نوشته
به : فرماندهی پشتیبانی حوزه مرکزی سپاه
نوشته
به : فرماندهی پشتیبانی حوزه مرکزی سپاه
والا من سپاه خدمت نکردم تو ناجا رسم این بود که نامه به بهداری کل زده میشد و تو اونجا حهت تشکیل کمسیون پزشکی به بیمارستان طرف قرارذاذ نامه میزدنند بعدش شما میرفتی بیمارستان اونجا معاینه میشدید اگه دکتر تایید میکرد برای کمیسیون تو یه روز خاص بعد هم بیمارستان نامه میزد به بهداری و نتیجه کمیسیون رو توش مینوشت که بعدش هم بهداری نامه میزنه به یگان خدمتی مبنی بر معافی یا عدم معافی یا استعلاجی این پروسه ممکنه تا یک ماه هم طول بکشه
خیلی ممنون
یه سوال خیلی مهم دیگه هم دارم
من متولد 73 هستم الان پیش دانشگاهیم تموم شده
دیروز رفتم دفترچه رو از پلیس +10 گرفتم و خوندم توش نوشته بود تاریخ اعزام اینطوری بدست میاد سال تولد +19
یعنی من 1373+19=1392 یعنی من سال 92 اعزام میشم اگه الان پست کنم ؟
هیچ کاری نمیشه کرد ؟!
من میخوام زود برم یعنی یا مرداد یا شهریور !!
حالا هم که خودمون با پای خودمون داریم میریم میخوان وقتمونو تلف کنن
لطفا زود جواب بدید !
والا رفیق همون طور که خودتون نوشتید هنوز شما یکساله دیگه فرصت دارید اما شما دفترچه رو بفرست وقتی جوابش اومد برو درخواست تعجیل کن بعدش هم شما دیپلم هستید بهتره که تابستون نرید چون تو این گرما حسابی حالتون رو جا میارند بهتره که مهر برید
برای من خیلی مهمه که زود برم چون میخوام از اونور سربازیم قبل از تابستون تموم بشه !
درخواست تعجیل بدم تاثیری داره ؟
والا به نظر من که امکانش کمه تو تابستون بتونید برید خدمت اما حالا شما سعی خودت رو بکن
حالا اگه مهر هم شد زیاد ایرادی نداره ولی از مهر اونورتر دیگه امکان پذیر نیست واسم
یعنی اگه مهر به اونطرف شد نمیری !! احتمال اینکه مهر بتونید برید خیلی زیاده
نه نمیرم !
حالا به پارتی زنگ زدم گفت برگه سبزت که اومد بده من برات ردیف میکنم شهریور بری
راستی برگ سبز چقدر طول میکشه بیاد؟
اگه بخوام برم کمسیون پزشکی تو تاریخ اعزام هم تاثیر داره ؟ چقدر معطل میکنه ؟
برگه سبز که زمان ما 2 هفته میشد . کمیسیون پزشکی هم اره تاثییر داره تو زمان اعزام
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)