مگه اینجا تاپیک مشاوره خرید لپتاپ نیست؟؟؟؟ پس بحث بازی و جدید و قدیم بودن بازی ها و ویندوز 32 یا 64 بیتی تو این تاپیک چکار میکنه؟؟؟؟فکر نمیکنید یکم از بحث اصلی فاصله گرفتین؟؟؟؟کسی نیست مطالبا کنترل کنه؟؟؟
مگه اینجا تاپیک مشاوره خرید لپتاپ نیست؟؟؟؟ پس بحث بازی و جدید و قدیم بودن بازی ها و ویندوز 32 یا 64 بیتی تو این تاپیک چکار میکنه؟؟؟؟فکر نمیکنید یکم از بحث اصلی فاصله گرفتین؟؟؟؟کسی نیست مطالبا کنترل کنه؟؟؟
درسته. بعضی وقت ها بحث منحرف میشه. دوستان نباید زیادی کشش بدن. یا حتی الامکان از پیغام خصوصی استفاده کنند.
GTA4 هم همین جدیده س.![]()
با عرض پوزش به خاطر اینکه 1 کم تاپیک منحرف شده
این آخرین پست من در مورد ویندوز 32 & 64 بیتیهتا 1 کم ابهامات بر طرف بشه!
دوست عزیز من خودم الان2010 kaspersky internet security و autocad 2009 و 3d studio max design 2009 رو روی ویندوز xp x64 نصب دارم و هیچ مشکلی هم باشون ندارم( دوستانم هم کسپر روی vista 64 نصب دارن ولی کلا ویستا چیه بابا ؛ تعطیله). درسته کینگ و ... بعضا نسخه های 64 بیتی رو نمیذارن ولی توی بازار نسبتا راحت این نرم افزار ها 64 بیتی شونم گیر می آد.
کلا به جز گیم ها که بعضی وقت ها روی 64 بیتی ها مشکل دارن ؛ اگر گیمیر حرفه ای و نوستالژیکی نباشید ویندوز 64 بیتی مناسبه براتون تا از تمام قابلیت های معماری 64 بیتی پردازنده و همجنین رمتون (اگر بالای 3 بشه ) استفاده کنید.
کلا من از xp x64 راضی بودم . ویستا هم هیچوقت تو کتم نرفت و الانم دارم میرم سراغ 7 نسخه ی 64 بیتی
موفق باشید
-----------------------
داش من خودم اصفهانیم ولی ساکن تهرانم . این لهجه ی اصفهانیت تو پست زدنا منو خراب خودش میکنه . خیلی میچسبه
Last edited by nakeshman; 13-08-2009 at 23:17.
دوستان شرمنده که بحث 32 و 64 بیتی رو کشیدم وسط...اخه فکر نمیکردم 32 و 64 انقدری فرق کنند...
خلاصه این که رو لپ تاپ های جدید 64 بیتی نصب هست.و بازی و برنامه ها هم باید سازگاری بیشتری پیدا کنند
سلام
میشه لطفا" توضیحی راجع به سری hp pavilion HDX بدید . بنظر بسیار کامل میاد . blue ray,light scribe,full HD, TV tuner,Gforce 9600M ,...
قبلا" هم دراین مورد پرسیده ام
اگه ممکنه با fw 490 مقایسه کنید.
دوستان اینقدر جوش 64 بیتی و 32 بیتی رو نزنین...فقط کافیه ویندوز سون 64 بیتیشو بگیرین نسخه ی rtm همین نسخه ای هست که من دارم.تا الان هرچی نرم افزار و گیم نصب کردم خیلی خوب سازگاری داشت.فقط بعصی از نرم افزارهای گرافیکی مثل 3d max و ...را باید نسخه ی 64 بیتی شو نصب کنین..که نسخه های 64 بیتیش خیلی سریع تر هستند.
الان دیگه سری hdx قدیمی شده و کسی به سراغش نمیره،این سری با پردازنده p8600 و کارت گرافیک
ddr2 gf9600 از سری جدید dv6 ضعیف تره ، dv6 1225ee هم کارت گرافیک (4650gddr3)به مراتب قوی تری داره هم پردازنده بسیار قوی تر (t9600) ، که خیلی قویتره p8600 است!(نقطه سر خط)
از لحاظ سایر امکانات هم تقریبا hdx و 6 dv برابر هستن! پس خرید hdx اصلا توصیه نمیشه!
سری hdx که با fw490 اصلا قابل مقایسه نیست ، و fw490 خیلی بهتره!
اما اگه بخوای dv6 با fw490 مقایسه کنی ، هرکدوم یه خوبی و بدی داره که قبلا در این رابطه در این تاپیک پست هایی داشتیم که میتونید بخونید (نقطه پایان مطلب!)![]()
خرید دسته دوم که اصلا توصیه نمیشه ! با 600 تومن میتونی یه ایسر خوب بخری! حتی دو هسته ایی
AMD Turion X2 dual-core 2 GHz 1 MB L2 cache
3 GB DDR2
320 GB
802.11b/g WLAN
14" Cristal Brightview Display
Webcam with integrated microphone
NVIDIA GeForce 9100M
Lightscribe Super Multi DVD Writer
2.40 kg
قیمتش هم حدود 600 تا 650
نه چرا فكر ميكنين اين بحث انحرافيه؟ مگه ويندوز لپ تاپ تو خريدش موثر نيست؟چرا يكي بدون اطلاعات بره و لپ تاپ با 4 گيگ رم بگيره و ندونه ويندوزش فقط 3 گيگش رو ساپورت ميكنه؟
بعدشم ويندوز اورژينال لپ تاپ يك فاكتور مهمه تو خريد پس كسي كه مثلا 3dmax كاره و لپ تاپ ميخواد 32 و 64 بيتي بودن تو سرعت كارش خيلي مهم ميشه !
خدا بیامرزه این پستمو کسی نمیخواد جواب سوالای منو بده......؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)