خیلی ممنون
حالا اون 2مورد mkv و srt رو بیخیال شیم چی میتونم بگیرم که حداقل سه بعدی رو پشتیبانی که
خیلی ممنون
حالا اون 2مورد mkv و srt رو بیخیال شیم چی میتونم بگیرم که حداقل سه بعدی رو پشتیبانی که
پلیرهای پایونیر پیشنهاد می کنم هم دی وی دی پلیر و هم بلوری پلیر.نمایندگی پایونیر تو خ جمهوری زیر پل حافظ هستش.
خب شما یه سیستم برای موزیک میخوای و فیلم و خیلی هم روی صدای موزیکش حساسی.اینجوری پیشنهاد دادن سخته.مطمئنا تو قیمت 1.5 من سینماهای پایونیر پیشنهاد می کنم ولی در مورد موسیقیش نظر زیادی نمیدم.کلا در مورد موسیقی سینماهای خانگی نمیشه زیاد نظر داد.
ممنون خیلی لطف کردی
Last edited by Rassouil; 18-07-2014 at 00:33.
ممنون حیلی لطف کردی
Last edited by Rassouil; 19-07-2014 at 18:07. دليل: حذف پیغام
سلام
سینمای خانواده مدل سامسونگ HT-F4500 را دارم . که MKV روی DVD را عدم پشتیبانی میزنه نرم افزارش نسخه 1007.1 است .
الان براش نسخه 1018.0 موجوده در سایت سامونگ امارات میخاستم بدونم آپدیت کنم مشکلی که بوجود نمیاد ؟؟
ممنون
سلام دوستان
یه مشکل دارم و چندتا سوال:
مشکل:
یکی از ساراند های دستگام سوخته. هرکاری می کنم صداش در نمیاد. به هیچ عنوان صدای زیاد ازش نکشیدم. نمایندگیش می گفت 30 40 هزارتومان خرجش هست. و شما صدای زیادی ازش کشیدی. واقعا اینقدر بی کیفیت هست که اگر صدای زیادم بکشم بعد از 1 ماه خرید بسوزه؟؟؟؟ برج 11 خریدم. برج 12 سوخت. حالا واقعا جنس اصلی می زارن که می شه 30 40 هزارتومان؟؟؟؟
سوال:
من تلویزیونم سونی w804 هست. فیلم هام رو به خاطر راحتی و مشکل زیرنویس فارسی با DLNA و نرم افزار Universal Media Server ارسال می کنم. می خوام الان صدای فیلم هارو تو سینما خانواده ببینم. اما از اونجایی که همیشه فیلم هارو با خود DLNA تلویزیون پخش می کنم آیا اگر صدا رو از روی تلویزیون به سینما بفرستم کیفیت و چند کاناله بودن خودش رو حفظ می کنه؟؟؟ آیا پخش سه بعدی سینما خانواده بهتر هست یا خود سونی؟؟؟؟
باتشکر
در جواب سوال اول
سوختن بلندگو به کار کشیدن ربطی نداره. یه جریان بالا میتونه باعث سوختن بشه حالا اگر طراحی هم بد باشه این اتفاق در زمان کمتری در ولوم بالا صورت میگیره
جنس اصل گذاشتن به بیست چند سال پیش برمیگرده که یکسری تعمییرکار بی شرف قطعات نو دستگاه های مردم با کهنه عوض میکردن
امروز دیگه از این خبرا نیست که کسی بخواد برای 40 هزار تومن بی ارزش از این کارا بکنه.
سوال دوم شما جواب مشخصی نداره
اینقدر سیستم پخش و حتما سورس تصویر شما پایین هست که تاثیرات این روش انتقال متوجه نخواهید شد
سخت نگیرید
شاید بحث در مورد هدفون جاش اینجا نباشه ولی با توجه به اینکه اونهایی که عاشق موزیک با کیفیت هستن طبیعتا نمیتونن سیستم صوتی خانگی خودشون رو همه جا ببرن و خیلی جاها ناچار باید با هدفون به آهنگهای مورد علاقشون گوش بدن. من تا حالا هرچقدر هدفونهای مختلف خریداری کردم کیفیتشون راضیم نکرده لذا از دوستان اگه کسی تجربه ای یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؛ این هدفون های بیتس چطورن؟ برند دیگه ای اگه میشناسین که اولا توی ایران بشه پیدا کرد و ثانیا قیمتش از دویست سیصد هزار تومن تجاوز نکنه لطفا معرفی کنین. پانوشت: خیلی هم ازمون ایراد نگیرین که جاش اینجا نیست چون هدفون ها بلندگوهای کوچیک و قابل حمل محسوب میشن و اینجا هم شاکله ی اصلی بحث بلندگو و سیستم صوتی هست.
هدفون که تاپیک خودش را داره!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)