کسی میدونه آهنگهای این بازی رو کجا میشه دانلود کرد؟
کسی میدونه آهنگهای این بازی رو کجا میشه دانلود کرد؟
روی لینکی که پست بالای پست شما گذاشتم کلیک کنید همون پست اول لینک هاش هست!
دوستان یه سوال دارم
میگم نسخه جدید این بازی نمیاد دیگه؟؟
الان دو سالی میشه ما اینو خریدیم سه بارم تمومش کردیم
خبری هست از جدید؟
یه چیزی اومده بود که دوتا شخصیت داشت اون چی بود ورژن جدید بود یا از این دستکاریی ها بود؟ ارزش خرید داره؟
.Grand Theft Auto Episodes From Liberty Cityیه چیزی اومده بود که دوتا شخصیت داشت اون چی بود ورژن جدید بود یا از این دستکاریی ها بود؟ ارزش خرید داره؟
اما شهر همون شهر هست....2 تا شخصیت جدید اضافه شده..هر شخصیت 25 تا مرحله داره البته غیر از مراحل فرعی...
به نظر من از ivخیلی جذاب تر بود.....![]()
حالا از ورژن جدید خبری نیست؟؟؟
فقط چندتا اسلحه و ماشین و سایر وسایل نقلیه اضافه شده در کل خوب بود اما از لحاظ داستان به آی وی نمیرسه به نظر من نباید بازی رو دو داستانی میکردن و به جای دو تا داستان کوتاه یه داستان بلند مثل نیکو میزدن
خیلی وقت پیش تبلیغات china townرو دیدم..مثل اینکه نسخه بعدی اینه..نمیدونم برای پی سی میاد یا نه.....شخصیت بازی هم یه فرد چینی هست....اینجوری که یادمه میگفتن آخرین نسخه بازی هست....برای نینتندو منتشر شده برای بقیه کنسولهارو نمیدونم....حالا از ورژن جدید خبری نیست؟؟؟
اگه منظورتون نسخه جدید بازی(gta v)است باید بگم نمیشه نظر قطعی داداحتمالا باید تا پایان سال 2011 یا سال جدید 2012 صبر کنید اما شایدم بیشتر طول بکشه.در مورد مکان بازی یه حدس هایی زده میشه لس انجلس یا los santos که شاید در اونجا بازی ساخته بشه
ای بابا واقعا حیفه این بازیه اگه ورژن های بعدی نده :(
من زندگی میکردم با این بازی چند سال الان یه ساله که دیگه همه ورژن هاشو تموم کردم این ای وی هم سه بار تمومش کردم دیگه حال نمیده بهم بازیش :((
حالا برم اون دو شخصیته رو بگیرم ببینم چیه ولی تو ایکس باکس یکم بازی کردم به پای ای وی نمیرسید اصلا
سلام دوستان.
دو کمپانی Take-Two و راکاستار هنوز هیچگونه رونمایی رسمی از GTA V به عمل نیاوردهاند اما شایعات حاکی از آن است که این بازی مدتیست که در حال ساخت میباشد و در E3 سال آینده در ماه ژوئن رونمایی میشود.
طبق شایعات 200 نفر بر روی این بازی کار میکنند و در زمان انتشار، 4 سال بر روی آن کار شده است. GTA V بزرگترین و پیشرفتهترین عنوانیست که با موتور گرافیکی RAGE ساخته خواهد شد.
به نظر میرسد که اواخر 2011 یا اوایل 2012 زمان انتشار این بازی بزرگ باشد که طبق پیشبینیها قرار است رکورد 20 میلیونی بر جای بگذارد.
لينك منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه : لطفا اين بخش را (*) از لينك بالا حذف كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اگه تكراري بود ببخشيد! من قصد اطلاع رساني داشتم.
هميشه موفق و پيروز باشيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)