تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 755 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ****و دوست عزیزم amirgozali خواهش میکنم پرینتر HP Color LaserJet 1600 و HP Color LaserJet 2600 نخر (خرید نکن)
    واگر خواستی بخری لطفا نیا اینجا به ما و به HP و فروشنده و تمامی کائنات و هستی و در آخر به خودت بد بیراه وفحش بده
    رامین
    آقا رامین خیلی جوابت تند و تیز بود. باشه بابا ما تسلیم هستیم. اگه می فرمایید نخر خوب ما هم نمی خریم.
    ولی میشه بگین چرا؟ کنجکاو شدم.
    درضمن یعنی می گید که دورو بر لیزری رنگی رو خط بکشم.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

حتما باید هر دو کارتریج سر جاش باشه تا پرینت بگیره ، خواهشا اصلا به کارتریج ها دست نزیند و فشار برای حرکت نیارید..من برای همین پرینترم خراب شده و کلا یکی نو خریدم ... داشتم کاتریج را در می آوردم ه خواسم نیود درش بسته شد..من دوباره درش را باز کردم داشت بر می گشت عقب و من داشتم کارتریج را در می آوردم که یک آن گیرک کرد و کلا این قرقره اش خراب شد

.
    4 تا جای جوهر داره ولی من فقط یکیشو خریدم. مشکی.
    یعنی کار نمیکنه؟! حداقل چرا کاغذ رو نمیخوره ؟

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا رامین خیلی جوابت تند و تیز بود. باشه بابا ما تسلیم هستیم. اگه می فرمایید نخر خوب ما هم نمی خریم.
    ولی میشه بگین چرا؟ کنجکاو شدم.
    درضمن یعنی می گید که دورو بر لیزری رنگی رو خط بکشم.
    دوست عزیزم آقای amirgozali
    خوب اون لحظه وقت نکردم علت رو بنویسم فقط نوشتم که کلا جریان بدونی
    **این رو هم بگم که ممکنه بعضی از دوستان از این پرینتر بسیار راضی باشن
    راستش چنتا دلیل خودم میگم و اگر دوستان مخالف بودن لطفا مارو هم در جریان بگذارند
    1.تقریبا هر پرینتری از این سری که من دیدم (حالا یا به خاطر کارتریج شون یا طراحیشون ) روی کار پس زمینه (Background) رنگی مینداختن و این برای یک پرینتر نو توی ذوق میزنه وجالب اینجاست که هیچ کس هم مسئولیتش و قبول نمیکنه
    2. کیفیتش نسبت به سایر پرینترای لیزری پایین تره و به وضوح دون دون میزنه اگربا یه پرینتر لیزری دیگه مقایسش کنی اصلا کیفیتش ببخشیدا حالت رو خراب میکنه البته خودت برو ببین شاید خوشت بیا ((همیشه خودتم تحقیق کن ))
    3.واقعا مکانیک ضعیفی نسبت به پرینترای لیزری رنگی دیگه داه (واقعت اینجاست که یک بار مصرفه) آخه وقتی به جای فن یه پروانه رو با تسمه مثل تسمه ضبط(شما بگو کش سطل ماست) ...به موتور اصلی وصل کردن
    دیگه خودت آخرشو بخون البته که این مثال ضعف مکانیک نبود منظورم اینه که ببین چقدر صرفه جوی شده توی این پرینتر(هرچند که میتونم کاملا راجع به ضعف مکانیکش برات توضیح بدم)
    ***شما اینو با 3600 مقایسه کن که برای هر کارتریج یه موتور جدا داره
    4. کارتریجای این پرینتر 1500 تا 2000 پرینت با پوشش 5% واقعا فکر میکنی به صرفه فکر کنم حد اقل 30 تا 40 هزار تومان هم پول شارژ اوناست تازه شما تا آخر کارتریج به خاطر نوع طراحیش نمیتونی استفاده کنی
    **خود HP گفته این مخصوص کاری دفتری (مثل نامه واسناد) کوچیکه نه عکس
    -----بگذار یه مطلبی رو هم بگم که شما نشنیده بگیر که توی ایران هم نه خریدار داره نه شنونده نه کاربرد
    خود HP توی سایت آموزشیش در رابطه باتعمیر این پرینتر به تکنسین 30 دقیقه زمان داده و گفته بعد از این زمان
    وقت برای تعمیر نگذارید و کل پرینتر و تعویض کنید( شما فکر کن شوخی کردم)

نمی دونم در نها یت صلاح مملکت خویش خسروان دانند و شما هرگز تسلیم هیچ بنده خدایی نباش و خودت تحقیق کن شاید شما این پرینتر و بخری و خیلی هم خوشحال باشی شبا هم توی بغل هم بخوابید (البته که شوخی بود به دل نگیر ) و تصمیم روی حرفای این جوجه نگذار
    ***** و اگر میخوای لیزری بخری حداقل از 3600 شروع کن اگر چه حول و حوش 450 هزار تومانه ولی واقعا ارزششو داره در هر صورت موفق باشی
    رامین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه چطوری میشه usb کامپیوتر رو فعال کرد تا هر چی وصل میکنیم درست کانکت بشه

یکی از دوستا سیستمش موقع وصل usb همش خطای no usb port recogonize میده

هیچی نمیشناسه نه پرینتر نه رم ریدر هیچی

من قبلا یکی رو دیدم که مشکلو حل کرد فقط دیدم از توی set up مین بورد تنظیم کرد

کسی تنظیماتشو میدونه

تو رو خدا کمک کنید

ممنو نم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیزم آقای amirgozali
    خوب اون لحظه وقت نکردم علت رو بنویسم فقط نوشتم که کلا جریان بدونی
    **این رو هم بگم که ممکنه بعضی از دوستان از این پرینتر بسیار راضی باشن
    راستش چنتا دلیل خودم میگم و اگر دوستان مخالف بودن لطفا مارو هم در جریان بگذارند
    1.تقریبا هر پرینتری از این سری که من دیدم (حالا یا به خاطر کارتریج شون یا طراحیشون ) روی کار پس زمینه (Background) رنگی مینداختن و این برای یک پرینتر نو توی ذوق میزنه وجالب اینجاست که هیچ کس هم مسئولیتش و قبول نمیکنه
    2. کیفیتش نسبت به سایر پرینترای لیزری پایین تره و به وضوح دون دون میزنه اگربا یه پرینتر لیزری دیگه مقایسش کنی اصلا کیفیتش ببخشیدا حالت رو خراب میکنه البته خودت برو ببین شاید خوشت بیا ((همیشه خودتم تحقیق کن ))
    3.واقعا مکانیک ضعیفی نسبت به پرینترای لیزری رنگی دیگه داه (واقعت اینجاست که یک بار مصرفه) آخه وقتی به جای فن یه پروانه رو با تسمه مثل تسمه ضبط(شما بگو کش سطل ماست) ...به موتور اصلی وصل کردن
    دیگه خودت آخرشو بخون البته که این مثال ضعف مکانیک نبود منظورم اینه که ببین چقدر صرفه جوی شده توی این پرینتر(هرچند که میتونم کاملا راجع به ضعف مکانیکش برات توضیح بدم)
    ***شما اینو با 3600 مقایسه کن که برای هر کارتریج یه موتور جدا داره
    4. کارتریجای این پرینتر 1500 تا 2000 پرینت با پوشش 5% واقعا فکر میکنی به صرفه فکر کنم حد اقل 30 تا 40 هزار تومان هم پول شارژ اوناست تازه شما تا آخر کارتریج به خاطر نوع طراحیش نمیتونی استفاده کنی
    **خود HP گفته این مخصوص کاری دفتری (مثل نامه واسناد) کوچیکه نه عکس
    -----بگذار یه مطلبی رو هم بگم که شما نشنیده بگیر که توی ایران هم نه خریدار داره نه شنونده نه کاربرد
    خود HP توی سایت آموزشیش در رابطه باتعمیر این پرینتر به تکنسین 30 دقیقه زمان داده و گفته بعد از این زمان
    وقت برای تعمیر نگذارید و کل پرینتر و تعویض کنید( شما فکر کن شوخی کردم)

نمی دونم در نها یت صلاح مملکت خویش خسروان دانند و شما هرگز تسلیم هیچ بنده خدایی نباش و خودت تحقیق کن شاید شما این پرینتر و بخری و خیلی هم خوشحال باشی شبا هم توی بغل هم بخوابید (البته که شوخی بود به دل نگیر ) و تصمیم روی حرفای این جوجه نگذار
    ***** و اگر میخوای لیزری بخری حداقل از 3600 شروع کن اگر چه حول و حوش 450 هزار تومانه ولی واقعا ارزششو داره در هر صورت موفق باشی
    رامین
    خیلی ممنون رامین خان
    پس من رفتم تو کار همون HP 5283 خودمون. ولی اون روز فروشنده راجع به این پرینتر Hp 5283 می گفت که جوهر اینا خشک نمی شه چون هد اون توی کارتریج است. حلا نمودونم برای بازار گرمی می گفت یا واقعا درست می گفت.
    در هر حال من فردا می رم و 5283 رو می خرم و راحت می شم.
    دیگه از بس تحقیق این پرینتر اون پرینتر کردم هم شما ها و دوستان رو خسته کردم و هم خودم خسته شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    یک پرینتر اپسون 6600 که 8 ماه از آن استفاده نشده و جوهر آن خشک شد ماد ایران گفته ارزش تعمیر نداره
    می خواستم بپرسم راهی برای استفاده مجدد میدانید ؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان لطف کنید تو عکس زیر به پرینتر 5283 نگاه کنید در قسمت کارتریج ها چند نوع نوشه که هر کدومش متفاوته اگه ممکنه لطف کنید و مرا راهنمایی کنید که کدوم یکی بهتره

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه چطوری میشه usb کامپیوتر رو فعال کرد تا هر چی وصل میکنیم درست کانکت بشه
    یکی از دوستا سیستمش موقع وصل usb همش خطای no usb port recogonize میده
    هیچی نمیشناسه نه پرینتر نه رم ریدر هیچی
    من قبلا یکی رو دیدم که مشکلو حل کرد فقط دیدم از توی set up مین بورد تنظیم کرد
    کسی تنظیماتشو میدونه
    تو رو خدا کمک کنید
    ممنو نم
    سلام دوستان
    دوست عزیز اگر چه شاید دیر شده باشه حد اقل مدل مادر بورد رو بگو که بشه راهنمایت کرد در ضمن اگر حتی رم ریدر رو هم نمیشناسه شاید ویندوز توی شناخت چیپست های مادر برد مشکل داشته باشه
    و توی بعضی از بایوس ها میشه USB2 رو به USB1 تغییر داد و فقط بعضی از مشکلات رو حل کرد
    رامین

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان لطف کنید تو عکس زیر به پرینتر 5283 نگاه کنید در قسمت کارتریج ها چند نوع نوشه که هر کدومش متفاوته اگه ممکنه لطف کنید و مرا راهنمایی کنید که کدوم یکی بهتره
    (منظور عکس هستش )
    سلام دوستان
    قبل از همه چیز دوست عزیز amirkayvan من متاسفانه راجه به EPSON خیلی کم اطلاعات دارم به خاطر همین متاسفانه نمیتونم راهنمایی درستی بکنم ولی برای حالت مشابه توی HP اگر شانس درست شدن یه پرینتر با سرویس کم باشه وهزینه قطعه یدکی اون هم زیاد باشه اگر تعمیر کار حرفه ای باشه همون اول از خیر تعمیر میگذره و برای خودشو و مشتری شر نمی خره و خودتون میدونید تعمیر کارای ماد ایران دیگه خودشون استادن و دیدن که هد پرینتر شما ممکنه با کلین کردن به حالت قابل قبولی بر نگرده و هزینه پرینت هد هم زیاد باشه از همون اول خیال شمارو راحت کردن ولی شما میتونی بازم بقیه رو امتحان کنی و ببخش علم خیلی کم وناقص مارو
    -------------------------------------------------------------------
    و جناب amirgozali
    خوب توی HP چند حالت کارتریج وجود داره این غیر از مدل اونا هست مثلا توی همین پرینتر از مدل کارتریج 140 (مشکی)و 141 (رنگی) استفاده میشه که بترتیب 4.5 و3.5 میلی لیتر ظرفیت جوهر دارند ولی این کارتریجا یه حالت یا حالا مدل پر ظرفیت هم دارن 140XL و 141XL که به ترتیب 18 و12میلی لیتر جو هر دارن که خوب مسلما تقریبا 3 برابر حالت قبلی میتونن براتون پرینت بگیرن عین همین حالت رو برای کارتریج بعضی از پرینترای لیزری هم داریم و مدل X اونها دوبرابر ظرفیت و همینطور قابلیت پرینت دارن یه سری حالت G هم داریم که اونا کم ظرفیت تر از حالت معمول هستن و معمولا محض هدیه هست (نمیدونم توی ایران چی هست ) یه چند تا دیگه هم هست که خوب توی ایران کمتر استفاده میشه
    خوب دوتا مدل دیگه هم هست که یکی 138 که اصطلاحا Photo Cartridge که برای کارای چاپ عکس استفاده میشه و جای کارتریج مشکی نصب میشه و علاوه بر رنگ مشکی دو تا رنگ Light Cyan فیروزه ای روشن و
    Light Magenta ارغوانی روشن داخلش هست و تقریبا فاصله بین رنگای قرمز و آبی رو پوشش میده و عکسها رنگاهای دقیق تری داره یکی دیگه کارتریج شماره 100 هست که اصطلاحا Photo Gray هستش و اونم برای کارای چاپ عکس حرفه خاکستری یا Gray Style استفاده میشه و داخل اون هم سه حالت رنگ خاکستری استفاده شده برای پوشش دادن حداکثر طیف خاکستری از سفید کامل تا سیاه کامل هست
    خوب امید وارم خودت بتونی بهترین انتخاب رو داشته باشی و امید وارم توضیحات به دردت خورده باشه
    رامین

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی ممنون رامین خان ولی حالا سوال شد چند تا: ( البته من به خاطر این همه سوال جواب و کنه شدن تو سایت از شما و سایر دوستان معضرت می خوام. )
    ممکنه در مورد این photo cartridge توضیح بیشتری بدید. همچنین در مورد photo gray. بزار این جور بگم:
    اون طور که من فهمیدم photo cartridge دارای 3 رنگی که بالا گفتید هست که با نصب کردن اون پرینتر کاریایی همون پرینتر های 6 رنگ میشه. اگه من اشتباه فکر می کنم لطف کنید و بفرمایید.
    خوب با photo gray هم کار ندارم چون برای کیفیت پرینت سیاه و سفید استفاده می شه که خوب من می خوام عکس رنگی بگیرم.
    حالا من می خوام این رو از جناب عالی بپرسم که اگر من کارتریج photo cartridge رو نصب کردم کیفیت پرینتر من عین همون پرینتر های 6 رنگ خواهد بود؟ دومین سوالم اینکه آیا شارژ اونا مشکلی نداره منظورم از نظر تهیه جوهر رنگ و کیت شارژ این جور دنگ و فنگاست؟
    سوال بعدیم اینه که اگه من اون کاتریج 141 - 12 میلی رنگی رو انداختم مشکل خشک شدن جوهر چطور می شه آیا اصلا هیچ ربطی به حجم کارتریج داره یا نه؟
    یه سوال دیگه آیا کارتریج 141 - 12 میلی با photo cartridge هماهنگ ( مچ ) می شه ؟ مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    آخه مگه همون کارتریج photo cartridge جای کارتریج مشگی نصب نمی شه؟ خوب حالا اگه ما اون رو نصب کردیم سیستم پرینتر اون محل کارتریج رو به عنوان کارتریج مشکی فرض کرده نه سه رنگ ما این رو وقتی به سه رنگ تبدیل می کنیم آیا پرینتر خودش اون رو میشناسه؟ مشکلی به وجود نمی یاد؟
    پیشنهاد شما چیه به نظر شما این کار خوب هست منظورم انداختن دو تا کارتریجی که تو سطر بالا گفتم. مشکلی به وجود نمی یاد. مخصوصا مشکل شارژ؟ در ضمن این رو هم یادم رفت بعضی از این نمایندگی ها که با دستگاه کارتریج رو شارژ می کنن آیا این photo cartridge رو هم شارژ می کنن. البته من می خوام خودم با کیت شارژ و یا با جوهر شارژ کنم.
    در ضمن باز هم می گم استفاده من از پرینتر برای چاپ عکس هست حالا هرچه قدر با کیفیت تر بهتر.

باز هم از شما و دوستان به خاطر این همه سوال و حواب معضرت می خوام ولی چی کار کنم تو این شهر بی در و پیکر یکی نیست تا به این سوالات ما جواب بده ما هم ناچارا دست به گریبان این تالار گفت و گو ، شما و سایر دوستان شدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •