اگه چک کردی پس درسته.
این به خاطر ترافیک شبکه هستش !
چند بار سعی کن برای منم اینطوری میشه بعد از تلاش چندین بار وصل میشه
از کدوم مسنجر داری استفاده می کنی ؟
اگه چک کردی پس درسته.
این به خاطر ترافیک شبکه هستش !
چند بار سعی کن برای منم اینطوری میشه بعد از تلاش چندین بار وصل میشه
از کدوم مسنجر داری استفاده می کنی ؟
من خیلی سعی کردم اما نشده .ولی تو همون ساعت دوستم مشکلی نداشته (البته تو یه شهر دیگس)
از ymtiny,ymess استفاده کردم با هیچ کدوم نشده !
منم تا ديروز با همه برنامه ها مشكل داشتم ولي گوشيم 6300 نوكياست يه سري تنظيمات به طور دستي وارد كردم درست از آب درومد! به اين ترتيب :
تنظيمات مربوط به GPRS رو از خود ايرانسل گرفتم و اعمال كردم بعد تو قسمت تنظيمات وارد پيكربندي شدم و يه پيكربندي دستي براي GPRS درست كردم به اسم mtnirancell تنظيمات هم به اين صورت : نوع شبكه IPv6 تاييد اعتبار : امن، نام كاربر : none، كلمه عبور : no بعد اين تنظيمات رو ذخيره كردم و به عنوان پيش فرض گذاشتم. حالا ميتونم با همه برنامه ها برم تو نت. شما هم بايد تو گوشيت يه جايي براي تنظيمات دستي داشته باشه سعي كن تا موفق بشي.
هنوزم كسي نفهميد پيغام Logon Filed هنگام وصل شدن به اينترنت چيه و دواش چيه؟
میشه بگید این مسنجر هارو از کجا دانلود کردید تا ما هم استفاده کنیم ؟
در انجمن جستجو کنید هستش.
یا در سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تو این تاپیک خونده بودم که با اپرا میشه از اینترنت ایرانسل رایگان استفاده کرد منم رفتم یه اعتباریه ایرانسل خریدم ولی نتونستم رایگان از اینترنتش استفاده کنم !!
میشه یه کم توضیح بدین و برنامه شو واسه دانلود بزارید ؟
ممنون
حسین جون فکر کنم برای شما تنها راهت اینه که بری بسته بازگشت بخری!!!!
ولی یه بار دیگه زنگ بزن به پشتیبانی یا بیا تو کلوپ ایرانسل و به شاهین بگو مشکلتو ببین چه کارش میشه کرد
ولی اگه اینبار برات فرم پر کردن تا یه مدت هرکی زنگت زد حتما گوشی را بردار![]()
سلام
شما باید قبل از خرید مشورت می کردید !! این اختلالات شبکه هستش و همه ی سیم کارت ها اینطوری نیستش !!!
1- برای بعضی ها با اپرا فقط مجانیه
2- برای بعضی ها هم هر کاری کنند مجانیه !!!
Last edited by Tornado2800; 30-03-2008 at 16:45.
سلام من هرچی رفتن عقب گفتم شاید مشکلت رو ببینم قبلا پست زده باشی ولی ندیدم
این مشکل چه وقتی پیش میاد ؟ وقتی به اینترنت وصل میشید ؟ یا اینکه با برنامه هایی مثل مسنجر این پیغامو میبینید.. ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)