راستشو بخوای اره فکر کردم ازادی میشه ابرسان ترسیدم که به شهریار هم که مرکز ماس تاثیر بذاره که به خیر گذشت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستشو بخوای اره فکر کردم ازادی میشه ابرسان ترسیدم که به شهریار هم که مرکز ماس تاثیر بذاره که به خیر گذشت
دوست عزیز ما هم خواستیم کمک کنیم
شما برو از 100 نفر بپرس
ببین کدوم راه حل بهتر و بیدردسرتر و سریعتره و حتی امنتره ؟
ای بابا کسی جواب مارو نداد
پرسیده بودم سرویس VIP مکس که 2 مگ هست با شبانه رایگان رو استفاده کرده کسی؟ سرعت شبانه و روزانش چقدره؟
در ضمن دوستان اینقدر تست Speedtest نذارین تروخدا.اصن به درد نمیخوره
نتایج این سایت از زمین تا اسمون با اون چیزی که میشه از IDM گرفت فرق داره
من خودم سرویس 2 مگ اسیاتک داشتم که speedttest بهم بالاتر از 30 نمی داد درحالی که با IDM 260 تا دانلود داشتم
همین قضیه با فن اوا هم بود
قیمت این سرویس خیلی گرونه واسه همین کسی از بچه های اینجا تا حالا نگرفته.اگه کسی هست تست بزاره لطفا
شبانه هم به احتمال زیاد داشته باشه چون تو لیست قیمت توضیحی ننوشته(برای 2 مگ معمولی شبانه نداره ولی سرویس های ویژه دارن).بهتره زنگ بزنی از شرکت بپرسی.30 ثانیه بیشتر طول نمیکشه.
راستی الان چند روزه منتظرین تا وصل شه؟معمولا تو یکی دو روز وصل میشه.
3 ماهه 100 تومن یعنی ماهی 33 تومن واسه یه سرویس 2 مگ گرون میشه ولی نه دیگه خیلی زیاد . 8 گیگ هم واسه 3 ماه حجم داره
مسئول فروش می گفت حداقل سرعت 220 تضمینیه + شبانه رایگان ولی نمیدونم چقدر حرفش درست باشه
فعلا 3 روزکاری گذشته و هنوز خبری نشده. یارو می گفت چون مرکز ازادی هستین و اونجا کابل برگردون هست تا یه هفته طول میکشه
برای من تو کمتر از 20 ساعت وصل شدو تو کمتر از 12 ساعت هم رانژه شد
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
در ضمن رزمجو مگه یادتون رفته اون vip رو گرفته بود و سرعتش همون 2 مگ بود نه کمتر نه بیشتر
شما اگه درست یادم باشه از صبا نت سرویس داشتین دیگه درسته؟
صبانت مرکز ازادی سرعتش در چه حدود به خصوص شبانش؟ اخه تو فکر مهاجرتم این ماکسنت خیلی تغییر داره
کمی از بچه ها انم سرویسو داشت که خبری نیست ازش
آسیاتک و فن آوآ رو تو تبریز داشتین؟ آسیاتک مگه تو تبریز هم هست؟
اگه میشه یه توضیحی در مورد کیفیت و سرعت خدماتشون بگین
در ضمن سرویس 128 صبا همین سرعت و حتی بیشترش رو با سه ماهه 30 تومن و 5 گیگ میده پس در مقایسه با ماکس خیلی بهتره پیشنهاد میدم از این صبا 128 بگیرین تا هم پولتون بمونه تو جیبتون هم پولو نریزین تو شکم اینا
در مقایسه با سرویس های 128 سایر شرکتها که سرعت یک مگ میدن باز هم خیلی گرون درمیاد
من نمیدونم مکس نت سرویس های ویژه ی خانگیش(128 نامحدود) رو کلا پهنای باند رو یه هفته س کم کرده یا فقط واسه من مشکل داره ؟
چیز پی ان که کلا جواب نمیده با این سرعتِ داغون !
میخوام برم همارا همین سرویس رو بگیرم(128 نا محدود سه ماهه) نظرتون چیه؟ همارا بهتره ؟
هماراااا؟؟
بابا بیخیال من خودم آزمایشی 1ماه نامحدودشو گرفتم سرعت دانلود 16 تا 20 بود اکثرا 17 بود باز برگشتم به همون کلاسیک
بازم مال مکس نت خوبه بالای 20 هستش پینگ مکس نت هم خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)