دوست عزیز من خیلی وقته این تاپیکو پیگیری میکنمو قبلنام پستی میدادم،تقریبا از اول تا قبل عید،بعدم دیگه تمام وقت رفتم رو کنکور
اول بهت چنتا راهنمایی کنم
این نوع سوالا بارها و بارها تکرار شده طوریکه پستا تکراریه،باور کن اگه پستای تکراری از این تاپیک حذف بشه شاید از این 900 صفحه،100 صفحه ام مفید نمونه،پس یه سرچ تو تاپیک بزنی بد نیس
دوم اگه کتابی میخوای آموزشی و تستیشو مشخص کن که خوشبختانه اینکارو کردی و از همه مهمتر سطحتم بگو،برای مثال میگم تو همین فیزیک تستی اگه سطحت ضعیف و متوسط باشه،گاج،اگه متوسط رو به بالا باشه الگو و اگه سطحت خوب و عالی باشه خیلی سبز بدردت میخوره
حالا پیشنهادای من
فیزیک:مبتکران(تستی:گاج پایه یا خیلی سبز)
ریاضی:نمیدونم(تستی:رمزینه 3جلدش که 1کی واسه پایه و دوتام واسه دیف 1 و 2 هس)
حسابان:مبتکران(همون رمزینه مشکلتو حل میکنه،ضمن اینکه گاجم بد نیس)
هندسه:مبتکران(تستی:همین کتاب هم تست داره هم آموزش)
درمورد کتابای آموزشی بالا اینم بگم اگه الان پیش بودی قطعا کتابایی که بهت پیشنهاد میدادم کاملا فرق میکرد،اما چون وقت داری و کتابای بالا کاملا مفهومین واسه این سال واست بهتره،چون فقط کنکورو نداری،از اون مهمتر واست امتحان نهاییاس که این کتابا بهش توجه کردن(البته هندسه مبتکران زیاد مناسب امتحان نهایی نیس،و کنکور محوره،متاسفانه منکه کتاب مناسبی تو هندسه پایه ندیدم،بازم واسه پیش،فار بد نبود،ضمن اینکه واسه هندسه پایه نشر دریافتم یه کتاب داد اما من دیگه فرصت بررسیشو نداشتم،میتونی خودتم یه نگا بندازی بهش)
درکل بازم خواستی میتونم کتابایی که بیشتر به سبک کنکوری بودنو از اونا استفاده میکردم(چون من یسال پشت کنکور موندم و وقت بیشتری داشتمو از همه مهمتر امتحان نهاییم در کار نبود)بهت معرفی کنم