تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 376 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض اشكال در آپلود كردن

سلام به همه
    من تعدادي فايل رو از روي كامپيوترم در سه سايت مختلف با تركرهاي مختلف آپلود كردم و حالا كه تورنت ها رو فعال كردم فقط اولي سيد ميكنه و فعاله و دومي عليرغم اينكه كانكت شده ولي سيد نميكنه و سومي هم كه اصلا كانكت نميشه (مشخصات سومي تو قسمت جنرال هست)
    ضمنا من براي اطمينان از داشتن پي ير از دوستم خواستم كه تورنت ها رو دانلود كنه

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

فایل سوم که ترکرش ایراد داره.... اون هیچ
    شما سرعت آپلودتون چقدره؟؟؟ مثل اینکه پروت شما هم تو فایروال Add نشده به همین خاطر اون مثلث رو میاره اونم بی تاثیر نیست در ضمن از تو تنظیمات چک کنید ببینید سرعت و تعداد آپلود رو محدود نکرده باشید. اونم از حال Force Start دربیارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

xdvbxkaomx جان یه لطفی بکن و اون سایتهایی که مربوط به پست شماره 3 امین هست رو یه ویرایشی بکن و همشون رو تو یه کد# بنداز چون تعدادش زیاده و اینطوری سخت میشه.
    ممنون

ممنون امیر جان بخاطر توصیه بجا یی که کردی ؛ راستش نصف شبی خواب آلود بودم و توجهی به اونجا نکرده بودم.

آقا ممنون به خاطر پستهاي بالا ولي شما به من دارين مي گين.من ديشب وقتي كلمه تورنت رو ديدم بدجوري جو زه شدم و كل تاپيكها رو تا ساعت 4 نصفه شب داشتم مي خوندم.
    من با تورنت و دانلود ش و .... مشكلي ندارم
    من اون بالا هم گفتم من فقط از بچه هايي كه با تورنت دانلود مي كنن مي خواستم بدونم كه حداكثر سرعتي كه گرفتن چقدر بوده
    من رندوم دارم سرعت مي گيرم تا 50 هم كشيده شده

حالا از اين به بعد بچه ها فقط بياين بگين با چه سرعتي فايلها رو خفت مي كنن

^ممنون خواهشن^

دوست عزیز این پست رو نه تنها برای شما بلکه برای همه و حتی خودم زدم بخاطر اینکه اگه سئوالی برا آدم پیش بیاد فکر کنم خوندن یه پست طولانی خیلی بهتر از مرور 90 صفحه باشه به هر حال حتی اگه مشکل خاصی هم نداشته باشی خوندن مطالب خالی از لطف نیست البته اونها هیچکدوم نوشته من نیست که بخوام ازشون تعریف کنم ضمنا سرعت شما خوبه البته من یکی از دوستام وایرلس 512 داره که من خودم به چشم دیدم 65 تا 70 از تورنت دانلود میکرد که البته همه میدونن سرعت دانلود تورنت به ترکر ؛ و تعداد سید ؛ پییر و share ratio و ... بستگی داره ولی چیزی که من متوجه نشدم شما نوشته بودید در حالت معمولی 13 کیلو بیت سرعت دانلود دارین که این خیلی عجیبه به حر حال اگه خواستین سرعت نهایی خودتون رو تست کنید میتونید از مربوط به لینوکس استفاده کنید که معمولا حداکثر سرعت دانلود رو دارن

من خودم از adsl 128 استفاده میکنم و معمولا سرعتم بین 12 تا 16 هست که با توجه به مشکل پهنای باندی که isp من داره خوبه و بخاطر اینکه فعلا isp من بیشتر از 128 رو به کاربران خانگی نمیده مجبوریم باهاش سر کنیم .

خیلی جالبه شرکت مخابرات ترکیه بنام turk telecome اعلام کرده در نمایشگاه سبیت با استفاده از تکنولوژی vdsl2 سرعت 30mbp/s رو معرفی میکنه که از این به بعد کاربران خانگی میتونن ازش استفاده کنند اونوقت ما ...
    Last edited by xdvbxkaomx; 06-10-2007 at 15:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام،من یک فیلم دانلود کردم که aviها رو به 8 قسمت مجزا کرده الان نمی دونم از چه برنامهای برای به هم پیوستنش استفاده کنم،لطفا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام،من یک فیلم دانلود کردم که aviها رو به 8 قسمت مجزا کرده الان نمی دونم از چه برنامهای برای به هم پیوستنش استفاده کنم،لطفا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید

عزیزم اگه فایلهات بصورت rar باشن با کلیک روی اولین فایل بصورت اتوماتیک همه به هم میچسبن و توی یه پوشه فرعی داخل اون مسیر ریخته میشن ولی اگه بصورت avi هستن و میتونی اونها رو بصورت جدا جدا نگاه کنی باید بکمک برنامه های ویرایش تصویر اینکار رو بکنی من ulead video studio 11 plus رو پیشنهاد میدم تورنتش هم همه جا هست حدود 140 مگ حجمشه بعد نصب اگه مشکلی داشتی پیغام خصوصی بده من در خدمتت هستم

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

12

سلام. اينم يک پست با يک عالمه سايت تورنت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض اشكال در آپلود كردن 2

فایل سوم که ترکرش ایراد داره.... اون هیچ
    شما سرعت آپلودتون چقدره؟؟؟ مثل اینکه پروت شما هم تو فایروال Add نشده به همین خاطر اون مثلث رو میاره اونم بی تاثیر نیست در ضمن از تو تنظیمات چک کنید ببینید سرعت و تعداد آپلود رو محدود نکرده باشید. اونم از حال Force Start دربیارید
    s_a_m4000 عزيز
    ......اولا: سرعت آپلود ADSL من 256 هستش كه با چند كامپيوتر ديگه از طريق شبكه بهم وصل هستيم و بطور مشترك استفاده ميكنيم (تو شركت)
    و تو موتورنت هم سرعت آپلود رو نامحدود كردم (شكل).
    ......ثانيا: نرم افزار يوتورنت تو ليست فايروال من هست و براي اطمينان پورت اون رو هم تو فايروال add كردم (شكل).
    ......ثالثا: هيچگونه محدوديت آپلود ندارم و عليرغم اينكه اونها رو از force start درآورد ولي فرقي نكرد. (شكل).

قربان محبتت
    ضمنا از همه دوستان بابت اينكه عكسها صفحه رو كمي سنگين كرده معذرت ميخوام.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض The Top 35 Torrent Sites of 2007

The Top 35 Torrent Sites of 2007

http://netforbeginners.about.com/od/peersharing/a/torrent_search.htm

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (a personal favorite of many About.com readers, Demonoid is also a major tracker database that supports thousands of swarms around the globe. Even better, the Demonoid community polices itself by monitoring how much each member actually shares files. ("Leeches" are not tolerated at Demonoid). Note: because new memberships at Demonoid are scarce, you will need to be patient and committed if you wish to join.)
    2 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    July, 2007: Isohunt has over 450,000 torrents in their database. Also noteworthy: any Isohunt torrent listed as "ISOhunt release" means that it is a file verified by the administrators...a nice feature to help you locate authentic torrents and not fake files. On a sad note: Isohunt is being sued by the Motion Picture Association of America (MPAA) for copyright infringement. If you want to use this tremendous Canadian site, you better use it while you can.
    January 22, 2007: Although Isohunt was suddenly shut down by its original ISP before the weekend, the administrators have relaunched the service on a new ISP with new hardware. There are still problems, but Isohunt does live for the time being. The MPAA lawsuit is slated for a March summary judgment, so make sure you use Isohunt now, while you still can.
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] offers over 420,000 torrents in its database, the largest torrent index that is readily available to the public. Enjoy it while you can.
    5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (a "meta-search" engine, which is a search engine that searches other search engines)
    7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (born from previous Suprnova influences)
    8. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (As the name implies, this is a database of public-domain content. Thanks to Anand S. for this URL.)
    9. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is another torrent meta-search engine that is gaining popularity.
    10. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has 190,000 torrents indexed as of April, 2007. Mininova is the successor to Suprnova, one of the original big torrent databases of the Web.
    11. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Torrentreactor has made a comeback from a hijacking and an uncooperative hosting service. They have moved to a different server setup and a Tonga country domain outside the USA. Read the details on their home page.)
    12. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (special thanks to reader, Jonathan R., for this link)
    13. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    14. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FYI: like Isohunt, Torrentbox is being sued by the MPAA as of February 28, 2006. The days for this fine search engine may be numbered.
    15. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    16. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (a unique bittorrent meta-search engine that searches several of the most popular sites. Unfortunately, it does not do a good job categorizing the torrent files themselves)
    17. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Pirate Bay, by readership size, is the most popular torrent search site today. Pirate Bay has an immense database of 600,000+ torrents, the largest database at this time.)
    (May 31, 2006: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Details are available on the Pirate Bay home page.)
    (June 2006: The Pirate Bay has restarted operations, now that the police have duplicated the PB hard drives for forensic purposes. Enjoy this database while it is still around, folks!)
    18. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    19. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    20. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    21. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    22. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    23. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    24. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    25. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    26. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    27. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (has been down intermittently the last few weeks for unknown reasons.)
    27. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (special thanks to Juan C.
    29. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (formerly known as “Bi-Torrents”, BiteNova is a free Torrent site with a spartan look and fast searching format.)
    30. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (the official Torrent website by Bram Cohen, the designer of the Python BitTorrent format.)
    31. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (the 'original' bittorrent search engine, which has now morphed into a metasearch engine. The results from your Bitoogle searches will point to various other torrent search sites. This site has been redirected recently.)
    32. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (this site has been intimidated into listing fewer and fewer current torrents. The administrator was likely spooked by the recent wave of lawsuits against Isohunt and Pirate Bay)
    33. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (This British site has been slow to load lately)
    34. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (In a precedent-setting MPAA civil law suit, Loki has been shut down by court order as of Feb 10, 2005. To add insult to injury, the MPAA has left a trashy saber-rattling message at the lokitorrent home page in an attempt to intimidate other P2P users. P2P users everywhere are mourning the loss of this excellent service, and the MPAA is estranging even more Internet users with its heavy-handed campaign.)
    35. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (This new beta search site is dedicated to media on progressive political content: audio, video, photos, reports, transcripts and other files. This is a place for activists to share their message, and for people to learn about other political choices.)

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

چرا سرعتم اینجوریه؟
    Last edited by Greatone; 07-10-2007 at 14:22.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

این که معلومه که!
    اولا seeds , peers اون فایل تورنتی که شما دریافت کردی کمه!در ضمن برای اینکه بتونی تنظیمات رو بهتر بکنی تا تا حدی بهتر بشه به این تایپک مراجعه کنید!
    کد:
    در ضمن می تونی تورنتی هر چیزی که رو که می خوای از این سایت ها دریافت کنی که دارای seeder و peer بالایی هستند.
    کد:
    و
    کد:
    من خودم زیاد دنبال سایت خصوصی نیستم و بیشتر تورنت ها رو از این دو تا برمی دارم.و با سرعت 50kb/s دانلود می کنم.
    در ضمن قبل از دریافت فایل تورنت به نظرات کاربرانی که نظراتی رو داده اند هم حتما توجه کنید.
    امیدوارم مشکل شما رو تا حدی حل کرده باشم.
    Last edited by arash66_2m; 07-10-2007 at 15:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •