فصل بعد چه شود : دی
ببینم فصل بعد فینال لیگ قهرمانا توی سانتیاگو برنابئو هستش ؟!
فصل بعد چه شود : دی
ببینم فصل بعد فینال لیگ قهرمانا توی سانتیاگو برنابئو هستش ؟!
آره تو سانتیاگو برنابئو هستش![]()
وای چه شود فصل بعد !
سلام بر برو بچ گل رئالی:
باز که دوستمون persian رفتن؟
خوب خبرای خوش که حول و حوش تیم خیلی زیاده اینکه چقدرش واقعیت داره معلوم نی.
ولی چیزی که معلوم و مشخصه اینه که فصل بعد با حضور پرز دارای تیم قدرتمند و بازیکنهای طراز اولی خواهیم بود.
خدا کنه مربی بزرگ و طراز اولی نیز گیرمون بیادش.
من علاقه خاصی به ماریو زاراته بازیکن لاتزیو دارم
همیشه بازیهای که از لاتزیو زنده پخش میشه رو نیگاه میکنم.
به نظرم بازیکن بی نظیریه و حتما باید رئال به فکرش باشه .
از خیلی از ستارها بهتره.
راستی دوستان این والدانو رو الکی نگیرین وقتی به بازیکنی گیر میده معلومه که یه ستاره هستش.
رائول-مورینتس-کاسیاس از ستارهای بودن که والدانو اونا رو کشف کرده.
به نظر منم باید چندتا بازیکنه جوون بگیرن !
همون استعداد یابیو این حرفا !
بابا این استعداد یابی باید تو تیم نوجوانان و گروه B انجام بشه.. اخه یه سری هنوز یه ذره رشد کرده کالدرون احمق ورداشت اورد تو تیم اصلی
الان EUROSPORT داشت پرز رو نشون میداد فکر کنم رسما حضورش رو برای انتخابات اعلام کرد
منظورم اینه که کلا یه سری بازیکن باید بیارن که برای تیم بمونن !
همین رونالدو اگه بیاد ممکنه فصل بعد بره ! احتمال موندنش کمه !
ولی یه بازیکنه خوب جون بیاریم برامون میمونه !
نه رونالدو بیاد چند سالی میمونه .. چون جاش فقط تو تیم بزرگی مثل رئاله
جوون گرایی هم فعلا ولش من فقط می خوام دوباره تیم کهکشانی دوست داشتنیم رو ببینم
آلبلدا:رئال با پول فراوان بیاید
هافبک والنسیا گفته مادریدیها برای خرید بازیکنان والنسیا باید پول زیادی بپردازند.
![]()
سایت گل: داوید آلبلدا گفته اگر رئال مادرید میخواهد بازیکنان والنسیا را بخرد باید پول بسیاری برای خرید آنها داشته باشد. فلورنتینو پرس رییس احتمالی آینده رئال به دنبال خریدهای بزرگی خواهد بود.
لیست او شاید شامل امثال داوید ویا و داوید سیلوا هم شود که هر دو هم پیشتر مورد توجه مادریدیها قرار داشتند. آلبلدا به اروپا پرس گفته اگر مادرید میخواهد به والنسیا هجوم آورأ، باید «کیسههای بزرگی از پول» داشته باشد: «در آخرین ماههای فصل حرفهای زیادی زده شد و حالا که انتخابات رئال مادرید برگزار میشود اوضاع داغتر هم شده.»
آلبلدا همچنین درباره دیگر تیم شهر مادرید هم سخن گفت. والنسیا یکشنبه با اتلتیکو مادرید دیدار خواهد کرد و آلبلدا میگوید: «این بازی پایاپای است و با وجودی که کیفیت اتلتیکو را میستایم، آنها کار دشواری خواهند داشت. تاکید میکنم که اتلتیکو و ویارئال پشت سر ما هستند و ما نباید این دیدار را ببازیم. یک امتیاز از آنها پیش هستیم و همه چیز در روز پایانی مشخص خواهد شد. اما باختن خیلی بد است، چون ما تنها چند بازی پیش رو خواهیم داشت تا اوضاع را درست کنیم. اگر ببریم، بحت بیشتری برای حضور در لیگ قهرمانان خواهیم داشت و این آن چیزی است که به آن میاندیشیم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)