تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 227 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

من الان vdsl دارم اما وقتی به قسمت مشاهده وضعیت پیش ثبت نام میرم مینویسه

حدود 14 ماه هم هست که گرفتم و مودمش هم همین کاسداست، مودم خوبیه اما دیگه انگاری تولید نمیشه نمیدونم حالا اینا از کجا میارن.
    شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم .دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!

3. 2 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم .دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!
    در واقع همون طرح کمپین ماندگار حرفه ای ۱ تا ۶

Last edited by dvb55; 14-04-2020 at 12:56.

5. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من الان vdsl دارم اما وقتی به قسمت مشاهده وضعیت پیش ثبت نام میرم مینویسه

حدود 14 ماه هم هست که گرفتم و مودمش هم همین کاسداست، مودم خوبیه اما دیگه انگاری تولید نمیشه نمیدونم حالا اینا از کجا میارن.
    شما مرکز نهری هستید؟ پیش شمارتون را ممکنه بفرمایید؟

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین
    و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین
    Last edited by amin_v30; 14-04-2020 at 13:31.

8. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین
    و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین
    درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.

10. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.
    مبارک باشه.
    شما خطتون فیبر بود؟

12. این کاربر از شهرنوش.انوار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S!AVASH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

عزیز منطقه ما کافو فکر کنم قیبر هست اما خطوط همون مسی. چون از isp های دیگه نمیتونم سرویس بگیرم خود مخابرات هم میگه نمیتونیم بهتون vdsl بدیم. ابته 6 فروردین پرسیده بودم. الان ما هم باید منتظر باشیم یا شامل اون vdsl ها میشیم؟

درود
    فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش

از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدن

14. 7 کاربر از S!AVASH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

درود
    فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش

از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدن
    ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی.
    این تعرفه هایی که اعلام شده به عنوان ویژه مثل کمپین ماندگاره؟ یعنی منظورم اینه تعرفه های استاندارد به قوت خودش باقیه؟

16. این کاربر از شهرنوش.انوار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S!AVASH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

حالا کدوم مودم بهتره؟ کاسدا یا یوتل؟من حس میکنم یوتل چون ایرانیه ممکنه و استاندارد نباشه و مضر باشه

من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کلا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه

مشکل اصلیش اینه ورژن301 دکمه پاور نداره . مدل 304 خیلی بهتره که خیلی وقته برامون ارسال نکردن
    Last edited by S!AVASH; 14-04-2020 at 15:27.

18. 2 کاربر از S!AVASH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •