تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 930 از 1759 اولاول ... 43083088092092692792892993093193293393494098010301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,291 به 9,300 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان

با سلام خدمت اساتید

متاسفانه خط تلفن ما خیلی نویز داره طوری که مودم dial upبه زور کانکت میشه حالا من برای adslیه مودم میخوام که با نویز بالا کمتر مشکل داشته باشه اخه من شنیدم که مودمهای linksys با نویز بالا مشکل دارن و مودمهای asus بیشتر سازگارن ایا این حرف درسته
    اگه لطف کنین یه مودم که با نویز بالا سازگارتر باشه معرفی کنید ممنون میشم(بودجه 70-80)

ممنون که جواب میدین
    نه عزیز ، کی گفته؟ من خودم Asus-Wl600g دارم ولی Linksys از برندهای پدر-مادر دار بازاره و فوق العاده هم فیدبک های خوبی داده.

جناب sei_pm ممنون از جوابتون.
    من یه کاربر معمولی هستم که می خوام لب تاپ و یه PC رو به مودمم وصل کنم. به نظرتون چقدر برای من فرق می کنه که برم سراغ سری n مودم ها. فرقشون با مودم های سری g محسوسه؟
    نکته بعدی اینکه اگه سری g جواب کار من رو می ده لطفاً در خرید بین دو مدل Asus G31 و D-Link 2640U من رو راهنمایی کنین.
    سئوال آخر اینکه از اونجایی که شاتل می گه Linksys رو ساپورت نمی کنه می ارزه ریسک خریدش رو بکنم؟(آخه قیمت wag120n با توجه به اینکه سری n هم هست با Asus G31 برابره). ممکنه اگه فردا یه مشکل برام پیش بیاد هیچ همکاری ایی نمی کنن
    بازهم از راهنماییتون ممنون.

1- تکنولوژی N سیگنال های قوی تری داره و برد رو بطور محسوسی بالا میبره. سرعتش هم در انتقال اطلاعات بین سیستم ها یی که به مودم وصلن بیشتره ولی تو اینترنت با سری G برابراه. (البته تو ایران که سرعت به زور به .5 مگ میرسه)
    این هم یه مقایسه ی عملی بین مودم های N و
    G

به همه توصیه میکنم این رو ببینن ، اکه مشکل دارید واسه دیدنش بگین واستون تو 4shared آپ کنم که از دستش ندین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- شما بگیر خیالبت نباشه. اونا هر روز یه برند رو میآرن و همون میشه گل سرسبدشون. همین امروز فردا که linksys رو بخوان بیآرن میشه بهترین برند بازار و اونوقت میزنن تو سر یه چیز دیگه.
    کل این حرف ها واسه اینه که در روز برای رفع اشکال ها و راهنمایی هاشون با تعداد محدودتری از انواع مودم روبرو باشن. وگرنه همبن دو کلمه ای رو هم که بلدن دیگه نمی تونن بگن!!
    من 3 سال پیش این مودم رو بخاطر قیمت گرفتم و اینکه چون داشتم از ایران میومدم بیرون نمی خواستم خانواده تو دردسر بیافتم و چیزی رو گرفتم که ISP ها غرغر نکنن.
    اولا امیدوارم راحت کارت پیش بره ، ولی اگه مشکلی هم بود میتونی با راهتمایی دوستان رفع کنی.
    شما اصلا بگو من یه مودم دارم و نمیخوام از شما بگیرم. هیچ اجباری نیست که از خودشون بگیری.

----------------------------------

سلام دوستان کسی می تونه یه راهنمایی بین دو مدل TP-Link 8960n و AsusG31 ه من بده؟
    1- ببینید پاسخ بالا میتونه کمکی بهتون کنه؟ قسمت آبی
    2- قیمت هاشون رو داری؟
    3-مودم G11 طبق گفته ی سایت ایسوس (لیک پبائین ، قسمت Specifications ) حدود 100 متر برد آزاد داره که خییییلی کمه. تو Indoor که فکر کنم زیر 20 متر شه.

Range = Outdoor 330ft (100meters)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------------------

سلام / خسته نباشید دوستان عزیز .
    یه مشکل عجیب برام پیش اومده کسی هست بتونه کمکم کنه ؟
    من مودم D link Wlan دارم ! ( از 2 سال پیش ) و سالم هم هست .
    می خواهم ADSL از شرکت پارس آن لاین بگیرم ولی یک مشکل بزرگ دارم آن هم اینکه
    پارس آن لاین ADSL را به شرطی می دهد که مودم ایسوس یا زایکسس داشته باشی !
    در غیر این صورت باید این مودم را از شرکت بخری !!!
    حالا منکه مودم دارم یعنی باید یا یک مودم نو دیگر بخرم یا یکی از دو مارک بالا رو یک روز ببرم شرکت پارس آن لاین
    که یعنی من از این مودم ها دارم و مهر تائید به پرونده ADSL ام بزنند...
    از لحاظ کانفلیک یا ... مودم من با ADSL پارس همخوانی دارد و فقط بحث فروش مودم نو در پارس آن لاین مد نظر می باشد !!!
    کسی از دوستان هست این دو مارک مودم را داشته باشد و بتواند برای 1 ساعت به من قرض بدهدش ؟؟
    ( در صورت نیاز مبلغ اجاره یا ضمانت ... )
    ممنونم .
    قسمت بالای پست رو بخش دوم رو یه نگاه بندازین.

------------------------------

سلام
    مودم فعلی من adsl 1هست و با سرعت 384 تا 44 متغیر دانلود میکنم حالا میخوام بدونم اگر مودم adsl 2 بگیرم فرقی در سرعت دانلودم
    مشاهده میکنم
    از کدوم ISP و کدوم سرویسش رو دارید؟
    Last edited by a6l3i; 30-08-2010 at 19:57.

2. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من امروز ویندوزم رو عوض کردم . و مودم رو هم یه بار ریست کردم بعد تنظیمات رو انجام دادم . ولی سیو نمیکنه در آخر . مودم هم asus am 602 هست . و جالب اینجاست که وقتی برای بار دوم میخوام تو اینترنت اکسپلورر وارد تنظیمات مودم بشم دیگه نمیشه !!!!!!!!!!!!!!! وباید دوباره ریستش کنم .
    تو کنترل پنل هم رفتم وضعیت کانکشنم اینجوریه !!!!!

میبینید که نوشته limited or no connectivity !! ولی تو اینترنت میتونم برم و حتی تو دانلود هم مشکلی ندارم . اما دیگه تو تنظیمات مودم به هیچ وجه نمیشه رفت !!! . در صورتی که قبل از تعویض ویندوز اینطوری نبود . ممنون میشم کمک کنید .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آقا من امروز ویندوزم رو عوض کردم . و مودم رو هم یه بار ریست کردم بعد تنظیمات رو انجام دادم . ولی سیو نمیکنه در آخر . مودم هم asus am 602 هست . و جالب اینجاست که وقتی برای بار دوم میخوام تو اینترنت اکسپلورر وارد تنظیمات مودم بشم دیگه نمیشه !!!!!!!!!!!!!!! وباید دوباره ریستش کنم .
    تو کنترل پنل هم رفتم وضعیت کانکشنم اینجوریه !!!!!

میبینید که نوشته limited or no connectivity !! ولی تو اینترنت میتونم برم و حتی تو دانلود هم مشکلی ندارم . اما دیگه تو تنظیمات مودم به هیچ وجه نمیشه رفت !!! . در صورتی که قبل از تعویض ویندوز اینطوری نبود . ممنون میشم کمک کنید .
    1- منظورت از ریست ، ریست کارخونه ای کردی یا ریست معمولی ؟
    2- زمانیکه وارد تنظیمات نمیشه Error چی میده؟ پنجره ی Log-in میآد یا نه؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام. کسی اینجا از مودم وایرلس tp link استفاده میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام. کسی اینجا از مودم وایرلس tp link استفاده میکنه؟
    چه مدلی؟ مشکلتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

1- منظورت از ریست ، ریست کارخونه ای کردی یا ریست معمولی ؟
    2- زمانیکه وارد تنظیمات نمیشه Error چی میده؟ پنجره ی Log-in میآد یا نه؟
    بله رسیت کاخونه ای میکنم هر وقت که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم .
    وقتی وارد نمیشه Error نمیده صفحه لود نمیشه تو اکسپلورر مثل اینکه اینترنت قطع بشه میزنه fail شده . فکر میکردم از آنتی ویروسه که اون رو هم remove کردم و بدون آنتی ویروس هم همینه !!!!!!!!! نخیر پنجره log in هم نمیاد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

بله رسیت کاخونه ای میکنم هر وقت که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم .
    وقتی وارد نمیشه Error نمیده صفحه لود نمیشه تو اکسپلورر مثل اینکه اینترنت قطع بشه میزنه fail شده . فکر میکردم از آنتی ویروسه که اون رو هم remove کردم و بدون آنتی ویروس هم همینه !!!!!!!!! نخیر پنجره log in هم نمیاد
    شما اگه که ریست کارخونه ای کنی که باید هر دفعه کل اطلاعات مودم پاک شه!!!
    میشه بگی چطوری ریست کارخونه ای میکنین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یه دکمه پشتش داره که حدودا 20 ثانیه ای نگه میدارم و بعد سستم و مودم رو یه بار ریستارت میکنم !
    مگه چور دیگه ای هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

در آغاز فعالیت shayanjuve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه مودم zyxel 660 hw T1 V3 خریدم ولی هر 15-20 دقیقه یا کمتر و بیشتر اینترنت قطع میشه ولی چراغ های مودم در حالت عادی باقی میمونن ولی مودم قبلیم که وایرلس نیستو وصل میکنم هیچ مشکلی نداره اگه کسی میتونه کمک کنه در ضمن وقتی میخوام به xbix live وصل شم پیغام میده mtu کمه که تغییرشم دادم ولی مشکل حل نشد(این مشکلو خیلیا دارن و راهی براش پیدا نشده ظاهرا)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوست عزیز یه دکمه پشتش داره که حدودا 20 ثانیه ای نگه میدارم و بعد سستم و مودم رو یه بار ریستارت میکنم !
    مگه چور دیگه ای هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    ok. شما با LAN وصل کردی یا USB ؟

------------------

من یه مودم zyxel 660 hw T1 V3 خریدم ولی هر 15-20 دقیقه یا کمتر و بیشتر اینترنت قطع میشه ولی چراغ های مودم در حالت عادی باقی میمونن ولی مودم قبلیم که وایرلس نیستو وصل میکنم هیچ مشکلی نداره اگه کسی میتونه کمک کنه در ضمن وقتی میخوام به xbix live وصل شم پیغام میده mtu کمه که تغییرشم دادم ولی مشکل حل نشد(این مشکلو خیلیا دارن و راهی براش پیدا نشده ظاهرا)
    از اطلات مربوط به خط یه عکس بذار ببینیم نویز خط در چه حاله؟ یا میتونی زنگ بزنی به ISP بگی مقدار نویز خط رو واست چک کنن و بگن وضعیت نویزت چیه.
    وقتی اینترنت قطع میشه ، باید ریست کنی مودم رو یا با کشیدن کابل LAN و جا زدنش درست میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •