تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 930 از 2365 اولاول ... 430830880920926927928929930931932933934940980103014301930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,291 به 9,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام آقا حمید آره اول من این سابو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تلوزیونمون برداشتیم گذاشتیم تو صندوق عقب ولی صداش تو کابین زیاد نمی اومد چون تاقچه سوراخ نبود فقط به بیرون میرفت صداش که باباهه همش میگفت پسر ساب تلوزیون تو صندوق عقب چیکار میکنه منم میگفتم خرابه انداختمش پشت درستش کنم
    بلاخره بابا برداشت از تو صندوق
    بعد جلو کامپیتورم نشسته بودم آهنگ گوش میدادم یهو دیدم وااااااا این سابش 13 اینچی هست انگار که با خوشحالی سری دست به کار شدم درش آوردم رفتم جای یکی از باندای فابریکی پراید جاش زدم خیلی راحت بعد باند فابریکی پرایدو آوردم وصل کردم تو باکس سابم برای کامپیتور که به طور خیلی عجیب صدا ساب میده نه اسپیکر نگاه کنید این الان باند فابریکی عقبه پرایدمونه که تو باکس برا کامپیوتر گزاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنان بیسی میزنه که چنان عقب جلو میشه ووفرشه که فقط خیره میمونم کی میترکه ووفرش
    مشکل من الان اینه که این سابی که داخل جای فابریکی عقب پراید جا زدم طاقچمو خیلی خیلی صدا میده
    اول که به زور تو جای فابریکی جلو به صورت امتحانی وصل کردم چشمتون روز بد نبینه کل داشبورد داشت میریخت فرمون میلرزید یعنی سه دقیقه دیگه همون جور میزاشتم فکر کنم کلاس داشبرده تعطیله بود در حد انفجار شده بود داشبرد اینم بگم نتیجه اخلاقییش این بود که داشپرد پراید افتضاح افتضاح هست کلا کامپوننت ها که بیس ندارن زیاد ولی اگه یکی خواست یه کامپی بهتون بده حتی مجانی که میگفت وصل کنین جلو پرایدتون بیس میزنه رویایی اگه 1 در صد ماشینتون براتون اهمیت داره این کارو نکنین چون پدر داشبرد در میاد
    کلا الان مشکل من صدای طاقچه عقبه خیلی میلرزه شاید لرزش برا ساب عادی باشه ولی این لرزش ساب نیست انگار کل ستون طاقچه اون قسمت فلزی پشت صندلی همه به صدا خوردن میفتن فقط برا کسی که عقب میشینه افتضاح هست میخواستم ببینم نمیشه یه کاری کرد طاقچه انقدر صدار نخوره؟
    چون عقل من بیشتر از این قد نمیده

2. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما میخواهید 500 تومن هزینه کنید برای هرتز سری HSK?!! اونم دست دوم؟
    من گلیدن RS165 که فروشش 550 هست رو براتون 500 میگیرم. آکبند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم قیمتش 165 یورو:
    آقا حمید خیلی آقایی بازم مرسی از شما
    خواستم ببینم این کامپوننت گلیدن RS165
    3way یا 2way ؟ و دوم اینکه از نظر صدا و کلا از هر لحاظی از این کامپوننت 163 هرتز بهتر هستش؟آخه شنیدم این مدل هرتز که 3way هستش صدای خوبی داره!
    و یک سوال دیگه که از همه اینها مهمتر هست اینه که با این مدل آمپ
    sound stream pca 2.360
    که من الان دارم چه کامپوننتی براش مناسبه(بدون در نظر گرفتن برند،مدل،قیمت)یعنی دنبال کامپی هستم که بتونم با این آمپم راهش بندازم.آیا آمپ موجود برای کامپوننت معرفش شده شما مناسب و کافی هست یا نه؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

... که باباهه همش میگفت پسر ساب تلوزیون تو صندوق عقب چیکار میکنه منم میگفتم خرابه انداختمش پشت درستش کنم
    بلاخره بابا برداشت از تو صندوق
    ب
    خوبه
    کم کم شروع کن که بابات عادت کنه
    بعد چند ماه میبینی یه ساب 18 اینچ صندوق عقب ماشین باباته داری تو خیابون ویبره میری
    یادش بخیر...
    از یه اسپیکر 50 تومنی پایونیر شروع شد ...

5. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mojtaba Masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    طـــــهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;7468721]
    مجتبی جان من هر کاری از دستم بر بیاد براتون انجام میدم.ولی توصیه میکنم کم کم قطعات رو تهیه کن ولی خوب. اگه الان مثلا فقط میتونی یه آمپ بگیری با کل پولت آمپ رو بگیر.بعدا قطعه دیگه.این تجربه من هست. مطمئن باش بعدا پشیمون میشی.با 400 تومن هیچ چیزی نمیشه خرید گلم.باز هم من شرمنده هستم و دستم تا حدی بازه وگرنه دریغع نمیکردم. دوستان قدیمی منو میشناسن.

مــــــــــــــرسی داداش
    ممنون از راهنماییات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    میخواستم نظر اساتید رو راجع به اسپیکر مارک HERTZ بدونم؟به نظرتون مارک خوبیه یا کسی صداشو شنیده؟
    نظرتون در مورد مدل DCX-710 چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

خوبه
    کم کم شروع کن که بابات عادت کنه
    بعد چند ماه میبینی یه ساب 18 اینچ صندوق عقب ماشین باباته داری تو خیابون ویبره میری
    یادش بخیر...
    از یه اسپیکر 50 تومنی پایونیر شروع شد ...
    خدا از دهنت بشنوه محمد جان
    راستی دوستان ممنون کلا هر کسی اگه به سوالم فکر کرد ولی دیگه نیازی نیست درست شد دیگه طاقچه عقب صدا نمیخوره یعنی اصلا نیمخوره الان فقط صدا بیس هست
    فقط پشتی صندلی عقبو در آوردم دوباره جا زدم کل صدا خوابید ماشین خاموش شیشه بالا هم دیگه صدا نمیاد
    فکر کردم صدا از تاقچه بود ولی فکر کنم از پشت صندلی بود که حالا درست شده در کل از همه ممنون

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

6 ادامه ماجرای کنوود 7016

ماجرای این پخش کنوود 7016 ماهم فعلا به خیر و خوشی گذشت.

خلاصه ماجرا:
    پخشو بردم مغازه گفتم قبل اینکه بفرستید نمایندگی یه چکش بکنید. سی دی رو اول نگاه کرد (که گفته بودم سی دی رو در میاری دیگه سی دی جدید نمیگیره) گفت بنده خدا وقتی دستگاه خاموشه نباید هم سی دی قبول کنه، فقط سی دی رو Eject میکنه. خوب این اشتباه بنده.

یعد رفت سر یو اس بی. یدونه نو از جعبه در آود مارک RiData دو سه تا موزیک ریخت روش رفتیم بدون هنگ پخش کرد. همون آهنگارو ریختم رو فلش خودم که قبلا هنگ میکرد (فبلش محتویتشو پاک کردم)، رفتیم سر 10 ثانیه هنگ کرد. دوباره فلش خودشو پر موزیک کردم دیدم هنگی تو کارش نیست.
    درنهایت فلش رو ازش خریدم و رفتم شرکت..

الان نمیدونم بفرستم نمایندگی یه برچسب تعمیرم بزنه روش پس فردا میخوام بفروشمش بگن این خراب بوده، یا اینکه با همین یدونه فلش 4 گیگ بسازم؟
    چند تا سؤال دیگه هم راجع به این پخش دارم نمیدونم توی این تاپیک بپرسم یا پس چرا کجا؟

ببخشید که سرتونو درد آوردم.

پی نوشت به دوستانی که الان با این اوصاف از بنده عصبانین: این پخش از نظر کیفیت صدا از روز اولم قبول کردم که رد خور نداره. فقط با فلش بد قلقی میکنه و منم یه ذره زیادی بهش بدبین شدم.

10. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه فقط مسخره نکنید تو رو خدا آخه من صدا باندای 13 سانتی تا 60 ت سونی یا مارکای دیگه رو امتحان کردم اما هیچکدوم مثل باند دی وی دی های خونگی وقتی مستقیم به پخش ماشین وصل میکنی صدا نمیدن شاید بگین وصل کردنش به پخش باعث آسیب دیدن پخش بشه ولی من از خدامه پخش بسوزه عوضش کنم پس غصه اینم نخورین فعلا میخوام یه چیزایی که به ذهنم میرسه رو اجرا کنم
    سوال الانمم اینه که این باندا صرفا این مارکو نمیگم کلا باندای خونگی به نظرتون داخل جا فابریکی پراید جا میگیرن؟
    چون من دسترسی بهش ندارم اندازشو نمیدونم کسی اگه داره یه حدودی بگه جا میخوره یا نه؟ با 30 ت راحت میشه یه جفتشو از سمساری ها خرید
    Last edited by لنگرود1371; 04-02-2013 at 23:43.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ماجرای این پخش کنوود 7016 ماهم فعلا به خیر و خوشی گذشت.

خلاصه ماجرا:
    پخشو بردم مغازه گفتم قبل اینکه بفرستید نمایندگی یه چکش بکنید. سی دی رو اول نگاه کرد (که گفته بودم سی دی رو در میاری دیگه سی دی جدید نمیگیره) گفت بنده خدا وقتی دستگاه خاموشه نباید هم سی دی قبول کنه، فقط سی دی رو Eject میکنه. خوب این اشتباه بنده.

یعد رفت سر یو اس بی. یدونه نو از جعبه در آود مارک RiData دو سه تا موزیک ریخت روش رفتیم بدون هنگ پخش کرد. همون آهنگارو ریختم رو فلش خودم که قبلا هنگ میکرد (فبلش محتویتشو پاک کردم)، رفتیم سر 10 ثانیه هنگ کرد. دوباره فلش خودشو پر موزیک کردم دیدم هنگی تو کارش نیست.
    درنهایت فلش رو ازش خریدم و رفتم شرکت..

الان نمیدونم بفرستم نمایندگی یه برچسب تعمیرم بزنه روش پس فردا میخوام بفروشمش بگن این خراب بوده، یا اینکه با همین یدونه فلش 4 گیگ بسازم؟
    چند تا سؤال دیگه هم راجع به این پخش دارم نمیدونم توی این تاپیک بپرسم یا پس چرا کجا؟

ببخشید که سرتونو درد آوردم.

پی نوشت به دوستانی که الان با این اوصاف از بنده عصبانین: این پخش از نظر کیفیت صدا از روز اولم قبول کردم که رد خور نداره. فقط با فلش بد قلقی میکنه و منم یه ذره زیادی بهش بدبین شدم.
    خب خدارو شکر.منو هم دل چرکین کردی.دوست گلم باز هم خبر بده که یا این فلش جدید مشکل داره یا کاملا OK شده.
    راستی فلشت کلاس چنده؟نکنه کلاس 10 هست و بفیه فلاشات کلاس پایین بوده که مشکل داشته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض پخش؟

سلام به سروران محترم خصوصا خدمت آقا حمید .منکه ایشونو نمیشناسم ولی یکم که تو نت واسه مشاوره سیستم صوتی گشت زدیم اسم ایشون همه جا بوده.آقا حمید بنده دوتا باند 718 دارم پشت آبی با هولوگرام لیزری اندونزی که فک کنم اصل باشه.میخوام یه پخش مناسب بهم معرفی کنین فقط حتما Usb بخوره. در صورت لزوم یه آمپ که باهاش مچ بشه هم معرفی کنین چون زیاد نمیخوام هزینه کنم البته چند وقت دیگه احتمالا بخوام یه ساب ووفرم بندازم واسه این کار باید 4 کانال باشه دیگه؟.کیفیت صدا نسبت به کمیتش واسم مهمتره.ماشین هم نمیدونم لازمه بگم یا نه ولی 405 ه.ممنون میشم ج بدین
    آقا حمید ممنونم.باند رو که دارم.غیر از باند میخوام 300 یا 400 هزینه کنم.پخش و آمپ رو هم دقیقا بگین چ مارک و مدلی  تهیه کنم ممنون میشم. اگه میشه یه قیمت هم رو این دوتا باند بزارین.7ساله کارکرده.بازم ممنونم که باحوصله ج میدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •