تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 942 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

از دست ما ملت مجانی دوست

راستی مملی جان!! اگه دوست داشتی بهم پیغام خصوصی بزن که برای توهم بفرستم!!‌(فقط اگه نصف شب برات اس ام اس اومد فحشم ندی ها ....) (چون ظاهرا درخواست ارسال کرده بودی تو تاپیک ام ام اس !!! درسته؟؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا حرفه اي داشش مهدي جواب ما رو نمي دي

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بله آقا مهدی
    هر چی داری بفرست
    این روزها تا صبح بیدارم اشکال نداره
    فحش که نه دعا هم برات می کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

سلام هقا مهدی من می خوام غضو گروه Mms بز ها شوم اگه می شه بگین چیکارکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بابا حرفه اي داشش مهدي جواب ما رو نمي دي
    جواب شما؟؟؟؟ شما از من چیزی پرسیدید مگه؟؟

بله آقا مهدی
    هر چی داری بفرست
    این روزها تا صبح بیدارم اشکال نداره
    فحش که نه دعا هم برات می کنیم
    چشم الان برات یه چنتایی میفرستم

سلام هقا مهدی من می خوام غضو گروه Mms بز ها شوم اگه می شه بگین چیکارکنم
    کافیه که بهم یه ام ام اس بفرستید همراه با مشخصات خودتون(نام کاربری--- نام واقعی--- سن و محل سکونت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض ایرانسل در اصفهان

سلام

من یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ، یک هفته پیش ، از میدان انقلاب ، اصفهان
    می خوام بدونم دوستای اصفهانی ای که احیانا اینجا هستن مشکلاتی مثل مال من دارن ، یا فقط من بدبخت شدم

اول اینکه ، بعد از یک هفته هنوز هیچ sms ای مبنی بر اینکه شما در شبکه ایرانسل ثبت نام شده اید برام نیمده و حتی بر عکس دیروز یک sms اومده که تو ثبت نام نشدی و اگه با 120 تماس نگیری تا 72 ساعت دیگه اشتراکت را قطع می کنیم.

کلا sms که اصلا نمی تونم بفرستم . شما ها هم نمی تونین؟ ولی sms سیم کارت دولتی برام می یاد.

وقتی سعی می کنم با 120 یا 130 یا 00989351200000 یا 00989351300000 تماس بگیرم میگه شماره را غلط گرفتی. پس من چه جوری باید با اینا تماس بگیرم؟ با بقیه خوب می تونم تماس بگیرم.

وقتی #130* رو می گیرم می گه application down

کسی اینجا اصفهانی هست؟ شما ها هم همینطوری هستین؟
    آنتن دهی البته کلا بد نیست.

خوب حالا من یک پیشنهاد هم برای admin بسیار محترم این سایت دارم ، من اول کار این پیام رو به صورت یک پست جدا فرستادم ، ایشون پیام را lock کردند و گفتند برو اینجا پیامتو بدار. البته می دونم که به خاطر نظم سیستم این کار رو می کنن و کار بسیار خوبیه و دستشون هم درد نکنه
    اما بدیهی است که توی topic ای که 950 تا reply روش هست ، هیچ کس پیام من رو نخواهد دید. مثلا کی می شینه 900 پست این تاپیک رو از اول بخونه؟ خوب کسی پیام من را نخواهد دید و کسی هم جواب نخواهد داد. برای همین بود که من توی یک پست جداگانه فرستادم.
    در حال حاضر موضوع ایرانسل موضوع بسیار داغ و مفصلیه ، موضوعی نیست که بشه تمام پست هاش رو توی یک تاپیک سرو تشو هم بیارین. من پیشنهاد می کنم که اگر دلتون می خواد یک بخش مجزا برای ایرانسل درست کنین و اجازه بدین کاربراتون آزادانه تر اونجا پست بذارن.
    دست شما درد نکنه.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

من یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ، یک هفته پیش ، از میدان انقلاب ، اصفهان
    می خوام بدونم دوستای اصفهانی ای که احیانا اینجا هستن مشکلاتی مثل مال من دارن ، یا فقط من بدبخت شدم

اول اینکه ، بعد از یک هفته هنوز هیچ sms ای مبنی بر اینکه شما در شبکه ایرانسل ثبت نام شده اید برام نیمده و حتی بر عکس دیروز یک sms اومده که تو ثبت نام نشدی و اگه با 120 تماس نگیری تا 72 ساعت دیگه اشتراکت را قطع می کنیم.

کلا sms که اصلا نمی تونم بفرستم . شما ها هم نمی تونین؟ ولی sms سیم کارت دولتی برام می یاد.

وقتی سعی می کنم با 120 یا 130 یا 00989351200000 یا 00989351300000 تماس بگیرم میگه شماره را غلط گرفتی. پس من چه جوری باید با اینا تماس بگیرم؟ با بقیه خوب می تونم تماس بگیرم.

وقتی #130* رو می گیرم می گه application down

کسی اینجا اصفهانی هست؟ شما ها هم همینطوری هستین؟
    آنتن دهی البته کلا بد نیست.

خوب حالا من یک پیشنهاد هم برای admin بسیار محترم این سایت دارم ، من اول کار این پیام رو به صورت یک پست جدا فرستادم ، ایشون پیام را lock کردند و گفتند برو اینجا پیامتو بدار. البته می دونم که به خاطر نظم سیستم این کار رو می کنن و کار بسیار خوبیه و دستشون هم درد نکنه
    اما بدیهی است که توی topic ای که 950 تا reply روش هست ، هیچ کس پیام من رو نخواهد دید. مثلا کی می شینه 900 پست این تاپیک رو از اول بخونه؟ خوب کسی پیام من را نخواهد دید و کسی هم جواب نخواهد داد. برای همین بود که من توی یک پست جداگانه فرستادم.
    در حال حاضر موضوع ایرانسل موضوع بسیار داغ و مفصلیه ، موضوعی نیست که بشه تمام پست هاش رو توی یک تاپیک سرو تشو هم بیارین. من پیشنهاد می کنم که اگر دلتون می خواد یک بخش مجزا برای ایرانسل درست کنین و اجازه بدین کاربراتون آزادانه تر اونجا پست بذارن.
    دست شما درد نکنه.

ایرانسل در اصفهان به طور آزمایشی فعال هست و در حال بر طرف کرده مشکلات آن هستند . Sms تا 2 هفته پیش می شد فرستاد ولی از آن موقع تا حالا نمی شه که باید صبر کنید تا اواخر فروردین ماه 86 که شبکه به طور رسمی افتتاح بشه . مثل اینکه هنوز در یک نقاطی از شهر اصفهان تداخل فرکانسی دارند با خط های دولتی و شبکه اسپادان که دارند برطرف می کنند ولی تمام آنتن ها را نصب کردند ولی بیشتر آنتن ها هنوز به خاطر تداخل باند فرکانسی به شبکه وصل نشدند و تعداد محدودی وصل شدند . برای تماس با مرکز پشتیبانی ایرانسل هم با خطوط ثابت شماره 09351300000 را بگیرید یا با موبایل ایرانسل 130 را بگیرید و اگر گفت شماره اشتباه است چند بار بگیرید وصل میشه . به هر صورت تا وقتی شبکه به طور رسمی راه اندازی نشده باید صبر کنید و با مشکلات آن سر کنید. برای آن sms ثبت نام هم که آمده با خدمات تماس بگیرید آنها مشکل را حل می کنند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 سلام

سلام
    SMS هم قطع شد
    دیگه نمیفرسه به علت ترافیک بالای شبکه
    کسی شماره Messege Center دیگه ای نداره؟
    ایرانسل فقط یه شماره مخصوص برای SMS قرار داده؟؟؟؟
    تورو خدا اگه یکی داره به من SMS کنه چون سرعت اینترنتشم اومده پایین البته زنگ زدم گفت Server مشکل داره
    شماره من 0935-3347083

ممنون میشم

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    SMS هم قطع شد
    دیگه نمیفرسه به علت ترافیک بالای شبکه
    کسی شماره Messege Center دیگه ای نداره؟
    ایرانسل فقط یه شماره مخصوص برای SMS قرار داده؟؟؟؟
    تورو خدا اگه یکی داره به من SMS کنه چون سرعت اینترنتشم اومده پایین البته زنگ زدم گفت Server مشکل داره
    شماره من 0935-3347083

ممنون میشم
    بابا خوش به حالت می نالی که سرعتش کم شده !
    من چی بگم که تا حالا یه بار با سرعت افتضاح اینترنتشو دیدم !! ( تازه اونم نه تو محل خودمون )
    محل ما مثل اینکه این جوریه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

tatu_mail
    ببینم من این همه از شما اس ام اس گرفتم پس چیه؟؟
    برات هم فرستادم از صبح تا حالا فکر کنم 10-20 تایی برات فرستادم ! به دستت نرسیده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •