![]()
راستی مملی جان!! اگه دوست داشتی بهم پیغام خصوصی بزن که برای توهم بفرستم!!(فقط اگه نصف شب برات اس ام اس اومد فحشم ندی ها....) (چون ظاهرا درخواست ارسال کرده بودی تو تاپیک ام ام اس !!! درسته؟؟
![]()
![]()
راستی مملی جان!! اگه دوست داشتی بهم پیغام خصوصی بزن که برای توهم بفرستم!!(فقط اگه نصف شب برات اس ام اس اومد فحشم ندی ها....) (چون ظاهرا درخواست ارسال کرده بودی تو تاپیک ام ام اس !!! درسته؟؟
![]()
بله آقا مهدی
هر چی داری بفرست
این روزها تا صبح بیدارم اشکال نداره
فحش که نه دعا هم برات می کنیم
سلام هقا مهدی من می خوام غضو گروه Mms بز ها شوم اگه می شه بگین چیکارکنم
جواب شما؟؟؟؟ شما از من چیزی پرسیدید مگه؟؟![]()
چشم الان برات یه چنتایی میفرستم![]()
کافیه که بهم یه ام ام اس بفرستید همراه با مشخصات خودتون(نام کاربری--- نام واقعی--- سن و محل سکونت)![]()
سلام
من یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ، یک هفته پیش ، از میدان انقلاب ، اصفهان
می خوام بدونم دوستای اصفهانی ای که احیانا اینجا هستن مشکلاتی مثل مال من دارن ، یا فقط من بدبخت شدم
اول اینکه ، بعد از یک هفته هنوز هیچ sms ای مبنی بر اینکه شما در شبکه ایرانسل ثبت نام شده اید برام نیمده و حتی بر عکس دیروز یک sms اومده که تو ثبت نام نشدی و اگه با 120 تماس نگیری تا 72 ساعت دیگه اشتراکت را قطع می کنیم.
کلا sms که اصلا نمی تونم بفرستم . شما ها هم نمی تونین؟ ولی sms سیم کارت دولتی برام می یاد.
وقتی سعی می کنم با 120 یا 130 یا 00989351200000 یا 00989351300000 تماس بگیرم میگه شماره را غلط گرفتی. پس من چه جوری باید با اینا تماس بگیرم؟ با بقیه خوب می تونم تماس بگیرم.
وقتی #130* رو می گیرم می گه application down
کسی اینجا اصفهانی هست؟ شما ها هم همینطوری هستین؟
آنتن دهی البته کلا بد نیست.
خوب حالا من یک پیشنهاد هم برای admin بسیار محترم این سایت دارم ، من اول کار این پیام رو به صورت یک پست جدا فرستادم ، ایشون پیام را lock کردند و گفتند برو اینجا پیامتو بدار. البته می دونم که به خاطر نظم سیستم این کار رو می کنن و کار بسیار خوبیه و دستشون هم درد نکنه
اما بدیهی است که توی topic ای که 950 تا reply روش هست ، هیچ کس پیام من رو نخواهد دید. مثلا کی می شینه 900 پست این تاپیک رو از اول بخونه؟ خوب کسی پیام من را نخواهد دید و کسی هم جواب نخواهد داد. برای همین بود که من توی یک پست جداگانه فرستادم.
در حال حاضر موضوع ایرانسل موضوع بسیار داغ و مفصلیه ، موضوعی نیست که بشه تمام پست هاش رو توی یک تاپیک سرو تشو هم بیارین. من پیشنهاد می کنم که اگر دلتون می خواد یک بخش مجزا برای ایرانسل درست کنین و اجازه بدین کاربراتون آزادانه تر اونجا پست بذارن.
دست شما درد نکنه.
ایرانسل در اصفهان به طور آزمایشی فعال هست و در حال بر طرف کرده مشکلات آن هستند . Sms تا 2 هفته پیش می شد فرستاد ولی از آن موقع تا حالا نمی شه که باید صبر کنید تا اواخر فروردین ماه 86 که شبکه به طور رسمی افتتاح بشه . مثل اینکه هنوز در یک نقاطی از شهر اصفهان تداخل فرکانسی دارند با خط های دولتی و شبکه اسپادان که دارند برطرف می کنند ولی تمام آنتن ها را نصب کردند ولی بیشتر آنتن ها هنوز به خاطر تداخل باند فرکانسی به شبکه وصل نشدند و تعداد محدودی وصل شدند . برای تماس با مرکز پشتیبانی ایرانسل هم با خطوط ثابت شماره 09351300000 را بگیرید یا با موبایل ایرانسل 130 را بگیرید و اگر گفت شماره اشتباه است چند بار بگیرید وصل میشه . به هر صورت تا وقتی شبکه به طور رسمی راه اندازی نشده باید صبر کنید و با مشکلات آن سر کنید. برای آن sms ثبت نام هم که آمده با خدمات تماس بگیرید آنها مشکل را حل می کنند .
سلام
SMS هم قطع شد
دیگه نمیفرسه به علت ترافیک بالای شبکه
کسی شماره Messege Center دیگه ای نداره؟
ایرانسل فقط یه شماره مخصوص برای SMS قرار داده؟؟؟؟
تورو خدا اگه یکی داره به من SMS کنه چون سرعت اینترنتشم اومده پایین البته زنگ زدم گفت Server مشکل داره
شماره من 0935-3347083
ممنون میشم
بابا خوش به حالت می نالی که سرعتش کم شده !
من چی بگم که تا حالا یه بار با سرعت افتضاح اینترنتشو دیدم !! ( تازه اونم نه تو محل خودمون )
محل ما مثل اینکه این جوریه.![]()
tatu_mail
ببینم من این همه از شما اس ام اس گرفتم پس چیه؟؟
برات هم فرستادم از صبح تا حالا فکر کنم 10-20 تایی برات فرستادم ! به دستت نرسیده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)