یعنی من الان بخوام نمره دروس تابستونمو ببینم باید شهریه پاییز رو پرداخت کنم؟؟؟
مملکته داریم ما؟؟؟دانشگاهه داریم؟؟؟
تمام گزینه های کارنامه و نمره رو برداشتن یعنی چی این مسخره بازیا آخه؟؟؟؟؟![]()
یعنی من الان بخوام نمره دروس تابستونمو ببینم باید شهریه پاییز رو پرداخت کنم؟؟؟
مملکته داریم ما؟؟؟دانشگاهه داریم؟؟؟
تمام گزینه های کارنامه و نمره رو برداشتن یعنی چی این مسخره بازیا آخه؟؟؟؟؟![]()
آقا من شهريه ثابتم ميشه 98 تومن ولي فرم واريز 83 و خورده اي بود كه پرداخت كردم. الان ميبينم رفته تو ترم قبل و الان من از ترم قبل همين 83 و خورده اي كه ريختم بستان كاري دارم و ترم پايين 98 تومن بدهكاري!! الان من چيكار كنم؟ فردا ساعت 2 و نيم انتخاب واحدم هست
سلام
مبلغی که در قسمت
منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
زده شده است را واریز نمایید
خوب پرداخت كردم و صفر شد ولي باز نشد! اينطوري نميشه بايد فردا صبح يه دست برم دانشگاه
اگه صفر شد ، احتمالا تا فردا ظهر باز میشه !
دوستان توی قسمت منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور برای من زده بدهی 183ت(هم شهریه ترم تابستون هم شهریه ثابت این ترم) ولی وقتی میرم توی پرداخت الکترونیکی زده بدهکاری 168ت.حالا باید چیکار کنم؟
مبلغی که در قسمت
منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
زده شده است را واریز نمایید
اگه تفاوت بیش از این هست که باید دلیلش در بخش پرداخت الکترونی می باشد که ترم تابستان (۳۹۱۳) به صورت پیشفرض می باشد که باید به نیمسال پاییز (۳۹۲۱) تغییر وضعیتش دهید تا مبلغ رو به صورت دقیق نمایش دهد.مبلغ 2000 تومان؟
ولی در ارشد یه چیز دیگس ! در فرم الکترونیکی مبلغ بیشتری رو زده ولی در فرم عادی کمتر
چرا؟
دوستان عزيز مبلغي كه در فرم واريز شهريه (گزارش 163) زده شده رو به صورت دستي در قسمت پرداخت الكترونيكي وارد كنيد و وجه رو واريز كنيد.
اصل فرم واريز شهريه (گزارش 163) مي باشد
سلام
رفتم بانک پرداخت کردم..تا چند روز منو من باز میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)