ببين عكس نذار
ميشه كسيكه كانتر بازي ميكنه اسلحه هاشو نشناسه؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ببين عكس نذار
ميشه كسيكه كانتر بازي ميكنه اسلحه هاشو نشناسه؟
بچه ها ميشه درباره بازي آنلاين بيشتر توضيح بديد مثلا سرعت چند بايد باشه ...
واسه انلاین بازی کردن برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه توضیحا رو داده
پچ هم واسه اينه كه همه وقتي ميخوان بازي كنن يه ورژن داشته باشن (يكي از دلا يلش اينه...)
ما تو گيم نت با 128 خوب بازي ميكرديم ولي با سرعت پايينتر هم ميشه![]()
هر وقتم دمو هايiranian team رو ديدين بدونين كار داداشتون![]()
سلامنوشته شده توسط shahab47
ميشه در مورد باني زدن كمي توضيح بديد.
آخه من يه دمو از همين iranian team ديدم يارو تو inferno از در و ديوار بالا ميرفت![]()
تمام 94 صفحه اين تاپيك و خوندم.1دونه هم چيت درست و حسابي نداشت.
حالا ميخوام يه حالي به تاپيك بدم .اين فايل زيرو بگيريد بعد يه فايل exeداره اونو باز كنين و بعد كانتر رو بار كنين. حالا تو بازي كليد END رو بزنين همه رو از پشت ديوار ميبينين.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي من انلاين تو سرور پارس انلاين و public بازي ميكنم كسي ميدونه چه جوري وقتي ban ميكننت ميشه دوباره رفت تو
سلام خدمت دوست
يه مدت گير بودم نتونستم بيام
در جواب اون دوستي كه در مورد بالا بردن fps سوال كرده بود. بايد بگم كه بايد بري توي تنظيمات كارت
گرافيك توي قسمتopen GL را روي 16x بزار وتوي كانتر هم همين جور و بعد توي كنسول دستور
fps_max "101" رو تايپ كن بعد يك restart بده درست ميشه.
اول آخر یار
نوشته شده توسط LoveP30
به نظر من یکی از زیباترین حرکات کانتر همان بانی زدن هست
که میتونی با بانی زدن از خط اسنایپرها فرار کنی که دو مدل هم داره اولی باگرفتن ctrl و بعدي بدون ctrl
و نحويه باني زدن : باني زدن تشكيل شده از حركت موس(به صورت علامت بي نهايت) وحركت به
سمت چپ و راست (با دكمه هاي A و D ) ولي اول بايد يه كم به سمت جلو حركت كني w و توي حركت
باپريدن (jump زدن) وتركيب حركت موس (به صورت علامت بي نهايت) وچپ و راست رفتن با كيبورد ميشه
باني زدن (بايد به اين نكته توجه داشت كه فقط در همان اول حركت از دكمه w استفاده ميكنيم وبعد به وسيله AوD
به سمت جلو حركت ميكنيم) و بعد ميتوني ctrl هم توش استفاده كني.
اول آخر یار
چند تا سرور خوب و اكتيو معرفي كنيد.
با تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)