تست سرعت سرویس شبانه طرح حرفه ای 10مگ
مرکز ولیعصر - IP از رنج 37.254
![]()
تست سرعت سرویس شبانه طرح حرفه ای 10مگ
مرکز ولیعصر - IP از رنج 37.254
![]()
دوست عزیز
شرکت مخابرات سرویسی داره که آپلودش بالاتر از 512 کیلوبیت باشه یا سرویسی که به قول شما ضریب اشتراک 1 به 1 داشته باشه
به سرعت آپلود بالا خیلی نیاز دارم
اگه راه حلی برای افزایش سرعت آپلود داری لطفا راهنماییم کن
ممنون
اینم تست سرعت من از سرویس 10 مگ مخابرات
با آپلود مشکل دارم بدجور
کاش آپلودش رو تا 1 مگابیت باز میکردن.
درود ...
مخابرات چنین سرویسی نداره ضریب اشتراک 1به1 شامل سرویس های وایرلس میشود که چنین سرعت آپلودی دارد.
دوست عزیز من از طریق 135 شکایت کردم ...
میشه بفرمایید شما سرویس وایرلس خودتون رو از چه شرکتی دارین
این واقعا همون سرویسی که من می خوام
و چقدر ماهیانه هزینه اشتراک میدین و هزینه نصب اولیش چقدره؟
ممنون
واقعا تست سرعتتون هیجان انگیز بود
ده بار اکانت وصل کردم به زور یکی از 8 تا اکانت وصل شد تا اینکه اینترنت ببینم!! جمعا بعد از نیم ساعت وصل شد. این چه سرویسی هست ؟ مگر سرور توانش نداره ؟ تا چند یوزر هم زمان میتونه پاسخگو باشه که بتونه باهم وصل بشن ؟
ویرایش جدید :
متوجه شدم پلوتو از کار افتاده است.یکی از دلایل مهم میتواند عدم کنترل بر روی حجم اصلاعات باشد.وقتی برنامه به خوبی نوشته نشوند که بار پردازش زیادی بر سرور ایجاد می کنند و یا حجم اطلاعات زیاد باعث می شود که فریز شود و یا وجود یک سری متغیر کنترل نشده که باعث می شود یک حلقه بی نهایت ایجاد شود اینا رو باید به برنامه نویس گوشزد کرد.این پلوتو مطمئن وقتی حجم اطلاعات کم باشد پاسخگو خواهد بود ولی برای حجم زیاد و یا تعداد زیاد کاربر طراحی نشده.ولی اگر خوب باشد یک دلیل بر بی توجهی مخابرات برای ارتقاء سخت افزار جهت بر آورد کردن حداقل قدرت پردازش برای اطلاعات هست.
Last edited by Behrouz_se60; 09-01-2015 at 23:29.
عجب کیفی میکنی با این سرعت شبا
ا
من که فقط اسم نتم 10 مگه...خیلی که خوب بشه نهایتا میشه 3 مگ ولی هزینه 10 مگ رو میدم
دزدی اشکار تر از اینم هست مگه؟
ببخشید دوستان من از طرح کمپین نوروزی استفاده می کنم ( همون طرحی که دوسال پیش راه اندازی شد و سرعتش 1 مگ بود ) . این طرح شبانه رایگان از 1 تا 7 داره و تو طول این دوسال هم هیچ مشکلی نبوده از این بابت . اما حدودا یه ماهی میشه که یه مقداری از شارژ من در حین دانلود شبانه مصرف میشه . مقدارش واسه یه شب زیاد نیست ولی در طول یه ماه خیلی میشه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
پلوتو واقعاًً از حد گذرانده ، الان برای 2 ساعت قطع بود ،خیلی مسخره شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)