Safe Run shared folder که در مای کامپیوتر ایجاد شده چیه؟
Safe Run shared folder که در مای کامپیوتر ایجاد شده چیه؟
با دروود
دوستان و اساتید گرامی،من با ویندوز 7 ،زمانیکه می خواهم به چیز میز وصل شوم،بدون هیچ مشکلی وصل می شوم،اما امکان باز کردن هیچ سایت و حتا یاهو میسر نیست ،با این حال امکان پینگ دادن به دامنه/آی پی میسر است.
پیشتر از KIS استفاده می کردم و پس از آن آن را پاک کردم و pure نصب کردم،و دیدم که مشکل از دیوار آتش کسپر می باشد چراکه تا پیش از راه اندازی دوباره سیستم،پس از نصب pure،هیچ مشکلی نداشتم اما پس از راه اندازی باز همان مشکل پیشین.
اگر وی پی ان را کسپر باهاش مشکل داشته باشد...به هیچ صراطی مسقیم نمیشود!
چون بعضی از پورت های وی پی ان را ..فایروال کسپر و مانیتورینگش..بهش گیر میدن و اجازه اتصال یا سند و ریسیو را نمیدن.
دروود
آخه من می تونم پینگ بدم !!!اما webbrrowsing ندارم!!!
و اینکه تنها روی وینوز 7 هست که با این مشکل روبرو هستم!!
من یه مشکل دارم سیستم و که آپدیت میکنم بعد آپدیت رو که میریزم رو فلش ببرم رو یه سیستم دیگه کامل آپدیت نمیشه 100% سریع پر میشه و اوت آف دیت میزنه یعنی مثلا ماله 10 روز پیش میشه ! جالبه
من هم یک وی پی ان استفاده میکردم که کسپر باهاش..هماهنگ نبود و اصلا صفحه ای باز نمیشد...
ماهم قید اون وی پی ان را زدیم !
خیلی از کاربرا مشکل شما را دارند ولی خب از هر راهی که بهشون راهنمایی دادیم...نشد که نشد !
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
شما اپدیتی که از کسپر انجام می دید..روی سیستم خودتون گزینه copy update to folder
در قسمت تنظیمات اپدیت کسپر خورده شده؟
و بعد از این مکان اپدیت را برداشت میکنید ؟
Update distribution
تاریخ اون سیستم جلو نیست؟
میشه اروی که حین اپدیت شدن میده را بگید؟
اما من با خیلی ا وی پی ان های دیگه امتحان کردم!!
همه این کارا رو کردم . ارور هم نمیده یه مدته اینجوری شده
من هم گفتم..با بعضی از پورت های وی پی ان ها..فایروال کسپر مشکل داره !!
این دو پست را مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)