سلام...این هارد من میشه یه جوری سریعتر اطلاعاتشو جا به جا کنم؟؟
یعنی سرعت کپی و اینا بره بالا؟؟؟
خود هارد که بیخیالش شدم![]()
سلام...این هارد من میشه یه جوری سریعتر اطلاعاتشو جا به جا کنم؟؟
یعنی سرعت کپی و اینا بره بالا؟؟؟
خود هارد که بیخیالش شدم![]()
تعداد relocated sector ها خیلی زیاد شده به نظر من ببرید یک مرکز معتبر هر چه سریعتر اطلاعاتتون رو استخراج کنند
دوباره اسکن کردم 9 تا بد سکتور گرفت حدود 50 تا هم دیلی بله کل هاردو اسکن کردم![]()
سلام دوستان عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد هیتاچی یک ترا دارم که انگار به دلیل نوسانات برق دیگه پارتیشناش مشکل پیدا کرده
بعد از انالیز کردن با نرم افزار testdisk-6.13 این وضعیت رو نشون میده که هیچی ازش نمیفهمم اگه کسی میتونه خاهشا کمک کنه مرسی
Last edited by jaki442; 14-08-2014 at 20:12.
دوباره بدسکتور گرفته فکر کنم اسکن کنید دوباره هم بگیره سکتورهای دیلی هم بالاست relocated ها هم زیاد است بعید میدونم با فرمت سطح پایین و به روش نرم افزاری قابل حل باشه
سلام
defreg کردن هارد میتونه به هارد صدمه بزنه؟؟
عمر اون رو کوتاه میکنه؟؟
تاثیر محسوس داره؟؟
سلام .
Defragment كردن هارد ديسك مشكلي براي آن ايجاد نميكند . البته ابتدا با برنامه های Disk Defragmenter ، هارد دیسک را آنالیز کنید و اگر میزان Fragment شدن دیتاها زیاد باشد میتونید Defragment کنید ، در غیر اینصورت ضرورتی به انجام اینکار وجود ندارد .
سلام ویروس چطور باعث خرابی هارد یا بدسکتور شدن میشه!!!؟؟ ضمنا دیفراگمنت زیاد و باز کردن هم زمان چند برنامه قوی باعث خرابی هارد میشه!!!؟؟
سلام .
ویروسها و بدافزارها و موارد مشابه باعث خرابی فیزیکی هارد دیسک نمیشود بلکه ممکن هست باعث خرابی اطلاعات ذخیره شده بر روی آن و فایل سیستمها و از بین رفتن اطلاعات شود . با Zero Fill کردن هارد دیسک (صفر کردن کلیه سکتورها) با اطمینان 100% میتوانید کلیه ویروسهای احتمالی را از بین ببرید که البته اطلاعات هم از بین خواهد رفت .
تا زمانیکه اطلاعات بیش از حد Fragment نشده اند نیازی به انجام Defragment نیست . Defragment کردن بیش از حد و غیر ضروری باعث میشود هارد دیسک زودتر از حد موعد دچار Wear & Tear (فرسودگی) شود. اجرای همزمان چنین برنامه (قوی ، ضعیف و ...) باعث خرابی هارد دیسک هم نمیشود.
سلام. من یه هارد بلک 2 ترا دست دوم خریدم، به قیمت 350، از نظر Performance هیچ مشکلی نداره، هیچ اروری هم توی Health نداره. حدود 12000 ساعت کار کرده.
همه چیز عادی هست به جز یه چیز.
موقع خاموش کردن کامپیوتر صداهای خیلی ناجوری از هارد میاد. مثل صدای به هم ساییدن چرخ دنده ها... الان هم مشکلی نداره بازم. مورد خاصی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)