تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 930 از 1138 اولاول ... 4308308809209269279289299309319329339349409801030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,291 به 9,300 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی اقا عرض ادب و احترام.
    در مورد پستی که در مورد سیستم جرقه زنی بی دلکو دادم ، اطلاعاتی دارین؟؟؟
    من تو سایتها خیلی گشتم چیز جدیدی پیدا نکردم.بنظرتون پیاده کردن این سیستم روی ماشینهای ما مخصوصا ماشین من که دلکو پلاتینی داره چه بازخوردی داره؟؟؟
    من تو فروم ها که میگشتم کاربران اعلام میکردن راضی هستن از سیستمی مثل سیستم مادون قرمز .مخصوصا دوستانی که پاترول شش سیلندر داشتن .منتها اکثریت معتقد بودن وسایل استفاده شده در کیت ها یکمقدار بی کیفیت شده و زود بزود خراب میشن که در گذشته اینگونه نبود. اگر اشتباه نکنم این کیت ها با نام "شتاب افزا" در بازار یافت میشدن .البته الانو نمیدونم تو بازار چه برندی هست.

البته این عکسی که گذاشتم مربوط به سیستم بی دلکو نمیشه و فکر کنم این کیت مادون قرمز باشه.

اینم یک کیت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by diyukis; 15-07-2016 at 19:56.

2. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اگر پیشکسوتان این کلوپ بیایند و مطالب رو طبقه بندی کنند خیلی خوب هست
    الان900 صفحه تاپیک داریم که اگر به بخشهایی مثل کاربراتور گیربکس موتور بدنه و .... تقسیم بشود
    خیلی بهتر است
    البته اگر امکان داشته باشد
    خدمت arminedevile یا همون cadillacusa یا به قول بعضی mory 1975 باید گفت که مطالبشون کاربردی نیست و به نظر من در اولین فرصت یک خودروی امریکایی تهیه کنند و سپس کارشناسی کنند

4. 4 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تا جایی که بنده می دونم تو خنک کن روغن گیربکس روغن گردش می کنه! حالا چطوری این دوستمون می گن گردش آب رو چک کن؟ و دوست دیگه گردش آب رو تو لوله و خنک کن روغن گیربکس تایید می کنن
    دقیقا داشتم منم به همین موضوع فکر میکردم.واقعا متاسفم

6. 4 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

الان متوجه شدم آقایarminedevile مرد چند چهره است خودش سوال میکنه خودش جواب میده و خودش از خودش تشکر میکنه جالبه اون وقت بعضی از دوستان قدیمی کلوپ از بنده ایراد میگیرند با وجود اینکه میدونن مطالبی که توسط این شخص نوشته شده بیشترش ایراد داره
    Last edited by as5778; 15-07-2016 at 19:49.

8. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان.سمت کرج کولر کار خوب سراغ دارید؟

10. 2 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی اقا عرض ادب و احترام.
    در مورد پستی که در مورد سیستم جرقه زنی بی دلکو دادم ، اطلاعاتی دارین؟؟؟
    من تو سایتها خیلی گشتم چیز جدیدی پیدا نکردم.بنظرتون پیاده کردن این سیستم روی ماشینهای ما مخصوصا ماشین من که دلکو پلاتینی داره چه بازخوردی داره؟؟؟
    من تو فروم ها که میگشتم کاربران اعلام میکردن راضی هستن از سیستمی مثل سیستم مادون قرمز .مخصوصا دوستانی که پاترول شش سیلندر داشتن .منتها اکثریت معتقد بودن وسایل استفاده شده در کیت ها یکمقدار بی کیفیت شده و زود بزود خراب میشن که در گذشته اینگونه نبود. اگر اشتباه نکنم این کیت ها با نام "شتاب افزا" در بازار یافت میشدن .البته الانو نمیدونم تو بازار چه برندی هست.

البته این عکسی که گذاشتم مربوط به سیستم بی دلکو نمیشه و فکر کنم این کیت مادون قرمز باشه.

اینم یک کیت:

تا حدود کمی چیزهایی شنیده بودم اما بطور جدی پیگیری نکردم. باید توی سایتهای خارجی جستجو کنم و ببینم مقالات و تجربه های اونها چی بوده؟
    این امکان وجود داره که دلکو مگنتی روی لینکلن سوار کنید؟
    برای انواع مدلهای 6 و 8 شورلت این امکان هست که دلکو مگنتی نصب کنن، و نتیجه هم تا حد خوبی مثبت میشه، اما با توجه به کمبود قطعات فورد شاید سخت گیر بیاد.

اگر پیشکسوتان این کلوپ بیایند و مطالب رو طبقه بندی کنند خیلی خوب هست
    الان900 صفحه تاپیک داریم که اگر به بخشهایی مثل کاربراتور گیربکس موتور بدنه و .... تقسیم بشود
    خیلی بهتر است
    البته اگر امکان داشته باشد
    خدمت arminedevile یا همون cadillacusa یا به قول بعضی mory 1975 باید گفت که مطالبشون کاربردی نیست و به نظر من در اولین فرصت یک خودروی امریکایی تهیه کنند و سپس کارشناسی کنند
    الان متوجه شدم آقایarminedevile مرد چند چهره است خودش سوال میکنه خودش جواب میده و خودش از خودش تشکر میکنه جالبه اون وقت بعضی از دوستان قدیمی کلوپ از بنده ایراد میگیرند با وجود اینکه میدونن مطالبی که توسط این شخص نوشته شده بیشترش ایراد داره
    در مورد طبقه بندی مطالب کلوپ، ایده خوبی هست ، اما با توجه به سیستم آرایشی خاصی که در کل انجمن وجود داره، امکان انجام این کار به این سادگی نیست، و سیستم جستجوگر انجمن هم ( از نظر من) کارایی چندان مناسبی نداره، بخاطر همین من سعی میکنم مطالبی که پست میکنم و شرح انجام کارها و تعمیرات و سرویس و.. در اونها داده شده، با یک عنوان مشخص آغاز بشه ( مثل ارتقاء کولر شورلت نوا ) و یا ( گیربکس های اتوماتیک سری 700) تا برای مواقع لازم ، در جستجوی اینترنتی از این کلمات استفاده کنم و سریعتر به نتیجه برسم.
    گاهی ممکنه توی این جستجو ، دقیقا مطلب پیدا نشده باشه ( در بخش متنها) ولی با همین روش جستجو در بخش تصاویر، خیلی سریعتر و راحت تر به نتیجه میرسم و معمولا تصاویری که در مورد همان مطلب منتشر شده بود، زودتر دیده میشه و از طریق لینک عکسها به صفحه مورد نظر در کلوپ میرسم.
    به هر حال بازهم توصیه من این هست که اگر تصور کردید بخشی از مطالب منتشر شده در کلوپ به نوعی میتونه در آینده راهنمای خوبی باشه، صفحات را ذخیره کنید و یا بخشهای مورد نظر را به همراه تصاویر در یک آرشیو توی سیستم نگهدارید.

بازهم در کمال احترام و ادب از همه دوستان تمنا میکنم از وارد شدن به بحثهای حاشیه ای خودداری کنید و اجازه بدید تا روند عادی و معمول کلوپ ادامه داشته باشه.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

تا حدود کمی چیزهایی شنیده بودم اما بطور جدی پیگیری نکردم. باید توی سایتهای خارجی جستجو کنم و ببینم مقالات و تجربه های اونها چی بوده؟
    این امکان وجود داره که دلکو مگنتی روی لینکلن سوار کنید؟
    برای انواع مدلهای 6 و 8 شورلت این امکان هست که دلکو مگنتی نصب کنن، و نتیجه هم تا حد خوبی مثبت میشه، اما با توجه به کمبود قطعات فورد شاید سخت گیر بیاد.

حقیقتش اینکه پیشنهاد یکی از دوستان همین بود که دلکو تورولتی سوار کنم و .... در مورد سیستم بی دلکو یک مقدار در سایت های خارجی سرچ کردم و یک سری مداراتی پیدا کردم.منتها اینطور که متوجه شدم هزینه همچین طرحی زیاد در میاد.اما کیفیت بسیار بالایی داره میشه چیزی مثل خودروهای انژکتوری با دقت جرقه زنی بالا و تایمینگ بسیار مناسب.
    اگر سیستم بی دلکو نشد میرم سراغ جرقه زنی از نوع مادون قرمز یا اینفرارد که اینو هم تو سایتهای خارجی سرچ کردم و هم اینکه کیت اون توو بازار ایران هم هست البته برای خودروهای چهار و شش سیلندر برای هشت سیلندر باید طراحی بشه که اتفاقا یکی از همشرهری هام هم کارش همینه.
    در نهایت اگر این دو مورد نشد میرم سراغ همون دلکو شورولتی و پروژه جابجایی اون روی فورد.
    اینم مدار سیستم بی دلکو:

در مورد طبقه بندی مطالب کلوپ، ایده خوبی هست ، اما با توجه به سیستم آرایشی خاصی که در کل انجمن وجود داره، امکان انجام این کار به این سادگی نیست، و سیستم جستجوگر انجمن هم ( از نظر من) کارایی چندان مناسبی نداره، بخاطر همین من سعی میکنم مطالبی که پست میکنم و شرح انجام کارها و تعمیرات و سرویس و.. در اونها داده شده، با یک عنوان مشخص آغاز بشه ( مثل ارتقاء کولر شورلت نوا ) و یا ( گیربکس های اتوماتیک سری 700) تا برای مواقع لازم ، در جستجوی اینترنتی از این کلمات استفاده کنم و سریعتر به نتیجه برسم.
    گاهی ممکنه توی این جستجو ، دقیقا مطلب پیدا نشده باشه ( در بخش متنها) ولی با همین روش جستجو در بخش تصاویر، خیلی سریعتر و راحت تر به نتیجه میرسم و معمولا تصاویری که در مورد همان مطلب منتشر شده بود، زودتر دیده میشه و از طریق لینک عکسها به صفحه مورد نظر در کلوپ میرسم.
    به هر حال بازهم توصیه من این هست که اگر تصور کردید بخشی از مطالب منتشر شده در کلوپ به نوعی میتونه در آینده راهنمای خوبی باشه، صفحات را ذخیره کنید و یا بخشهای مورد نظر را به همراه تصاویر در یک آرشیو توی سیستم نگهدارید.

بازهم در کمال احترام و ادب از همه دوستان تمنا میکنم از وارد شدن به بحثهای حاشیه ای خودداری کنید و اجازه بدید تا روند عادی و معمول کلوپ ادامه داشته باشه.

من در گذشته که وقت ازاد بیشتری داشتم تمام مطالبی که تو انجمن چه اینجا و چه فروم های دیگه مطرح میشد به همراه عکس و توضیحات کامل در وورد سیو میکردم و خیلی از مطالب قبلی رو توو آرشیو خودم دارم.پیشنهاد میکنم هر مطلب جدید علمی و عملی که اینجا مطرح میشه به همراه عکسش کپی کنید و تووی نرم افزار وورد سیو کنید که در اینده بتونین ازش استفاده بفرمایید.

14. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

خب دوستان خودم بالاخره موفق شدم با سرچ توو منابع انگلیسی به یه اطلاعاتی دست پیدا کنم.
    عکسای این کیت سیستم بی دلکو رو براتون میزارم.

کوئل

فیش اتصال دلکو به کوئل

مجموعه کامل کیت

و نصب کیت بروی موتور

قیمت 600 دلار

گرون اما ارزنده.البته الان یه دلکوی استوک توو ایران که سی سال کار کرده حدود 60 70 دلار به فروش میره.

16. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشکر از شما بابت توضیحاتی که دادید و اینکه بنده اهل مطالعه هستم کلا همه در سایت وغیره اهل مطالعه هستن و پیگیر مسائل فنی هستن و تنها من نیستم منظورتون را از مطالعه نمیدونم و کاتولگ کلا برای انواع خودروهای کاربرات +خودروهای انژکتور توضیح داده چون سازنده این خودروها جنرال موتور هست این کاتولگ میتونه مفید باشه و در سایتها مطالب خاصی نوشته نشده چون به ضرر شخص میشه اگر بخواد توضیح بده و مصالب فنی یه منبع درامد این اشخاص هست فکر نکنم کسی این کار ا انجام بده ودر سایتها توضیحات فنی این خودروها را قرار بده
    در مورد روغن دیفرانسیل من متوجه فرق نوع دف بیوک ونوا با دف کلاچدار هستم
    کلا 3 مدل دیفرانسیل جنرال موتور ساخته ودر ماشینهای ما نصب شده=
    1. دیفرانسیل standard یا معمولی
    2.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 2.56
    3.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 3.08

دیفرانسیل معمولی که روی نوا وبیوک هست درجه روغن یا واسکازنی که جنرال موتور گفته 80w-90 GL یا 80W GL این هست

اما در دیفرانسیل limited slip یا controlled یا کلاچدار واسکازن درجه ویسکانسی گفته نشده و شماره ludricant part NO=1052271 -یا 1052272 باید خریداری بشه و ریخته بشه و روغن سیلیکون نام داره که چند سال پیش لیتری 50 هزار تومان خریدم

بند به دوستانی که ده و بیست سال تجربه دارن بی احترامی نکردم و ازشون تشکر میکنم و من هم تجربه هایی داشتم گفتم شاید مفید باشه اگر من و سرویس منوال جنرال موتور اشتباه در گفته های من رخ داده اقا ببخشید عذر میخوام معذرت میخوام از شما اگر شما اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم چون من منبع دیگیری را غیر از جنرال موتور که درمورد مسائل فنی این خودروها توضیح داده باشه نمیدونم

این هم گفته جنرال موتور در مورد نوع روغن دیفرانسیل البته فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید =

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید من کارشناس نیستم من هم قبلا عین شما اطلاعات کمی داشتم وماشین خریدم بعد با دستکوب شدن شماره موتور مواجه شدم کلی دردسر ساز شد وبعد فروختم والا بخدا من با ارمین دویل ثبت نام کردم ونام دیگه ای ندارم
    اجازه بدبد درصفحات قبل که سوالاتی پرسیدید بعد من کلا توضیح دادم و یه توضیحی بدم =

شما فرمودید که ماشین قولنامه کردید و ماشین مشکل فنی داره و شماره شاسی
    48869LBF461803 اینه و چطوری دکد کنم ودر کل این خودروها شماره شاسی ندارن و شما گفتید که
    شماره موتور ( پشت دینام بود) این شماره که نوشتم شماره شاسی هست و وین نیست

یه پلاک به زبان فارسی سمت بوستر ترمز هست که تو اون نوشته بود"K0307TXD09081 بعد ا اینکه من شماره موتور را دکد کردم و در صفحه 925 گفتید اون پلاک المینیومی بغل بوستر برای من دو تا شماره داشت
    : هم شماره موتور وهم شماره شاسی
    وشماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام یکی بود و همچنین شماره شاسی با شماره روی شاسی یکی بود

حالا من وین رو با چه چیزی چک کنم ؟

شماره پشت دینام هم برجسته بود

در صورتی که شما فرمودید شماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام که شماره موتور میشه یکی بود اینم عکسی که از پلاک المینیومی یا کول تگ خودروتون فرستادید =
    در صورتی که اون حرفی که شما گفتید در مورد شماره موتور با شماره پلاک یکی بود در حالیکه با این شماره پلاک صحیح نیست شما اطلاعات اشتباه قرار دادید و دوست خوبمون جناب CAMERA LT هم به شما توضیح داد که شما اطلاعاتتون کم هست و بعد من عرض کردم شما هنوز اون وین مخفی زیر کاپوت را پیدا نکردید =
    مثال نمونه وین کد مخفی =

اول شماره پلاک خودروهای که مونتاژ پارس خودرو هستن با این شماره پلاک شما جور در نمیاد و این شماره دستکوب است شماره پلاک خودروهای مونتاز پارس خودرو با حروف مثال PXM=69LT68387و6 رقم اخر که باید با شماره وین مخفی زیر کاپوت یکی باشه شروع میشه در حالی که اصلا شماره وین پارس خودرو انطور که باید دکد بشه معنی نداره و فقط قطعات به صورت ckd وارد شدن و در پارس خودرو مونتاز شده هست اگر من اشتباها اطلاعات به شما دادم ببخشید اقا عذر میخوام شما اگر اطلاعات درست را دارید بگید همه دوستان استفاده میکنیم
    این هم نمونه ای از پلاک المینیومی پارس خودرو=
    http://s6.picofile.com/file/8259870084/bz9j5mjvlzlx4pd17j9y_1_.jpg
    جناب
    اگر این قسمت از حرف من باعث تاسف شما شده اقا شرمنده و معذرت میخوام عذر میکنم اگر اطلاعات اشتباه در مورد کولر سرد کن گیربکس دادم بنده منظورم چیز دیگه ای بود گفتم شاید لوله ها جرم گرفته باشه شما اگر اطلاعات درست دارید لطف کنید بگید ممنون میشم
    وجناب
    بنده چند چهره نیستم شما اشتباه متوجه شدی و نمی نویسیم و از خودم تشکر کنم احتیاجی نیست از شما هم کسی ایراد نگرفت اگر اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم اقا اگر اطلاعات من اشتباه هست ببخشید دوست عزیز شرمنده شما توضیح بدید ممنون

این جناب CAMERA LT بنده را احتمالا میشناسن و با وجود شناخت قبلی از من ولی در کل انسان خوبی هست

18. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان سلام
    من عضو جدید هستم

دوستان میخوام در مورد لاستیک های مستر کراپه یا مستر کرافته(دقیق نمیدونم)

یه مقدار اطلاعات در مورد قیمت و جنس و... میخواستم.ممنون.
    کسی نبود؟؟؟

20. این کاربر از mory1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •