تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 2365 اولاول ... 431831881921927928929930931932933934935941981103114311931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید..اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم

پخش ماشین پایونیر 9450 هست ماشین هم 206..الان باندم پایونیر آمپلی نمیخوره

میخوام یه جفت باند جدید- آمپلی 4 کاناله-( کامپوننت در صورت نیاز)- ساب و باکس بگیرم

بلندی صدا اصلا برام مهم نیست میخوام کیفیت خوبی داده باشه رو صداهایی که فقط خودم تو ماشین بشنوم..میخوام یه بیس تمیز داشته باشه از صدای ریز و تیز هم بدم میاد کلا ترجیح میدم صدای سیستم از نرمال

بیشتر به سمت بم باشه و بیس تمیز و قوی داشته باشه البته همه اینا نیازمند بودجه خوبی هست که متاسفانه در مورد من محدود حدود 700 حالا یه مقدار بیشتر میتونم هزینه کنم...با توجه به شرایط که صدای

بیس دار و بیشتر می پسندم و

هد یونیت: پایونیر 9450
    ماشین: 206

چه پیشنهادی برای خرید ساب و آمپ و اسپیکر و کامپوننت دارید ..کامپوننتم میخوام برای اینکه صدای استریو بعضی از این سیستم ها خیلی تمیز هست و تقریبا از همه جا خودرو یه صدای خوشگلی شنیده میشه

پیشاپیش مرسی از کمکتون
    اقا کسی نیست یه راهنمایی هم به من بکنه...میگم فکرامو کردم اگه مثلا بشه با 700 یه جفت باند و یه امپلی بگیرم بقیه ارو بعدا پول اومد دستم بگیرم بهتر نیست؟ لطفا اگه کسی مدلی میخواد معرفی کنه قیمتم بزاره

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

خدا از دهنت بشنوه محمد جان
    راستی دوستان ممنون کلا هر کسی اگه به سوالم فکر کرد ولی دیگه نیازی نیست درست شد دیگه طاقچه عقب صدا نمیخوره یعنی اصلا نیمخوره الان فقط صدا بیس هست
    فقط پشتی صندلی عقبو در آوردم دوباره جا زدم کل صدا خوابید ماشین خاموش شیشه بالا هم دیگه صدا نمیاد
    فکر کردم صدا از تاقچه بود ولی فکر کنم از پشت صندلی بود که حالا درست شده در کل از همه ممنون
    گفتم که از ورق پشت صندلیه
    چون منم وقتی صندلی رو در میارم خیلی صدا میده ولی وقتی میزارم سر جاش دیگه صدا نمیده

ماجرای این پخش کنوود 7016 ماهم فعلا به خیر و خوشی گذشت.

خلاصه ماجرا:
    پخشو بردم مغازه گفتم قبل اینکه بفرستید نمایندگی یه چکش بکنید. سی دی رو اول نگاه کرد (که گفته بودم سی دی رو در میاری دیگه سی دی جدید نمیگیره) گفت بنده خدا وقتی دستگاه خاموشه نباید هم سی دی قبول کنه، فقط سی دی رو Eject میکنه. خوب این اشتباه بنده.

یعد رفت سر یو اس بی. یدونه نو از جعبه در آود مارک RiData دو سه تا موزیک ریخت روش رفتیم بدون هنگ پخش کرد. همون آهنگارو ریختم رو فلش خودم که قبلا هنگ میکرد (فبلش محتویتشو پاک کردم)، رفتیم سر 10 ثانیه هنگ کرد. دوباره فلش خودشو پر موزیک کردم دیدم هنگی تو کارش نیست.
    درنهایت فلش رو ازش خریدم و رفتم شرکت..

الان نمیدونم بفرستم نمایندگی یه برچسب تعمیرم بزنه روش پس فردا میخوام بفروشمش بگن این خراب بوده، یا اینکه با همین یدونه فلش 4 گیگ بسازم؟
    چند تا سؤال دیگه هم راجع به این پخش دارم نمیدونم توی این تاپیک بپرسم یا پس چرا کجا؟

ببخشید که سرتونو درد آوردم.

پی نوشت به دوستانی که الان با این اوصاف از بنده عصبانین: این پخش از نظر کیفیت صدا از روز اولم قبول کردم که رد خور نداره. فقط با فلش بد قلقی میکنه و منم یه ذره زیادی بهش بدبین شدم.
    خدا رو شکر
    دیدی زیادی حساسی
    ridata رو چند خریدی؟
    چون خودم فروشنده این فلشا هستم تو قم
    سوالاتم بپرس اگه بتونیم کمکت می کنیم

اقا کسی نیست یه راهنمایی هم به من بکنه...میگم فکرامو کردم اگه مثلا بشه با 700 یه جفت باند و یه امپلی بگیرم بقیه ارو بعدا پول اومد دستم بگیرم بهتر نیست؟ لطفا اگه کسی مدلی میخواد معرفی کنه قیمتم بزاره

سلام
    بودجه شما برای یک خرید خوب کمه اسپیکر حدودا 450 درمیاد و آمپی که اونو راه بندازه حدودا550
    ارزون تر از این بخوای احتمال داره بعدا پشیمون بشی از خریدت

3. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

خدا رو شکر
    دیدی زیادی حساسی
    ridata رو چند خریدی؟
    چون خودم فروشنده این فلشا هستم تو قم
    سوالاتم بپرس اگه بتونیم کمکت می کنیم
    آره دیگه فعلا باهاش مشغولیم

RiData چهار گیگ 15 تومن بمن داد

و اما سؤالات:

1- با اینکه سیم دیمر رو برام وصل کرد ولی بازم وقتی شب چراغ ماشینو روشن میکنم نور صفحه کم نمیشه. تنظیمات دیمر روی پخش رو هم همه جوره امتحان کردم. کسی تاحالا دیمر این پخشو وصل کرده؟

2- تنظیمات نمایش مثل رنگ و Display و .. رو نمیشه ذخیره کرد تا وقتی مثلا برق ماشین قطم میشه تنظیماتشو بشه برگردوند؟ این امکان روی تنظیمات Audio هست ولی Display رو میخوام.

3- امکانی هست که بشه وقتی سوئیچ رو میبندی ضبظ خاموش روشن نشه؟ قبلا تو یه تاپیک یه جایی خوندم و لی آخرش نگرفتم مشکلی پیش میاد واسه سیستم یا نه؟

4- ورودی AUX این پخش کجاست؟ باید سیم کشی بشه؟

5- از همه مهمتر: چرا با اینکه تو تنظیمات Panel Beep رو فعال کردم ولی بوق یادآوری برداشتن پنل رو نمیزنه؟ ضمنا Beep رو هم که فعال میکنم کلید های روی پخش صدا نمیده؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان

5. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    بودجه شما برای یک خرید خوب کمه اسپیکر حدودا 450 درمیاد و آمپی که اونو راه بندازه حدودا550
    ارزون تر از این بخوای احتمال داره بعدا پشیمون بشی از خریدت
    سلام ممنون
    خوب 4 تا سوال..
    1)ضبطم ارزش خرج کردن 1 تومن فقط برای اسپیکر و آمپلی و داره؟
    2)بعد این قیمتایی که شما گفتید چه مدلی هستن میشه اسمشم بگین ؟
    3)بعد با این امپ و اسپیکری که شما میگید میتونم بیس و کیفیت خوبی بگیرم؟
    4)حالا اگه یه مقدار از این چیزایی که شما معرفی کردین بخوام پایین تر بگیرم چی هست و چی میتونم بگیرم..مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید من می خوام یه جفت از این اسپیکر mxc 609 plus بگیرم . منتها آمپم پایونییر 6500 . گونم نمی کنم حالا حالا پول آمپ رو داشته باشم .
    به نظرت فایده داره الان 4 تا باندمو بفروشم با پولش یه جفت از این اسپیکر بگیرم ؟ دوتاش جوابگو هست ؟
    الان دوتا 6974 دارم و دوتا 6984
    سلام
    ببین با توجه به اینکه Cone Area شما در حال حاضر بیستر از یک جفت هست احتمال داره حجم صداتون کمی کاهش پیدا کنه ولی قطعا کیفیت صدا از دوجفت پایونیری که داری به مراتب بالاتر میره.با همون آمپ میتونی ببندی ولی با آمپ خودش معرکه میشه.ضمنا قیمتها هم مجدد افزایش یافته.متاسفانه نمیشه دگه با قیمت محمد برات بگیرم.ولی باز هم ارزش داره شک نکن.اگر خواستی تماس بگیر سوال کنم ببینم الان چند میتونی بگیری.
    سلام دوستان خسته نباشید..اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم

پخش ماشین پایونیر 9450 هست ماشین هم 206..الان باندم پایونیر آمپلی نمیخوره

میخوام یه جفت باند جدید- آمپلی 4 کاناله-( کامپوننت در صورت نیاز)- ساب و باکس بگیرم

بلندی صدا اصلا برام مهم نیست میخوام کیفیت خوبی داده باشه رو صداهایی که فقط خودم تو ماشین بشنوم..میخوام یه بیس تمیز داشته باشه از صدای ریز و تیز هم بدم میاد کلا ترجیح میدم صدای سیستم از نرمال

بیشتر به سمت بم باشه و بیس تمیز و قوی داشته باشه البته همه اینا نیازمند بودجه خوبی هست که متاسفانه در مورد من محدود حدود 700 حالا یه مقدار بیشتر میتونم هزینه کنم...با توجه به شرایط که صدای

بیس دار و بیشتر می پسندم و

هد یونیت: پایونیر 9450
    ماشین: 206

چه پیشنهادی برای خرید ساب و آمپ و اسپیکر و کامپوننت دارید ..کامپوننتم میخوام برای اینکه صدای استریو بعضی از این سیستم ها خیلی تمیز هست و تقریبا از همه جا خودرو یه صدای خوشگلی شنیده میشه

پیشاپیش مرسی از کمکتون
    دوست گلم.با توجه به سلیقه شنیداری شما و بودجه ای که در نظر دارین اونم تو این بازار نمیشه خیلی مانور داد.باید تک تک خرید کنید.دنبال برندهای فیک و ارزون هم نروید که پشیمون خواهید شد.
    برای شروع ساب باکس آدیو سیستم مدل MX 12 MKII plus رو پیشنهاد میدم که واقعا فوق العاده هستش تا جائی که ممکنه خودم باکسم رو که اونم صدای عالی داره بفروشم و یدونه از این سری بگیرم.طراحی باکس بسیار عالی همراه بیس نرم و قوی.ساب تنهاش هم هست منتها این دیگه هزینه و زحمت ساخت باکس رو نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام آقا حمید آره اول من این سابو از تلوزیونمون برداشتیم گذاشتیم تو صندوق عقب ولی صداش تو کابین زیاد نمی اومد چون تاقچه سوراخ نبود فقط به بیرون میرفت صداش که باباهه همش میگفت پسر ساب تلوزیون تو صندوق عقب چیکار میکنه منم میگفتم خرابه انداختمش پشت درستش کنم
    بلاخره بابا برداشت از تو صندوق
    بعد جلو کامپیتورم نشسته بودم آهنگ گوش میدادم یهو دیدم وااااااا این سابش 13 اینچی هست انگار که با خوشحالی سری دست به کار شدم درش آوردم رفتم جای یکی از باندای فابریکی پراید جاش زدم خیلی راحت بعد باند فابریکی پرایدو آوردم وصل کردم تو باکس سابم برای کامپیتور که به طور خیلی عجیب صدا ساب میده نه اسپیکر نگاه کنید این الان باند فابریکی عقبه پرایدمونه که تو باکس برا کامپیوتر گزاشتم چنان بیسی میزنه که چنان عقب جلو میشه ووفرشه که فقط خیره میمونم کی میترکه ووفرش
    مشکل من الان اینه که این سابی که داخل جای فابریکی عقب پراید جا زدم طاقچمو خیلی خیلی صدا میده
    اول که به زور تو جای فابریکی جلو به صورت امتحانی وصل کردم چشمتون روز بد نبینه کل داشبورد داشت میریخت فرمون میلرزید یعنی سه دقیقه دیگه همون جور میزاشتم فکر کنم کلاس داشبرده تعطیله بود در حد انفجار شده بود داشبرد اینم بگم نتیجه اخلاقییش این بود که داشپرد پراید افتضاح افتضاح هست کلا کامپوننت ها که بیس ندارن زیاد ولی اگه یکی خواست یه کامپی بهتون بده حتی مجانی که میگفت
    وصل کنین جلو پرایدتون بیس میزنه رویایی اگه 1 در صد ماشینتون براتون اهمیت داره این کارو نکنین چون پدر داشبرد در میاد
    کلا الان مشکل من صدای طاقچه عقبه خیلی میلرزه شاید لرزش برا ساب عادی باشه ولی این لرزش ساب نیست انگار کل ستون طاقچه اون قسمت فلزی پشت صندلی همه به صدا خوردن میفتن فقط برا کسی که عقب میشینه افتضاح هست میخواستم ببینم نمیشه یه کاری کرد طاقچه انقدر صدار نخوره؟
    چون عقل من بیشتر از این قد نمیده
    مگه سایز اسپیکرهای پراید 10 نبود؟13 شده؟! باریکلا
    کامپیوتر شما داره فرکانس پائین رو ارسال میکنه به اون باکس. درست هم هست. چون داخلش ساب ووفر بوده نه درایور فول رنج.
    اون صدا رو هم باید بشنوم نمیشه همینجوری نظر داد.
    آقا حمید خیلی آقایی بازم مرسی از شما
    خواستم ببینم این کامپوننت گلیدن RS165
    3way یا 2way ؟ و دوم اینکه از نظر صدا و کلا از هر لحاظی از این کامپوننت 163 هرتز بهتر هستش؟آخه شنیدم این مدل هرتز که 3way هستش صدای خوبی داره!
    و یک سوال دیگه که از همه اینها مهمتر هست اینه که با این مدل آمپ
    sound stream pca 2.360
    که من الان دارم چه کامپوننتی براش مناسبه(بدون در نظر گرفتن برند،مدل،قیمت)یعنی دنبال کامپی هستم که بتونم با این آمپم راهش بندازم.آیا آمپ موجود برای کامپوننت معرفش شده شما مناسب و کافی هست یا نه؟
    خواهش میکنم عزیزم.نه 2Way هست.من هرتزها رو قبول ندارم.شرمنده.ساند استریم تو دادن توان بالا غلو میکنه.میتونه 70 وات بده البته باید تست بشه ولی شما فکر 110 وات رو اصلا نکن.
    آقا حمید ممنونم.باند رو که دارم.غیر از باند میخوام 300 یا 400 هزینه کنم.پخش و آمپ رو هم دقیقا بگین چ مارک و مدلی تهیه کنم ممنون میشم. اگه میشه یه قیمت هم رو این دوتا باند بزارین.7ساله کارکرده.بازم ممنونم که باحوصله ج میدین.
    خواهش میکنم.
    برای آمپ و پخش 400 تومن؟!خیلی کمه گلم. اگه جنس خوب و کار کن بخوای حد اقل باید یه تومن براشون هزینه کنی. تک تک بگیر مثل بقیه بچه ها. هم جنس خوب میگیری و هم پولت رو دور نریخدی.

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما امروز رفتيم پايونير ١٥٥٠ روي ماشين بندازم , تا جمعه ٢٦٠ بالاترين قيمتي بود كه داده بودن ولي امروز زيره ٣٠٠ قيمت ندادن , منم ننداختم و برگشتم . فقط ىه دزدگىر بستم .
    قيمت ها خيلي بالاست بدجوري دارم ميرم تو فكر اين سيستم هاي ارزون چىنى . نظرتون در مورد مارشال خوبه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست گلم.با توجه به سلیقه شنیداری شما و بودجه ای که در نظر دارین اونم تو این بازار نمیشه خیلی مانور داد.باید تک تک خرید کنید.دنبال برندهای فیک و ارزون هم نروید که پشیمون خواهید شد.
    برای شروع ساب باکس آدیو سیستم مدل MX 12 MKII plus رو پیشنهاد میدم که واقعا فوق العاده هستش تا جائی که ممکنه خودم باکسم رو که اونم صدای عالی داره بفروشم و یدونه از این سری بگیرم.طراحی باکس بسیار عالی همراه بیس نرم و قوی.ساب تنهاش هم هست منتها این دیگه هزینه و زحمت ساخت باکس رو نداره.

مرسی دوست عزیز بودجه شد 1ت .. فقط میخوام یه آمپلی خوب و یه اسپیکر و یه ساب بگیرم فعلا..کامپوننت و بعدا اضافه میکنم

حالا این ساب شما معرفی کردین قیمتش چنده..یکی از دوستان این 2 اسپیکر رو هم پیشنهاد دادن نظرتون چیه؟

جی بی ال T696

DLS1073

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آره دیگه فعلا باهاش مشغولیم

RiData چهار گیگ 15 تومن بمن داد

و اما سؤالات:

1- با اینکه سیم دیمر رو برام وصل کرد ولی بازم وقتی شب چراغ ماشینو روشن میکنم نور صفحه کم نمیشه. تنظیمات دیمر روی پخش رو هم همه جوره امتحان کردم. کسی تاحالا دیمر این پخشو وصل کرده؟

2- تنظیمات نمایش مثل رنگ و Display و .. رو نمیشه ذخیره کرد تا وقتی مثلا برق ماشین قطم میشه تنظیماتشو بشه برگردوند؟ این امکان روی تنظیمات Audio هست ولی Display رو میخوام.

3- امکانی هست که بشه وقتی سوئیچ رو میبندی ضبظ خاموش روشن نشه؟ قبلا تو یه تاپیک یه جایی خوندم و لی آخرش نگرفتم مشکلی پیش میاد واسه سیستم یا نه؟

4- ورودی AUX این پخش کجاست؟ باید سیم کشی بشه؟

5- از همه مهمتر: چرا با اینکه تو تنظیمات Panel Beep رو فعال کردم ولی بوق یادآوری برداشتن پنل رو نمیزنه؟ ضمنا Beep رو هم که فعال میکنم کلید های روی پخش صدا نمیده؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان
    خوب قیمتی داده
    1- من وصل نکردم
    2- display تا جایی که من میدونم این حالت رو نداره که ذخیره بشه!
    3- باید بشه کاری کرد ولی برای منم همینجوریه .
    4- فکر نکنم aux داشته باشه. داره؟
    5- panel beep که خودت میدونی برای وقتیه که یادت بره پنل رو برداری . بوق میزنه .ماله وقتیه که شما آمپیلی نداری. وقتی آمپیلی نداشته باشی اسپیکرات وصله به آمپیلی پخش پس برق توش هست که beep بزنه ولی شما آمپ داری و وقتی ماشین رو خاموش میکنی آمپ هم برق نداره. پس نمیتونه beep بزنه!

سلام ممنون
    خوب 4 تا سوال..
    1)ضبطم ارزش خرج کردن 1 تومن فقط برای اسپیکر و آمپلی و داره؟
    2)بعد این قیمتایی که شما گفتید چه مدلی هستن میشه اسمشم بگین ؟
    3)بعد با این امپ و اسپیکری که شما میگید میتونم بیس و کیفیت خوبی بگیرم؟
    4)حالا اگه یه مقدار از این چیزایی که شما معرفی کردین بخوام پایین تر بگیرم چی هست و چی میتونم بگیرم..مرسی

1- ضبط شما چیه؟ من متوجه نشدم . چند تا خروجی داره؟
    2- 450 که گفتم mxc609 آدیو بود که فکر کنم گرون تر شده و مابقی شم آمپیلی آدیو سیستم که اونم آقا حمید بتون معرفی می کنن
    3- کیفیت که 100% ولی من بیس این اسپیکر رو نشنیدم. اگه ساب نمیخوای بگیری اسپیکر 1073 dls بگیر که مثل ساب میکوبه

4- مدل های پایین تر هم توصیه نمیشه ولی بهتره از آقا حمید بپرسی چون سابقه و تجربه شون خیلی بیشتره

موفق باشی
    Last edited by Mohammadkiller; 05-02-2013 at 16:00.

12. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام نه حمید آقا جلو پراید 10 هست عقبش 13 سانتی من عقب جا زدم راحت پشت قاب فابریکی پیچ شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز پخش r536 jvc قبلی رو با 7016 عوض کردم.
    (dls 1073 & pioneer 5500t)
    اما نظرم بعد از تعویض (تنظیمات امپلی رو تغییر ندادم):
    - کیفیت صدا خیلی بهتر شد.
    - چرا این پخش lcd بی کیفیتی داره؟، اولا response time خیلی بالایی داره پیکسلاش(موقع حرکت نام اهنگ رو صفحه سایه ایجاد میکنه، مثلا زیر نویس تو تلویزیون اگه سریع حرکت کنه مات میشه یه چیزی تو این مایه ها) دوما نور led ها از بقل صفحه میزنه بیرون و رنگها تو سراسر صفحه به یک میزان روشنایی نداره و خیلی تو ذوقم خورد.
    - ظاهر خیلی جالبی داره.
    - فلش 16 گیگ پاتریوت rage منو که توش علاوه بر موزیک کلی فایل دیگه هم بود مثل بنز اجرا کرد!
    - باند dls 1073 فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم، وقتی نصاب پخش رو روشن کرد و مشغول تنظیم بود چند نفر از نصابهای دیگه با تعجب میگفتن مگه میشه بدون ساب این جور صدایی از پخش گرفت!(بنده خداها سیستم رو فقط به اسم پایونییر میشناختن!!!) واقعا نیازی نمیبینم که فعلا ساب بندازم.
    - تشکر فراوان از دوست گرامی حمید خان گل بابت راهنمایی های گذشته.

پیرو پست 9286 اولا این پخش ورودی aux در پشت پخش داره، دوما دوست گلمون فرمودن وقتی ماشین خاموشه امپلی برق نداره، ولی تا اونجایی که من میدونم ما از باتری برق مستقیم برای امپلی میبریم و به سوییچ و خاموش بودن ماشین ربطی نداره.

15. 3 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •