کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟
كاملا لگ ميزنه،احساس ميكنم به خاطر اندرويده
با mx اجرا ميكنم
فکر کنم فرمت فیلمتmkv x256 باشه.. vlc یا kodi رو نصب کن و لذتشو ببر
در ضمن اگه اینترنت شبانه رایگان داری با این فرمت دیکه نگیر خیلی مزخرفه بقیه تی وی ها اصلا نشونش نمیدن km هم رو کامپیوتر معمولا ریپ میزنه
اره فرمتش x256 هست،الان همه فيلماي 1080 جديد همين فرمت را دارن ديگه!مگه مشكلي داره؟
دوستم يه تي وي سامسونگ واسه 4 5 سال پيش داره همين فيلم كه روي تي وي من لگ ميزنه روي تي وي اون اجرا ميشه يعني اين تلويزيون اينقدر ضعيفه كه اين فرمت رو ساپورت نميكنه؟
ربطی به تی وی نداره ؛رو سامسونگ دوستان من کلا پخش نشد . x265 و x256 داریم
شما vlc رو نصب کن حله.
فکر میکنم یه جور فرمت فشرده شده هست توی سایتی که فیلمو گرفتی 1080 عادی هم هست . هم کیفیت بهتری داره هم لگ نداره بهرحال برعکس گوشی نمیدونم چرا mx رو تی وی کیفیت افتضاحی داره
و vlc رو مستقیما از play میتونی بگیری اگه با فندق شکن بری راحتتره
اگه خاستی حتما با این فرمت فیلم ببینی چن تا پلیر رو امتحان کن ببین کدوم بهتره جوابشو به ما هم بده[emoji3]
از mx راضي نيستيد؟به نظر من پلير خوبيه
هم مث فايل منيجر ميمونه هم پلير
Mx هم لگ داره هم کیفیت پخش پایینتری داره البته فایل مننجر خوبی داره
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از خریدشون راضی هستن؟ وبعد مشکل دوستمون موقه تماشا کردن فوتبال ندارن ؟ من هم می خواستم همین مدل ولی 50 شو بخرم وبیشتر هم برای تماشتی فیلم (تز شبکه های خودی ) . و فوتبال و گاهی اوقا ت گیم می خواستم ایا انتخاب مناسبی هست؟در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم؟
من 50 خریدم مشکل خاصی هم ندارم اینقدر خوب هست که با خودم میگم کاش 55 خریده بودم
دوستان من سیاهی زیادی روی صفحه میبینم کالیبره هم کردم اما بازم نسبت به الجی و سامسونگ خیلی تصویر سیاهه بعضی جاها که اصلا تصویر دیگه قابل تشخیص نیست مثل کت طرف کامل سیاهه ... چرا اینطوریه این ؟؟؟ نمیشه کاریش کرد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)