شما هم چقدر بیکارید
شما هم چقدر بیکارید
بابا سوال من رو هم یکی جواب بده فقط میخواد چند تا لینک بزارید برا دانلود همین....آه
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم دسته رو همونطور که می خواهم (یعنی دقیقا مثل دسته سونی) تنظیم کنم ؟
باید چی کار کنم ؟ غیر از sitting خود بازی کاره دیگه ای نمیشه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Setting داخل بازی نه یک Setting اکسترنال داره بازی وقتی گزینه گیم پد رو انتخاب می کنی می تونی دکمه ها رو درست کنی معمولا جای دکمه ها درست نیست حداقل جای دکمه Select و Start برعکس هست می تونی تغییر بدی به سادگی.
کیت سرور که شاید چندین بار توی تاپیک لینک هاش اومده ولی به یک مسئله باید دقت کنی که اگه کرکی بالاتر از کرک 1.20 رو ریخته باشی از کیت سرور نمی تونی استفاده کنی کرکی که باید استفاده کنی 1.20 هست لینک تمام این ها توی صفحه 701 همین تاپیک موجود هست یک پست تکمیل گذاشتم که یک پچ لایسنسر هست. به اونجا مراجعه کن و استفاده کن از اون پست مطمئنم که خواسته هات برآورده میشه باز هم اگه چیزی بود که بخوای بنده در خدمت هستم. موفق باشی
یه مرد پیدا میشه برام فقط کیت لباس های لیگ برتر ایران رو یه جایی مثل رپید شیر اپلود کنه ؟
برای کیت سرور میخوام
همراه map
محترمانه و عاجزانه![]()
با سلام
در مود bal پست من WB هستش. هر از گاهي با پست SMF تو تركيب تيم بازي مي كنم. مجموعا پس از چند دقيقه بازي، اين پست به توانايي هام اضافه مي شه؟
فکر کنم حدود 270 دقیقه بازی کردن در پست غیر تخصصی اون پست اضافه میشه یادش بخیر من با بدبختی همه پستهای هافبک و حمله رو یاد گرفتم چقدر هم زور زدم و یه روز حسین برنامه Pro Evo رو بهم معرفی کرد که در عرض 1 دقیقه میشد کل پستها رو فعال کرد.
[SIZE="5"][/SIZEمن میخووام لگو هارو وارد بازیکنم نمیتونم لطفا اگه کسی بلده دریغ نکه البته من نسخه جام باشگاه های اسیا رو بازی میکنم و تغییرات روش اعمال نمیشه.ممننوونن
![]()
دیگه کمکم داره وقت خداحافظی از pes2009 با نزدیک شدن pes2010 میرسه !!!!
هم از ادیت داخل بازی میشه و هم با کیت سرور با برنامه GGS می تونی فایل BIN بسازی و کپی کنی توی کیت سرور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)