نداره که ذخیره بشه!
3- باید بشه کاری کرد ولی برای منم همینجوریه .
4- فکر نکنم aux داشته باشه. داره؟
5- panel beep که خودت میدونی برای وقتیه که یادت بره پنل رو برداری . بوق میزنه .ماله وقتیه که شما آمپیلی نداری. وقتی آمپیلی نداشته باشی اسپیکرات وصله به آمپیلی پخش پس برق توش هست که beep بزنه ولی شما آمپ داری و وقتی ماشین رو خاموش میکنی آمپ هم برق نداره. پس نمیتونه beep بزنه!
1- ضبط شما چیه؟ من متوجه نشدم . چند تا خروجی داره؟
2- 450 که گفتم mxc609 آدیو بود که فکر کنم گرون تر شده و مابقی شم آمپیلی آدیو سیستم که اونم آقا حمید بتون معرفی می کنن
3- کیفیت که 100% ولی من بیس این اسپیکر رو نشنیدم. اگه ساب نمیخوای بگیری اسپیکر 1073 dls بگیر که مثل ساب میکوبه
4- مدل های پایین تر هم توصیه نمیشه ولی بهتره از آقا حمید بپرسی چون سابقه و تجربه شون خیلی بیشتره
موفق باشی
Last edited by Mohammadkiller; 05-02-2013 at 16:00.
سلام نه حمید آقا جلو پراید 10 هست عقبش 13 سانتی من عقب جا زدم راحت پشت قاب فابریکی پیچ شد![]()
امروز پخش r536 jvc قبلی رو با 7016 عوض کردم.
(dls 1073 & pioneer 5500t)
اما نظرم بعد از تعویض (تنظیمات امپلی رو تغییر ندادم):
- کیفیت صدا خیلی بهتر شد.
- چرا این پخش lcd بی کیفیتی داره؟، اولا response time خیلی بالایی داره پیکسلاش(موقع حرکت نام اهنگ رو صفحه سایه ایجاد میکنه، مثلا زیر نویس تو تلویزیون اگه سریع حرکت کنه مات میشه یه چیزی تو این مایه ها) دوما نور led ها از بقل صفحه میزنه بیرون و رنگها تو سراسر صفحه به یک میزان روشنایی نداره و خیلی تو ذوقم خورد.
- ظاهر خیلی جالبی داره.
- فلش 16 گیگ پاتریوت rage منو که توش علاوه بر موزیک کلی فایل دیگه هم بود مثل بنز اجرا کرد!
- باند dls 1073 فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم، وقتی نصاب پخش رو روشن کرد و مشغول تنظیم بود چند نفر از نصابهای دیگه با تعجب میگفتن مگه میشه بدون ساب این جور صدایی از پخش گرفت!(بنده خداها سیستم رو فقط به اسم پایونییر میشناختن!!!) واقعا نیازی نمیبینم که فعلا ساب بندازم.
- تشکر فراوان از دوست گرامی حمید خان گل بابت راهنمایی های گذشته.
پیرو پست 9286 اولا این پخش ورودی aux در پشت پخش داره، دوما دوست گلمون فرمودن وقتی ماشین خاموشه امپلی برق نداره، ولی تا اونجایی که من میدونم ما از باتری برق مستقیم برای امپلی میبریم و به سوییچ و خاموش بودن ماشین ربطی نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)