تمام کارایی رو که گفتید انجام دادم حتی سیو هامو پاک کردم وتنظیمات بازی رو به حالت اول برگردوندم و وبازی رو از نو شروع کردم ولی بازم خراب شد.ولی بازی رو دوباره نصب نکردم
تمام کارایی رو که گفتید انجام دادم حتی سیو هامو پاک کردم وتنظیمات بازی رو به حالت اول برگردوندم و وبازی رو از نو شروع کردم ولی بازم خراب شد.ولی بازی رو دوباره نصب نکردم
سلام.من call of duty waw فارسي رو گرفتم و نصب كردم.اما هنگام اجرا ارور اين عكس مياد.مي دونم بايد
در ويندوز xp بايد يه فايلي از dvice manager غير فعال كرد.منم كردم ولي دوباره ارور مياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آقا من یک مشکل دارم:
وقتی میرم تو یک کلن(نت ورک) چه از ایکس فایر چه از خود بازی,میزنه punk baster is disabeled ...بعد که میزنم رو yes (به معنای همون enable) دوباره میام بیرون میرم میزنم دوباره روز از نو روزی از نو:|
آقا کمک کنید...تو رو خدا![]()
مطمئنی کرکش کردی؟؟اگه بله قبلا هم با همین کرک کار کردی؟؟
در کل من حدس میزنم مشکل از کرکت باشه!!
اگه سی پی یوت تک هسته ای احتمال داره به خاطر همین باشه بالاخره که توی بازی میره پس زیاد بهش گیر نده!!!
احتمال داره که چون این بازی یه کم قدیمیه نصبت به درایورهای حالا یه کم بازی درمیاره به هر حال جدیدترین درایور geforce رو دانلود کن احتمال داره مشکلت حل بشه...
دوست من تقریبا تنها راه حلی که برای این بازی لونم توی سایتهای خارجی ارائه شده همین هایی بود که توی چند پست قبل گفتم باری یکی از بچه ها هم گفتم دیگه نیومد بگه که مشکلش حل نشده ولی شما خودت یه پیغام خصوصی بهش بزن ببین چی میگه..اینم پروفایلش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراه حل شما اینجا:
ولی ای کاش حداقل صفحه قبل رو یه نگاه می انداختیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان.در مورد نصب باتل فیلد 2 که گفتم رو سیستم مدل پایین نصب می شد.
امروز یه ویندوز جدید نصب کردم دیگه رو اون سیستم ضعیفه هم اجرا نمی شه.
فکر کنم که شرکت خوب بازی رو کرک یا کپی نکرده که ادا در می یاره. باید برم یه نسخه اریجینال بخرم با کرک معتبر
تو TEST DRIVER U وقتی می خواعی مسابقه بدی سیستم قفل میشه!
سیستم من:
CPU:CORE 2DUO2.5
RAM:2GIG
VGA:9500GT 1GIG
آقا جواب ما رو نمیدید؟
وقتی میرم تو یک کلن(نت ورک) چه از ایکس فایر چه از خود بازی,میزنه punk baster is disabeled ...بعد که میزنم رو yes (به معنای همون enable) دوباره میام بیرون میرم میزنم دوباره روز از نو روزی از نو:|
آقا کمک کنید...تو رو خدا![]()
ولي بازم كه انجام دادم دوباره ارور ميده!!!
به احتمال زیاد شما باید آپگریدش کنی از اینجا ببین کارت راه میفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون اخطار رو میده؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)