کفته بودید تو این تایپیک گفته شده که چه هیرو هایی شکلشون با آواتار عوض میشه ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم اکه میشه یک بار دیگه بگید.
کفته بودید تو این تایپیک گفته شده که چه هیرو هایی شکلشون با آواتار عوض میشه ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم اکه میشه یک بار دیگه بگید.
اگه منظورت Tinker هست كه تبديل به تانك ميشه
اراز من با دیدن replay ها مشکل دارم میشه یه بار دیگه بگی چیکارشون کنم
من دوست قدیمیتم قربونت
روی بعضی هیرو ها مثله :
1.tinker
2.اگه اسبلش غلته ببخشید درستشو حضور ذهن ندارمslithrin guard
3.sand king
4.treant protector
5.soul keeper
6.anti mage
7.بقیشو درست یادم نیست
در ضمن جسارت نباشه ولی من تا اونجا که میدونم لول2spectreوقتی از بشت به هیرو مقابل اتک کنی یا تنها گیرش بیاری و بهش اتک کنی بونش دمیج میخوره باورت نشد امتحان کن!!
ببخشید دخالت میکنم شاید بچتون با بچ ریبلی نمیخونه یا اون مبی که بازی شده رو ندارید یا اگه دارید تو قسمت downloadکبیش نکردی!؟
سلام ایتمی تو دوتا هست که بتونه رنج رو بالا ببره ؟
ممنون ارش جان ولی من از 1.20e استفاده میکنمببخشید دخالت میکنم شاید بچتون با بچ ریبلی نمیخونه یا اون مبی که بازی شده رو ندارید یا اگه دارید تو قسمت downloadکبیش نکردی!؟
ای ول حالا شد . ولی سعی من زیاد باهاش کل کل نکنی چون به هیچ جا نمیرسی
باشه آقا چرا حالا ناراحت میشید
آره راست میگه ما در حد 0 هستیم و tornado در حد 1- !
ببین عزیزم وقتی demo رو dl کردی و ریختی توی قسمت reply میری تو بازی و روی reply مورد ظر click میکنی. بد بهد یه directory خاص میده که باید بری درستش کنی . بعد یه مشکل هم هست که map رو نداشته باشی که اونوقت وقتی داری روی عکس demo نگاه میکنی میبینی که جای عکس dota عکس علامت سوال اومده. فکر نمیکنم patch توی demo دیدن زیاد فرق داشته باشهچون تاحالا به هرکی demo دادم تونسته ببینه . راستی patch من 1.20 خالی هست
خوش باشی
نه والا . اگه معنیش کنید میبینید زده به ilussion های شما که همون lvl 6 شما هست atack میده
خیرنوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
منم از 1.20 معمولی![]()
Last edited by The 69 eyes; 17-03-2007 at 11:48.
اراز میشه یه م÷ ÷ایه برای replay در نظر بگیرید
نه ولی بعضی ها برای حرف در اوردن میگن دبل همر یا همون ارمور منفی رنج میده ولی همش الکی هستنوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)