این کار هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده .. نتایج رو بزار تا بقیه کار .. !
این کار هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده .. نتایج رو بزار تا بقیه کار .. !
منظورت رو نفهمیدم .. !
شما گفتي با تغيير تايمينگ و ولتاژ باس رم رو به 1066 ميشه رسوند؟
اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟
سلام دوست من
اقا مهدی
خوب این از این عکس اولی
این عکس SPEED است
اینم مشخصاتش
اینم Orthos تستش
لازم به ذکر است مدت 31 دقیقه
فقط چند نکته اول این که من گزینه اول رو انتخاب کردم ببین درسته ؟
و بعد تویه این مدت به درجه 62 رسید ولی دیگه بالاتر نرفت یعنی می رفت روی 63 ولی سریع بر می گشت رویه 62 و بعضی موقعه ها هم روی 61 می رفتن در کل روی 62 گیر کرده بود
خوب من یه عکس دیگه هم گرفتم از منوی پنجم در این حالت بیشتر روی 59 بود البته روی 60 هم می رفته ولی بعد از چند دقیقه دوباره می رفت روی 59
یه سوالی دارم اون که روش خط قرمز کشیدم چیه؟ این چیزی که همیجور پشت سر هم عدد می ده یه توضحی می دید
( برنامه در حال اجرا بود که من عکس گرفتم)
موقعه که برنامه بسته شود این عکس
مهدی جان منتظزر جواب شما هستم لطفان اگر می شه جواب پست قبلی من رو هم بدید
ممنون وخدا حافظ
Last edited by sinaset; 16-07-2008 at 12:58.
بله ، بستگی به چیپ رم + خنک کننده اون داره . برای مثال نباید از یه رم 1GB PC6400 kingstone با قیمت 18 تومان که خنک کننده هم نداره ، انتظار داشت با فرکانس 1066 بایاس بشه !
بله ، این هم امکان پذیره ! برای مثال از چیپست 965 اینتل به بالا میشه رو پایداری 100% این فرکانس ، برای DDR2 حساب باز کرد ! حتی در چیپست 945 هم میشه با اعمال ولتاژ مختصر ، هم رو پایداری رو این فرکانس DRAM حساب کرد .اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
بستگی به Processing Method مورد نظر داره ، برای مثال تو تست های 3D Rendring تفاوت محسوسی دیده نمیشه !حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟
در کل من اورکلاکینگ رم رو بیشتر از 10 تا 15 درصد توصیه نمیکنم ! اون هم دلیل داره ، که میشه به این موارد اشاره کرد :
1 - حساس ترین قطعه تو اورکلاکینگ همین RAM هست .. معمولآ اولین قطعه ای هست که در صورتی که به صورت ناشیانه اورکلاکینگ بشه .. آسیب میبینه !
2 - معمولآ اورکلاکینگ رم نسبت به ریسکس که داره به هیچ وجه ارزشش رو نداره ...!! چون تغییر محسوسی تو Performace کلی سیستم حس رخ نمیده ! اصلآ فلسفه اورکلاکینگ و هدف اصلی از اورکلاکینگ ، فقط و فقط افزایش فرکانس کاری پردازنده هست !
3 - معمولآ 90 درصد رم های موجود در بازار مقداری ولتاژ تلرانس دارند ! برای مثال برای رمهای معمولی با استاندارد بایاس Jedec ولتاژ refrence همون 1.8 ولت به همراه تایمینگ 5 5 5 18 یا 5 5 5 15 هستند که تا ولتاژ 1.9v هم توسط کمپانی سازنده تایید شده هستند و شامل مواردی باعث باطل شدن گارانتی میشه نیستند !
با همین 0.1 ولت ولتاژ اضافه میشه خیلی راحت رم رو تو فرکانس 900mhz کاملا پایدار کرد ! ( کاری که خودم هم انجام دادم ) .
یا تو رمهایی که استاندارد EPP هم ساپورت میکنند ( مثل رمهای کاربر sinaset ) میشه از ولتاژی که تحت اون رم به صورت EPP بایاس میشه استفاده کرد ( همون مقادیری که من به ایشون گفتم ) .
سینا جان متاسفانه دمای پردازنده شما در حالت Load تقریبآ 15 درجه بیشتر از حالت طبیعی هست ! با این دمای بالا نمیشه به اورکلاکینگ پردازنده فکر کرد !
اینا رو چک کن :
1 - Vcore پردازنده رو دستکاری کردی ؟
2 - از خوب جا خوردن فن و استفاده از خمیر سیلیکون مطمعآ هستی ؟
3 - cpu رو box خریدی ؟ سرعت فن پردازنده در حالتی که Orthos بعد از 30 دفیفه در حال اجرا بود .. چه قدر بود ؟
سلام مهدی جان اون پست بالایی رو نگاه کن
من چند بار اپدیتش کردم و چند عکس بهش اضافه کردم نگاهی بشه بکون
و بعد خمیر سیلکون کجاش بود من ندیدم
من وقتی سی پی یو رو وصل کردم نه روی سی پی یو خمیر بود و روی فن هم چک نکردم به صورت دقیقه
من سی پی یو رو وصل کردم 3 تا پایش محکم وصل شود چهار مهی هم وصل شود ولی انگار یه جوری بود
خیلی زور زدم ولی نمی دوم یه جوری بود در کل دو سه بار محمم فن سی پی یو رو تکون دادم که ببینم لغه ولی نکونه نخورد
مهدی خمیر سیلکون کجا ش من ندیدم باید چه کار کنم
من سی پی یو رو اره تویه جعبه اک بود خریدم و خودم بازش کردم اون پلاک روی جایی سی پی یو روی مادربورد رو هم برداشتم
![]()
Last edited by sinaset; 16-07-2008 at 13:07.
کلا فن های LGA همین طوری بد قلق هستن ! باید هر 4 تا پین محکم باشه .
خمیر سیلیکون زیر سینک آومینیومی چسبیده ! نکنه پاکش کردی ؟!
سلام مهدی
نه من اصلان دستش نزدم اصلان نگاهش هم نکردم به اون صورت
فقط سریع فن رو بستم که همین بستن حدود ( 20 دقیقه طول کشید)
حالا باید چه کار کنم باید فن رو بردارم و خمیر سیلیکون رو پخش کنم راستی باید برچسبی چیزی رو از روی آومینیومی بردارم تا خمیره پیدا بشه
یه توضیح می د کیج شودم
منتظز جوابتون هستم
![]()
سلام مهدي جان
رم من Ocz 2g Dual Gold 800 هست و مادربورد M2n-e كه تا باس 800 رم ساپورت ميكنه در حال حاظر پردازنده 10% اور شده كه فركانس رم بدون ولتاژ به 850 رسيده
حالا مي خواستم بدونم كه من ميتونم باس رم رو تا 900 كه گفتي بالا ببرم و چطوري ميشه
در ضمن چه تايمينگي استفاده كنم خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)