تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 930 از 1137 اولاول ... 4308308809209269279289299309319329339349409801030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,291 به 9,300 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم

برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟

1. فیزیک
    2. ریاضی
    3. حسابان
    4. هندسه

بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام

ممنون

ببخشید بازم این پستو دادم
    دوست عزیز من خیلی وقته این تاپیکو پیگیری میکنمو قبلنام پستی میدادم،تقریبا از اول تا قبل عید،بعدم دیگه تمام وقت رفتم رو کنکور
    اول بهت چنتا راهنمایی کنم
    این نوع سوالا بارها و بارها تکرار شده طوریکه پستا تکراریه،باور کن اگه پستای تکراری از این تاپیک حذف بشه شاید از این 900 صفحه،100 صفحه ام مفید نمونه،پس یه سرچ تو تاپیک بزنی بد نیس
    دوم اگه کتابی میخوای آموزشی و تستیشو مشخص کن که خوشبختانه اینکارو کردی و از همه مهمتر سطحتم بگو،برای مثال میگم تو همین فیزیک تستی اگه سطحت ضعیف و متوسط باشه،گاج،اگه متوسط رو به بالا باشه الگو و اگه سطحت خوب و عالی باشه خیلی سبز بدردت میخوره
    حالا پیشنهادای من
    فیزیک:مبتکران(تستی:گاج پایه یا خیلی سبز)
    ریاضی:نمیدونم(تستی:رمزینه 3جلدش که 1کی واسه پایه و دوتام واسه دیف 1 و 2 هس)
    حسابان:مبتکران(همون رمزینه مشکلتو حل میکنه،ضمن اینکه گاجم بد نیس)
    هندسه:مبتکران(تستی:همین کتاب هم تست داره هم آموزش)
    درمورد کتابای آموزشی بالا اینم بگم اگه الان پیش بودی قطعا کتابایی که بهت پیشنهاد میدادم کاملا فرق میکرد،اما چون وقت داری و کتابای بالا کاملا مفهومین واسه این سال واست بهتره،چون فقط کنکورو نداری،از اون مهمتر واست امتحان نهاییاس که این کتابا بهش توجه کردن(البته هندسه مبتکران زیاد مناسب امتحان نهایی نیس،و کنکور محوره،متاسفانه منکه کتاب مناسبی تو هندسه پایه ندیدم،بازم واسه پیش،فار بد نبود،ضمن اینکه واسه هندسه پایه نشر دریافتم یه کتاب داد اما من دیگه فرصت بررسیشو نداشتم،میتونی خودتم یه نگا بندازی بهش)
    درکل بازم خواستی میتونم کتابایی که بیشتر به سبک کنکوری بودنو از اونا استفاده میکردم(چون من یسال پشت کنکور موندم و وقت بیشتری داشتمو از همه مهمتر امتحان نهاییم در کار نبود)بهت معرفی کنم

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اغا انقدر فار فار كردين ما دلمون اب شد
    رفتم سايتشون با حدود 7 8 تا كتاب فيزيك پيش مواجه شد ....
    اينا دقيقا كدومان ؟ يعني بايد برا فيزيك پيش 1500 صفحه كتاب بخونيم ؟ بقيه درسا رو كي بخونه ؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يعني گاج فيزيكش سطح پايينه!؟دوستان راستي يك كتاب فوق عالي براي تست حسابان معرفي كنيد!گاج هم پيش

هم پايه رو داره!؟يه سوال هم در مورد قرابت هامون سبطي دارم با توجه به تغييرات زياد ادبيات پيش اين كتاب هم بايد چاپ

جديد باشه؟چون از محتواش خبر ندارم ميگم!يعني از چاپهاي ديگش نمي شه استفاده كرد؟
    Last edited by نادر1368; 22-08-2012 at 12:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم
    كلا براي درس هاي رياضي چه كتاب هاي بايد بخونم يعني كتابي باشه كه اموزش و تست داشته باشه
    رشته ايم نيز رياضي هست . و سال 92 بايد كنكور بدم
    كلا در مورد جبر و امار و هندسه و هندسه و رياضيات و حسابان و ديفرانسيل كتاب معرفي بكنيد
    كلا سه الي چهار تا كتاب بشه
    رفقا جواب اين ها را بدهيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام عزيزان

بچه ها براي رياضيات پايه چه كتابي پيشنهاد مي ديد ؟ مي خوام آموزش كامل باشه.

چند نفر كتاب ماشاالله رضوي رياضي پايه از انتشارات راه علم پيشنهاد دادن و گفتن سخت گير مياد ، اينو مي تونم پيدا كنم از نظرتون ؟

بعد كتاب رياضي پايه استاد منتظري چطوره ؟

من رشتمم تجربيه.

مرسي

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من کاردانی گرافیک سراسری دارم و می خوام دانشگاه جامع علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی ترمی... فرهنگ و هنر (تصوی سازی) شرکت کنم چون پودمانی زمانش گذشت ولی ترمی فکر کنم دفترچش پاییز بیاد
    دروسی که به عنوان مواد آزمون آزمون معرفی شده شامل
    زبان و ادبیات فارسی

زبان انگلیسی
    مبانی کامپیوتر
    ** آمار و روش تحقیق
    ** تاریخ هنر ایران و جهان
    ** هنرهاي سنتی و تجسمی
    ** نظریه هاي جامعه شناسی فرهنگی

می باشد و در انتهای آن نوشته

** در گروه فرهنگ و هنر داوطلبان لازم است به سؤالات 2 درس از 4 درسی که با علامت ** مشخص شده است پاسخ دهند.

1 حالا سوالم اینه که این نوشته بالا یعنی چی؟یعنی من به انتخاب خودم از اون چهار درس تخصصی می تونم دو تا شو بخونم و جواب بدم یا نه هر چهار تاشو باید بخونم و جواب بدم دروس تخصصی همشون ضریب 2/5 هستن

2 آیا آزمون علمی کاربردی نمره منفی داره؟

3 آیا کتاب کنکور و یا تست و یا کتابی که به درد من و این امتحانات بخوره می شناسید که بهم معرفی کنید چون اصلا نمی دونم باید برم چه کتابهایی تالیف کی و انتشارات چی بخرم:((

من هشت ساله از کاردانی ام می گذره والان واقعا نمی دونم چه کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مي گم خودتان بگوييد چه كتاب هاي
    نه اينكه من را پاس بدهيد الان خيلي چيز ها عوض شده است
    لطفا براي اين هفت تا كتاب رياضي به غير از امار و جبر و احتمال
    كتاب خوب رياضي معرفي بكنيد يعني زا صفر تا صد را اموزش داده باشد با تست
    و بعد منتظر هستم
    فقط اسم كتاب و انتشاراتي را بگيد اگر قيمت را نيز بگوييد عالي مي شود

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

كلا براي درس هاي رياضي چه كتاب هاي بايد بخونم يعني كتابي باشه كه اموزش و تست داشته باشه
    كلا در مورد جبر و امار و هندسه و هندسه و رياضيات و حسابان و ديفرانسيل كتاب معرفي بكنيد
    برا جبر به نظر من جبر و گسسته انتشارات فار رو بگیر عالیه...
    اگه فقط جبر میخوای مبتکران.
    برا هندسه،هندسه پایه نشر دریافت واقعا خوبی مبتکران فرهاد ابولقاسمی هم عالیه.
    دیفرانسیل که تازه چاپ جدید اومده معلمون گفت الگو خوب کتابیه
    هندسه تحلیلی هم یا دریافت یا فار.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برا جبر به نظر من جبر و گسسته انتشارات فار رو بگیر عالیه...
    اگه فقط جبر میخوای مبتکران.
    برا هندسه،هندسه پایه نشر دریافت واقعا خوبی مبتکران فرهاد ابولقاسمی هم عالیه.
    دیفرانسیل که تازه چاپ جدید اومده معلمون گفت الگو خوب کتابیه
    هندسه تحلیلی هم یا دریافت یا فار.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

دوست عزيز اين هاي را كه گفتي چه قدري در مي ايد و بعد درست همه را هر 8 تا كتاب را بنويس به غير از امار يعني اسم كتاب كامل بعد اسم نويسنده و نام انتشاراتي و قيمت و بعد يك چيز ديگر ايا اين هاي كه گفتي از صفر تا صد و بعد هم تست و اموزش دارند و به روز هستند لطفا اين سوال من را جواب بده ديگه از نت بريم بيرون . خوب منتظر جوابت هستم اين را جواب بدهيد تشكر داري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا منم همینطورم نسبت به فار،واقعا خیلی قشنگ بحثو باز کرده،حداقل واس منکه قبلا متنفر بودم از فیزیک اما با خوندن این کتاب اصلا از این رو به اون رو شدم
    حالا یه سوال
    یکی از اقوام فیزیک 3 میخواد،خودم الگو داشتم،یکم خشکه،کتاب فیزیکی میخوام که تو سبک فار باشه،یادمه پشت کنکور بودم دوستان میگفتن رمزینه خوبه،حالا میخوام ببینم اساتید موافقن؟
    کتاب خوبیه؟

سلام فار عشقه....
    فيزيك 3 تو سبك فار تقريبا چيزي نيست...
    من خيلي سبز تستشو داشتم بدك نبود....ولي الان مثه اينكه يه كتاب زده فقط براي آموزش...فكر كنم بد نباشه...راستي كنكوريه؟
    سلام
    يه سوال شما معلم دارين ؟يعني مدرسه ميري؟
    اگه معلم داري اينقدر دنبال آموزش نباش....بشين تست زياد بزن چون اگه معلم داريو و بخواي يه بارم آموزشه يه كتاب ديگرو بخوني واقعا وقت تلفيه...

ضمنا نميشه 3 الي 4 كتاب بشه.....

جبر و احتمال.:من هم فار داشتم هم خوشخوان ...خيليا ميكن خوشخوان سخته ولي به نظرم تستاي كنكور بيشتر تو سبكه اين كتابه ....فار هم بدك نيست ولي من نظرم رو خوشخوانه(بستگي به سطحه خودتم داره)...آموزشش خيلي مختصر مفيده .(البته يه چيزي بگم.گسسته از نظرم درسيه كه يه معلم خوب داشته باشي واقعا بهتر از اينه كه از رويه يه كتاب آموزشي بخواي ياد بگيري
    خيلي از كتاباي گسسته پره از فرمول هاي واقعا بدرد نخور .....)

هندسه تحليلي:گاج خوبه ولي فرمولاي چرتو پرت زياد داره خودت بايد تشخيص بدي كودومش بدرد بخوره اين توانايي هم وقتي پيدا ميكني كه با سوالاي كنكور آشنا باشي وقتي هم با سوالاي كنكور آشنا ميشي كه تستاي كنكور رو زده باشي.....
    براي آموزشش من كتابي نداشتم
    هندسه پايه:هندسه 1 گاج خوبه ولي بازم قضيه فرمول توش صادقه البته كمتر از تحليلي...هندسه ي پايه دريافتم واقعا خوبه به نظرم من همون دريافت كافيه ....سطحش هم مقه كنكوره)
    حسابان من كتاب نداشتم..
    ديف همهمينطور(براي آموزشش منظورمه ها) ولي براي تست اين 2تا بانك تست انديشه فائق خيلي خوبه... 30سال قلم چي هم بد نيست ولي تست قديمي خيلي داره همون 10 سالش بهتره....

اغا انقدر فار فار كردين ما دلمون اب شد
    رفتم سايتشون با حدود 7 8 تا كتاب فيزيك پيش مواجه شد ....
    اينا دقيقا كدومان ؟ يعني بايد برا فيزيك پيش 1500 صفحه كتاب بخونيم ؟ بقيه درسا رو كي بخونه ؟
    سلام...
    اولا:اگه معلم نداري بايد بخوني....اگرم معلم داري و خوب هم هست فار نيازي نيست(كه بعيد ميدونم معلمي بتونه مطالب فيزيكو مقه اين مفهومي توضيح بده لااقل من كه نداشتم)
    ثانبا:به خاطر اين كتاباش اينقدر حجيم شده كه خوب مطالبو حلاجي كرده....
    ثالثا:اگه بخواي از الان فكر اين باشي كه 1500 صفحه چه جوري بخوني كه هيچي ديگه....كنكور شركت نكن

يعني گاج فيزيكش سطح پايينه!؟دوستان راستي يك كتاب فوق عالي براي تست حسابان معرفي كنيد!گاج هم پيش

هم پايه رو داره!؟يه سوال هم در مورد قرابت هامون سبطي دارم با توجه به تغييرات زياد ادبيات پيش اين كتاب هم بايد چاپ

جديد باشه؟چون از محتواش خبر ندارم ميگم!يعني از چاپهاي ديگش نمي شه استفاده كرد؟
    يه نظرم اينكه ميگن سطحش فلانه درست نيست...
    شما داري واسه كنكور ميخوني ديگه .....سطحه كتابم بايد در همون حد باشه...كه گاج سطحش در همون حده....كتابايي كه سوال تاليفي دارن به درد كسي ميخوره كه ديگه واقعا سوال كنكورا رو فوله...و ديگه تو دو سوت حل ميكنه..(بعيد ميدونم كسي الان همچين توانايي داشته باشه )و گرنه اگه الان بشيني سوال تاليفيه خيلي سبز بزني دوهزار نميارزه

براي قرابت هم ميتوني از چاپ هاي ديگه استافاده كني چون تغيير كتاب درسي ربطي به قرابت نداره...

مي گم خودتان بگوييد چه كتاب هاي
    نه اينكه من را پاس بدهيد الان خيلي چيز ها عوض شده است
    لطفا براي اين هفت تا كتاب رياضي به غير از امار و جبر و احتمال
    كتاب خوب رياضي معرفي بكنيد يعني زا صفر تا صد را اموزش داده باشد با تست
    و بعد منتظر هستم
    فقط اسم كتاب و انتشاراتي را بگيد اگر قيمت را نيز بگوييد عالي مي شود
    .
    راستي يه چيزي اضافه كنم:ياد گرفتن از روي كتاب آموزش خيلي سخته و وقت زيادي ميگيره اگه بخواي همه ي اين درسا رو از رو كتاب آموزشي بخوني به هيچ كاري نميرسي مگه اينكه يه كتاب آموزشي باشه در حد فيزيكه فار....كه نداريم...خود داني ديگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •