سلام من امروز رفتم elite x360 جاسپر رجیون پالشو سعوال کردم گفت 460 تومان بنظر شما گرون داره میده؟؟؟
سلام من امروز رفتم elite x360 جاسپر رجیون پالشو سعوال کردم گفت 460 تومان بنظر شما گرون داره میده؟؟؟
ادیت این اضافیه.
Last edited by milky way; 01-10-2009 at 21:59.
خیلی، یکی از دوستان در pt سری جدید Elite رو 370 میفروشن.
مادربورد جاسپر از نظر 3چراغه شدن چجوریه آیا اونم سه چراغه میشه یا نه ؟
از Elite به این طرف دیگه 3چراغ که هیچی 40 چراغ هم معنی نمیده.![]()
ربطی به elite و arcade نداره.مادربرد جاسپر احتمال سه چراغش از همه بردهای دیگه کمتره.
elite و arcade از نظر سخت افزار فرقی ندارن فقط لوازم جانبی elite کاملتر هست.
سلام
سوال:1-برای وصل شدن به اینترنت با x360 elite جهت آپدیت چون من ADSL ندارم راهی هست که با dial-up وصل شد؟
2-خواهش میکنم در مورد پخش فیلم های HD یه مقدار توضیح بدید چون من شنیدم میشه با ایکس باکس دید
میخوام بدونم HD-dvd همون disk های 8.5 گیگابایتیه؟و فیلماش گیر میاد؟ کلا باید چی کار کرد تا بشه دید؟و اینکه elite داریو HD DVD رو داره یا نه؟
خیلی ممنون
لطفا يكي جواب مارو بده
يعني كسي تا به حال VCD با ايكس باكسش نگاه نكرده؟
وی سی دی اجرا نمیشه.
از يه راه ميشه فرمت vcd رو ديد كه من تست كردم اونم از طريق مديا سنتر ايكس باكس هست كه براي اينكار بايد كنسولو با ويندوز ويستا pc شبكه كني اينطوري كافيه پسوند فايل vcd شير شده كه dat هست رو پاك كني و بجاش mpg بنويسي و بعد از داخل مديا سنتر xbox اجراش كني .
براي اينكار نيازي به دانلود هيچ نوع آپديتي نيست و ميتوني فايلاي wmv و mpg (vcd) رو راحت اجرا كني اما براي ديدن فايلاي divx بايد آپديت رو انجام بدي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)