سلام
اینکه سیستم هم برای مدت طولانی روشن باشه و دانلود کنه ( دانلود شبانه ) از عمر هارد دیسک کم میکنه؟؟؟
سلام
اینکه سیستم هم برای مدت طولانی روشن باشه و دانلود کنه ( دانلود شبانه ) از عمر هارد دیسک کم میکنه؟؟؟
سلام بهترین نرم افزار تشخیص صحیح فراگمنت و بر طرف کردن ان چه نرم افزاری هست؟!
همان برنامه Defragmentation ویندوز هم کفایت میکند ولی اگر بدنبال برنامه حرفه ای تر هستید میتونید از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید بشرطی که واقعاً بدونید چه قابلیتهایی دارد و هر کدام از آپشنها به چه کاری میآید .
یعنی منظورتون اینه که این نرم افزار ممکن باعث خرابی دیتا یا هارد بشه؟!!
برنامه UltimateDefrag منظورتان هست ؟ این برنامه باعث خرابی هارد دیسک و یا از بین رفتن اطلاعات نمیشود . اگر با منوها و نحوه استفاده از آن آشنائی ندارید همان تیک Auto را انتخاب کنید که بر اساس تعداد دفعات فراخواني اطلاعات ، هارد را با بيشترين كارايي ممكنه دفرگمنت ميكند . در مورد منوهای دیگر این برنامه در این پست 4966# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتی دادم .
سلام .
بدیهی هست که هر چقدر بیشتر استفاده کنید و روشن بماند بتدریج از عمر آن کاسته خواهد شد. به هر حال هارد دیسکها عمر دائمی ندارند . نه فقط هارد دیسک بلکه هر قطعه دیگری هم شامل این موضوع میشود . حالا بعضی از مدلها هستند که به خاطر خصوصیت و ویژگیهایی که دارند ضمن داشتن عمر بالا میتوانند هر روز هفته و 365 روز در سال بصورت بدون وقفه کار کنند (24x7x365 reliability) و در مقایسه با انواع عادی کمتر دچار مشکل بشوند .
سلام اپگرید کردن فریمور هارد دیسک به چه دردی میخوره و ایا پرفورمنس هارد رو زیاد و صدای هارد رو کم میکنه؟!ضمنا با اپگرید فریمور صدای تیک هد پارکینگ کم میشه یا نه؟!
سلام .
بايد Release note هاي مربوط به آن ورژن Firmware را مطالعه كنيد و يا اينكه در اينترنت جستجو كنيد تا علت ارائه نسخه جديد Firmware مشخص شود .
با سلام خدمت دوستان
من یه هارد ۱۶۰ سامسونگ ata دارم که تمامش اطلاعات شخصی هست و برام خیلی مهم هست . دیروز داشتم اصلاعاتش رو به هاردی دیگن انتقال میدادم که یهو سیستم هنگ کرد و هارد پرید . کیس رو باز کردم هارد به شدت داغ کرده بود طوری که سخت میشد دستت بگیری . به دظر شما الان مشکلش چیه . اثار سوختگی رو بردش نمیبینم و وقتی وصل میکنم حجم درایوها رو نشون میده و روی درایو ها کن کلیک میکنی هنگ میکنه و دوباره میپره و سیستم نشونش نمیده.
با تشکر
مشکل شما با توجه به گرم شدن بیش از حد هارد و پریدن ناگهانی هارد فکر کنم بیشتر از موتور هارد است موتور هارد صدای خاصی نمیده ؟
پاور سیستمتون سالم است ؟
سلام
یه چند روزیه که هاردم بلافاصله بعد از روشن شدن یا با کمی وقفه(1یا2 دقیقه)شروع به
خرخر کردن میکنه!!!گاهی صدا قطع میشه!باز دوباره صدا برمیگرده!
مشکلش چیه چیکار کنم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)