3 به 1 داشتی بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تو تک و 3 نفر دیگه رفیقاتن
3 به 1 داشتی بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تو تک و 3 نفر دیگه رفیقاتن
دوستان خسته نباشید. خواهش میکنم جواب بدین و بیتفاوت نگذرین. چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟ من کونامی آی دی و گیم آی دی رو دارم. ولی وقتی تو بازی یوزر و پسوردمو میزنم میگه نسخه سازگار نیست و باید آپدیت کنی،(اونجا یه کد پایینش مینویسه به نام registration key که فکر کنم اساتید باید اون کدرو درستشو به من بدن) و وقتی آپدیت میکنم و بازی رو اجرا میکنم میگه DVD رو داخل دستگاه بزار. در حالی کی DVD من مال شرکت تکین لوح نقره اییه و اصلا اونو نمیشناسه! چکار کنم. خوااااااااااااااهش میکنم کمک کنین.
![]()
سلام برای بازی آنلای باید گیم ارجینال داشته باشی.
الان هم که میگه دی وی دی رو بزار باید بری و از سایت gamecopyworld.com کرک بازی رو داتنلود کنی.
سلام.اقا مهدی واقعا دستت درد نکنه.عجب پچی!این دیگه چه پچی بود که فقط نام تیم ها رو اورد.فقط یه تیم استقلال،پرسپلیس،فولاد رو بازیکناش داشت.!
سلام
لطفا راهنمايي بفرماييد
نه ...
با پی سی بازی می کردم
این بهترین بازیکنمه
بدجور مارک شده بود تو این بازی![]()
توضیحات اینجا کامله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت سرور
kitserver-9.21-by-robbie-juce
fixed the bug with goalkeepers having player's kits in Edit mode
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورت کدوم پچه ؟
پچهای ایرانی از این بهتر نمیشه
با سلام ،قبل از هر چيز بابت زحماتي كه ميكشي براي پر بار شدن اين تاپيك،تشكر ميكنم
دوست عزيز من تا حالا اديت انجام ندادم و فكر كنم توضيحاتت يك مقدار گيج كننده هست(شايد هم من متوجه نميشم)اگه امكان داره يك مقدار ساده تر توضيح بديد،كه امثال من هم متوجه بشن.
با عرض پوزشيك سوال داشتم شايد خيلي به اين تاپيك مربوط نشه،ولي مجبور بودم اينجا مطرح كنم،چطور ميتونم از صحنه هاي جالب بازي عكس بگيرم؟(در ضمن برنامه SnagIt 9 رو هم دارم)
ممنون ميشم اگه جواب سوال منو بديد.![]()
راحت ترین چیز برای عکس گرفتن همون دکمه ی print screen کیبورد هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)