تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 930 از 1049 اولاول ... 4308308809209269279289299309319329339349409801030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,291 به 9,300 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    سینمایی که برای شما mkv و srt بدون دردسر پخش کنه گیر نمیاد یعنی کلا تولید نشده.
    خیلی ممنون
    حالا اون 2مورد mkv و srt رو بیخیال شیم چی میتونم بگیرم که حداقل سه بعدی رو پشتیبانی که

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان عزیز ممنون از راهنمایت
    میتونید راهنمایی کنیدچه پلیری بگیرم که هماهنگی خوبی با1312 داشته باشه واز کدوم فروشگاه بگیرم ،چون من شهرستانم ویکی ازدوستام میخوادبگیره وبرام بفرسته
    پلیرهای پایونیر پیشنهاد می کنم هم دی وی دی پلیر و هم بلوری پلیر.نمایندگی پایونیر تو خ جمهوری زیر پل حافظ هستش.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی ممنون
    حالا اون 2مورد mkv و srt رو بیخیال شیم چی میتونم بگیرم که حداقل سه بعدی رو پشتیبانی که
    خب شما یه سیستم برای موزیک میخوای و فیلم و خیلی هم روی صدای موزیکش حساسی.اینجوری پیشنهاد دادن سخته.مطمئنا تو قیمت 1.5 من سینماهای پایونیر پیشنهاد می کنم ولی در مورد موسیقیش نظر زیادی نمیدم.کلا در مورد موسیقی سینماهای خانگی نمیشه زیاد نظر داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون خیلی لطف کردی
    Last edited by Rassouil; 18-07-2014 at 00:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون حیلی لطف کردی
    Last edited by Rassouil; 19-07-2014 at 18:07. دليل: حذف پیغام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

سینمای خانواده مدل سامسونگ HT-F4500 را دارم . که MKV روی DVD را عدم پشتیبانی میزنه نرم افزارش نسخه 1007.1 است .

الان براش نسخه 1018.0 موجوده در سایت سامونگ امارات میخاستم بدونم آپدیت کنم مشکلی که بوجود نمیاد ؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل دارم و چندتا سوال:

مشکل:
    یکی از ساراند های دستگام سوخته. هرکاری می کنم صداش در نمیاد. به هیچ عنوان صدای زیاد ازش نکشیدم. نمایندگیش می گفت 30 40 هزارتومان خرجش هست. و شما صدای زیادی ازش کشیدی. واقعا اینقدر بی کیفیت هست که اگر صدای زیادم بکشم بعد از 1 ماه خرید بسوزه؟؟؟؟ برج 11 خریدم. برج 12 سوخت. حالا واقعا جنس اصلی می زارن که می شه 30 40 هزارتومان؟؟؟؟

سوال:
    من تلویزیونم سونی w804 هست. فیلم هام رو به خاطر راحتی و مشکل زیرنویس فارسی با DLNA و نرم افزار Universal Media Server ارسال می کنم. می خوام الان صدای فیلم هارو تو سینما خانواده ببینم. اما از اونجایی که همیشه فیلم هارو با خود DLNA تلویزیون پخش می کنم آیا اگر صدا رو از روی تلویزیون به سینما بفرستم کیفیت و چند کاناله بودن خودش رو حفظ می کنه؟؟؟ آیا پخش سه بعدی سینما خانواده بهتر هست یا خود سونی؟؟؟؟

باتشکر

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل دارم و چندتا سوال:

مشکل:
    یکی از ساراند های دستگام سوخته. هرکاری می کنم صداش در نمیاد. به هیچ عنوان صدای زیاد ازش نکشیدم. نمایندگیش می گفت 30 40 هزارتومان خرجش هست. و شما صدای زیادی ازش کشیدی. واقعا اینقدر بی کیفیت هست که اگر صدای زیادم بکشم بعد از 1 ماه خرید بسوزه؟؟؟؟ برج 11 خریدم. برج 12 سوخت. حالا واقعا جنس اصلی می زارن که می شه 30 40 هزارتومان؟؟؟؟

سوال:
    من تلویزیونم سونی w804 هست. فیلم هام رو به خاطر راحتی و مشکل زیرنویس فارسی با DLNA و نرم افزار Universal Media Server ارسال می کنم. می خوام الان صدای فیلم هارو تو سینما خانواده ببینم. اما از اونجایی که همیشه فیلم هارو با خود DLNA تلویزیون پخش می کنم آیا اگر صدا رو از روی تلویزیون به سینما بفرستم کیفیت و چند کاناله بودن خودش رو حفظ می کنه؟؟؟ آیا پخش سه بعدی سینما خانواده بهتر هست یا خود سونی؟؟؟؟

باتشکر
    در جواب سوال اول
    سوختن بلندگو به کار کشیدن ربطی نداره. یه جریان بالا میتونه باعث سوختن بشه حالا اگر طراحی هم بد باشه این اتفاق در زمان کمتری در ولوم بالا صورت میگیره

جنس اصل گذاشتن به بیست چند سال پیش برمیگرده که یکسری تعمییرکار بی شرف قطعات نو دستگاه های مردم با کهنه عوض میکردن
    امروز دیگه از این خبرا نیست که کسی بخواد برای 40 هزار تومن بی ارزش از این کارا بکنه.

سوال دوم شما جواب مشخصی نداره
    اینقدر سیستم پخش و حتما سورس تصویر شما پایین هست که تاثیرات این روش انتقال متوجه نخواهید شد
    سخت نگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شاید بحث در مورد هدفون جاش اینجا نباشه ولی با توجه به اینکه اونهایی که عاشق موزیک با کیفیت هستن طبیعتا نمیتونن سیستم صوتی خانگی خودشون رو همه جا ببرن و خیلی جاها ناچار باید با هدفون به آهنگهای مورد علاقشون گوش بدن. من تا حالا هرچقدر هدفونهای مختلف خریداری کردم کیفیتشون راضیم نکرده لذا از دوستان اگه کسی تجربه ای یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؛ این هدفون های بیتس چطورن؟ برند دیگه ای اگه میشناسین که اولا توی ایران بشه پیدا کرد و ثانیا قیمتش از دویست سیصد هزار تومن تجاوز نکنه لطفا معرفی کنین. پانوشت: خیلی هم ازمون ایراد نگیرین که جاش اینجا نیست چون هدفون ها بلندگوهای کوچیک و قابل حمل محسوب میشن و اینجا هم شاکله ی اصلی بحث بلندگو و سیستم صوتی هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شاید بحث در مورد هدفون جاش اینجا نباشه ولی با توجه به اینکه اونهایی که عاشق موزیک با کیفیت هستن طبیعتا نمیتونن سیستم صوتی خانگی خودشون رو همه جا ببرن و خیلی جاها ناچار باید با هدفون به آهنگهای مورد علاقشون گوش بدن. من تا حالا هرچقدر هدفونهای مختلف خریداری کردم کیفیتشون راضیم نکرده لذا از دوستان اگه کسی تجربه ای یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؛ این هدفون های بیتس چطورن؟ برند دیگه ای اگه میشناسین که اولا توی ایران بشه پیدا کرد و ثانیا قیمتش از دویست سیصد هزار تومن تجاوز نکنه لطفا معرفی کنین. پانوشت: خیلی هم ازمون ایراد نگیرین که جاش اینجا نیست چون هدفون ها بلندگوهای کوچیک و قابل حمل محسوب میشن و اینجا هم شاکله ی اصلی بحث بلندگو و سیستم صوتی هست.
    هدفون که تاپیک خودش را داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •