تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 104 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز کم لطفی نکن
    قهرمانی آسیا بحث ملیه و تو تاریخ ورزش ایران و آسیا ثبت شده
    قرعه آسون شد از اون حرفا پس فینال چی میشه؟
    بهترین بازیکنای لیگ و تیم ملی رو بدون سقف بودجه بخری
    فکر کنم اخبار نخوندی پرسپولیس با طارمی رو چه مبلغی به توافق رسیدن
    سقف بودجه کلا چیز مسخره ایه به نظرمن
    اینجوری که شما میگید باشه قهرمانی های رئال ، بارسا ، بایرن و ... پشیزی ارزش نداره چون هرچی بازیکن خوبه جذب کردن
    فقط بدونید کار خدا بود این پیشنهاد طارمی توسط خود پرسپولیسیا لو بره و شما بدونید در پرسپولیس هم سقفی قرار نداره
    دوستانه بگم من واقعا حرصم گرفته بود : دی
    چندوقته هرکی میاد استقلال شما میگید بخاطر پول زیاد بوده
    سقف قرارداد وقتیه که پول بخواد از طرف دولت حساب بشه یا همون بیت المال خودشون!!! وقتی هدایتی داره از جیبش میده چه ربطی به سقف قرارداد داره؟!!! حرف حساب دولت اینه که پول بهتون نمیدیم! خودتون درامد زایی کنین!
    در اینکه سقف قرارداد چیز مزخرفیه شکی نیس اما تو این چند ساله توسط پرسپولیس رعایت شده بود و توسط استلال نه, نمونه ش قرارداد های ثبت شده تو سازمان لیگ!
    خب مشخصه که به خاطر پول بیشتر میاد! سپاهان پول بیشتر می داد همیشه ستاره ها رو جمع می کرد نکنه اونا هم از بچگی سپاهانی بودن
    رئال و بارسا و... دولت در کارشون دخالت نداره مخصوصا کجای دنیا یک سازمان دو تا باشگاه داره؟! اصلا چطور همچین چیزی ممکنه؟ همیشه هم تعویض مدیرعامل و بی پولی سهم پرسپولیسه! شما همین دو مورد رو برای من روشن کن! چطور یک سازمان دو تیم داره, و از وقتی پرسپولیس رفته زیر نظر این سازمان (10 سال) یک جام اورده, و تیم مقابلش بیشتر از نصف تاریخش؟ چطور یک سازمان دو تیم داره و طی 10 سال تعداد مدیرعامل های ما 20 تاس و تیم شما 3-4 تا...چطور یک سازمان دو تیم داره و همیشه تو بخش جذب بازیکن وقتی رقابتی پیش میاد وضع مالی به سود ابی ها می چرخه؟ چطور پرسپولیس همیشه بدهی داره اما استقلال با این خرج های کلان نصف پرسپولیس بدهی داره در صورتی که برند پرسپولیس بیشتر از استقلال میارزه...و هزاران سوال دیگه که همگی از زمانی شروع شده که دو تیم رفتن زیر نظر دولت و دولت به پرسپولیس نگاه بچه ناتنی داره و به استقلال نگاه سوگولی!
    و این قصه ادامه دارد! فقط خواهشن می خواین جواب بدین یکی یکی جواب بدین و از کلی گویی پرهیز کنین.
    Last edited by teraktor2003; 29-06-2016 at 19:32.

2. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ميگم چطوره به عليخاني پيشنهاد بديم سال ديگه طارمي و رضاييان رو بياره ماه عسل

4. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کاملا باهات موافقم محمدجان
    فقط بعضی جاها که اونم خصلت فوتباله هیچ کاریشم نمیشه کرد
    مثلا شما میگی استقلال کرون تر بسته من میگم پرسپولیس : دی
    به قول خودت تا دقیقا نفهمیم پشت پرده چه خبره هیچی نمیشه گفت
    یدونه از همین پشت پرده ها طارمی بود که واقعا رقمی که لو رفت خیلی بالا بود و در صورت پرسپولیسی شدنش کمتر کسی فکر میکرد طارمی 4 میلیارد از باشگاه گرفته
    خلاصه به امید موفقیت دو تیم استقلال و پرسپولیس در لیگ آینده و اسیا
    البته منهای دربی که امسال کارتون با علی منصور تمومه

6. این کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2013
    دوست عزیز من پست بالا قبل خوندن پست شما فرستادم
    دیگه بحثی نمونده تا بخوام کلی گویی کنم
    فقط یه حرفی که شما میگی ما از بیت المال خرج میکنیم شما از کارت بانکیتون من اصلا قبول ندارم
    دولت که عاشق چشم و ابروی استقلال یا پرسپولیس نیست به هرکدوم یه مبلغی میده درسته؟
    اونوقت ما به هر بازیکن 5 برابر شما پیشنهاد بدیم واقعا منطقیه؟
    بر فرض محال حرف شما درست باشه خوب پس ماهم حتما یه عابربانکی داریم که خودمون خبرنداریم
    در اینصورت پس مشکلی بابت سقف قرارداد و بیت المال و .... پیش نمیاد
    در ضمن شما یه مدرک رو کن فلا بازیکن ما 3 میلیارد قرارداد بسته؟
    شما آقای گل لیگ رو مقایسه نکن با امسال کاوه رضایی و رحمانی و کنعانی زادگان

باشگاه استقلال رسما به بازیکنی که مثلا 200 تا قیمتش بوده 1.5 میلیارد میده !!!!
    خوب پس ماهم یه زمانی حق داشتیم به آرش برهانی و عنایتی و .... میلیاردی پول بدیم
    ++++
    من کلا هدفم از ورود به تاپیک پرسپولیس بحث سقف قرارداد بود که شما چنیدن هفته است فکر میکنید کلا سقف رعایت کردید ولی استقلال 5برابر شما قرارداد میبنده
    خواستم یه یادآوری بکنم همین
    حالا شما میگی چون اقای گل بوده و هدایتی پولشو داده و از بیت المال نیست مشکلی نیست
    منم مطمنم اگه یک درصد استقلال 1.5 برابر پرسپولیس هزینه کرده باشه مطمئن باشید 1قرونش از بیت المال نبوده

8. این کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

البته در مورد این یکی خیلی مطمئن نباش

10. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب حالا میشه ترکیب سال بعد رو پیش بینی کرد
    بیرانوند(لوبانوف)
    انصاری(آرام طبع)- حسینی- گولیچ(آقایی)- ماهینی(محرمی)
    کمال (نورالهی)
    امیدعالیشاه 6 گله- مسلمان- احمدزاده
    ساسان انصاری 9 گله- وحید امیری 5 گله(علی علیپور 5 گله)

امسال توی نقل و انتقالات دو تا حسرت برای ما موند. یکی رفتن بنگر و نگرفتن مهرداد محمدی
    بخواهیم منطقی نگاه کنیم ما نقاط ضعف فصل قبلمون رو پوشش دادیم(فاز دفاعی)
    توی حمله هم که همه میدونستیم طارمی میره. شاید به همین علت بود که انصاری رو برانکو گرفت. پس نمیشه بگیم نقطه ضعف نقل و انتقالات
    اگه بخواهیم بدور از احساسات فکر کنیم، رفتن رضاییان هم برای ما بد نشد. جاش یه بازیکن زیر 23 گرفتیم و امکان خرید یه دفاع وسط که خیلی واجبه برای ما میسر شد.
    با توجه به دانش برانکو من مطمئنم یه مهاجم خوب خارجی خواهد گرفت. نمونه اش فصل قبل بنگستون با اینکه بازی بهش نمیرسید 7 تا زده بود. برانکو به این 7 تا هم راضی نبوده که ردش کرده.
    من به این تیم خیلی امیدوارم

12. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوباره ریکاوری ولزی ها !!

یهو اگه دیدید بعضی تیم ها برا ریکاوری رفتن شمال تو ساحل و نوشیدنی زدن تو رگ زیاد تعجب نکنید !!

اتفاقا امسال برانکو و پرسپولیس از جناب علیمنصور مفصل تر از پارسال پذیرایی میکنن !!!!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 29-06-2016 at 20:42.

14. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

کمتر از یک ماه دیگه لیگ شروع میشه. یه حرکت خوبی که تماشاچیای پرسپولیس توی استادیوم راه انداختن این بود که تا آخرین دقیقه فقط و وفقط تیم رو تشویق کردن. اون حرکتی که بازی آخر انجام دادن و بعد از بازی هم تشویق میکردن خیلی خوب بود. خدا کنه امسال هم همینطور باشه. یهو از طرف تماشاچیا تیم به حاشیه نره ( مثل زمان استیلی که تا بازی شروع میشه اسم علی دایی رو میبردن.این کار یعنی واسه شخص اومدن استادیوم نه پرسپولیس )
    تیممون تکمیله. تا اسفند بازیها فشرده نیست و احتمالا کیروش تا اون موقع چند تا اردو هم میخواد بذاره. پس هم فرصت ریکاوری دارن و هم فرصت برای خوب شدن مصدوم های احتمالی
    میگم الان نباید فصل بدنسازی باشه ؟ کی میرن تپه داوودیه پس ؟

16. 5 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2013
    دوست عزیز من پست بالا قبل خوندن پست شما فرستادم
    دیگه بحثی نمونده تا بخوام کلی گویی کنم
    فقط یه حرفی که شما میگی ما از بیت المال خرج میکنیم شما از کارت بانکیتون من اصلا قبول ندارم
    دولت که عاشق چشم و ابروی استقلال یا پرسپولیس نیست به هرکدوم یه مبلغی میده درسته؟
    اونوقت ما به هر بازیکن 5 برابر شما پیشنهاد بدیم واقعا منطقیه؟
    بر فرض محال حرف شما درست باشه خوب پس ماهم حتما یه عابربانکی داریم که خودمون خبرنداریم
    در اینصورت پس مشکلی بابت سقف قرارداد و بیت المال و .... پیش نمیاد
    در ضمن شما یه مدرک رو کن فلا بازیکن ما 3 میلیارد قرارداد بسته؟

خوب پس ماهم یه زمانی حق داشتیم به آرش برهانی و عنایتی و .... میلیاردی پول بدیم
    ++++
    من کلا هدفم از ورود به تاپیک پرسپولیس بحث سقف قرارداد بود که شما چنیدن هفته است فکر میکنید کلا سقف رعایت کردید ولی استقلال 5برابر شما قرارداد میبنده
    خواستم یه یادآوری بکنم همین
    حالا شما میگی چون اقای گل بوده و هدایتی پولشو داده و از بیت المال نیست مشکلی نیست
    منم مطمنم اگه یک درصد استقلال 1.5 برابر پرسپولیس هزینه کرده باشه مطمئن باشید 1قرونش از بیت المال نبوده
    عزیز جان من کی گفتم 5 برابر؟ من کی گفتم 3 میلیارد؟ شما یه نقل قول بیار از این گفته ها!
    بحث من پول بیشتر بود, به طور مثال در جریان کاوه پرسپولیس رقمی نزدیک 1 میلیارد پیشنهاد داده بود ولی احتمالا با رقمی نزدیک به 1.5 با شما بسته, یا کنعانی پرسپولیس می خواس 500 تا بهش بده شما حداقل نزدیک 1 میلیارد بهش دادین, خب این می شه پول بیشتر!
    نه عزیزم متوجه نشدی! شما عابر بانک ندارین ( البته این پول هدایتی هم یه امسال بوده و سال های قبل خبری نبوده که شما همه رو جمع می بندین!!) شما دقیقا از پول دولت ارتزاق می کنید ولی تا به پرسپولیس می رسه دولت کاسه گدایی دستش میگیره! اینه که ما ناراحتیم! بودجه پرسپولیس در حالت عادی باید بیشتر از استقلال باشه چون طرفدار بیشتر داره در نتیجه برند قوی تریه, ولی در عمل همیشه برعکسه! ضمنا در مورد بقیه موارد از جمله مدیرعامل که صد در صد از طرف وزارت خونه تصویب می شه توضیحی ندادید و همانطور که گفتم کلی گویی کردین و پیچوندین...دلیلشم مشخصه چون می دونین به پرسپولیس همیشه اجهاف شده و می شه ولی نمی تونید به خاطر تعصب قبول کنید!
    موفق باشید.

18. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوباره ریکاوری ولزی ها !!

یهو اگه دیدید بعضی تیم ها برا ریکاوری رفتن شمال تو ساحل و نوشیدنی زدن تو رگ زیاد تعجب نکنید !!

اتفاقا امسال برانکو و پرسپولیس از جناب علیمنصور مفصل تر از پارسال پذیرایی میکنن !!!!
    همه رو مجبور می کنه باهاش کافی بخورنبعد هم برن تو بشکه اب یخ

20. 2 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •