تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 266 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام مهدی دستت درد نکونه
    خودم فکرش رو می کردم مشکل از این باشه
    درست بود من نسخه جدید رو دانلود کردم مشکل حل شود دستت درد نکونه

یه سوال این هست که اینجا نوشته بودید

وقتی DSIBELSH کنم چه اتفاقی می افته یه خورده توضیح می دید خیلی خیلی ممنون می شم
    یه گزینه هم هست تو همون لیست که شما گفتیدCpu Configuration
    اولش نوشته MAX ... ( بلدش نیستم باقیش چی نوشته) بعد Disable نمی دونید اون چیه
    و بعد می شه یه اورکلاک خوب برای سی پی یو به من معرفی کنید( یعنی چی وی چی رو بالا ببرم) و تا چقدر و لتاژ چطوری؟ یه خوردت توضیح بدید ممنون می شم
    خوب یه چیزی دیگه الان
    رم رو اورش کردم روی باس 1066 و ولتاژ 2.100 دیشب اورش کرده بودم روی همی باس 1066 ولی با ولتاژ 2.400 بود ولی اصلان داغ نکرده بود خیلی خنک نسبت به رم های قبلی انگار هر چی اورش می کنیم اخم نمی کنه
    اقا مهدی می شه یه اور خوب هم برای رم معرفی کنید خوب باشه و به رم هم ضرر نزنه
    **
    راستی الان دمایی سی پی یو من 46 است سیستم 36
    من در کیس رو هر دو طرف رو باز کردمه یعنی همیشه این کار رو می کنم و بیشتر موقعه ها کولر رو روشن می کنم خنک می شه
    یه سوالی داشتم باید همیشه این برنامه AI SUITE باز باشه تا قطعات روی اورکلاک باشند ( یعنی تویه منویه پیش ساعت اسمش یادم نیست )
    یه سوال تخصصی دارم چرا نمی شه ولتاژ رو تویه همونBIOS تغییر داد؟( هم رم و هم سی پی یو)
    یه جمله اخریم رو هم بگم اینقدر باد این پاور زیاد هست باعث می شه باقی قطعات هم کمی خنک بشند
    منتظزر جوابتون هستم
    خدا حافظ
    این کار هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده .. نتایج رو بزار تا بقیه کار .. !

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام استاد
    يه سوال دارم
    با تغيير تايمينگ رم چه تغييراتي رو ميشه فهميد
    رم من OCZ 2G Dual 2*1 GOLD هست با باس 800 و مادربورد M2N-E مي خوام بدونم با تغيير تايمينگ به 1066 كه بالا گفتين تاثير داره تو پرفورمنس يا نه اصلا امكان پذير هست اينكارم ؟
    منظورت رو نفهمیدم .. !

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

منظورت رو نفهمیدم .. !
    شما گفتي با تغيير تايمينگ و ولتاژ باس رم رو به 1066 ميشه رسوند؟
    اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
    حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من
    اقا مهدی
    خوب این از این عکس اولی
    این عکس SPEED است

اینم مشخصاتش

اینم Orthos تستش
    لازم به ذکر است مدت 31 دقیقه
    فقط چند نکته اول این که من گزینه اول رو انتخاب کردم ببین درسته ؟
    و بعد تویه این مدت به درجه 62 رسید ولی دیگه بالاتر نرفت یعنی می رفت روی 63 ولی سریع بر می گشت رویه 62 و بعضی موقعه ها هم روی 61 می رفتن در کل روی 62 گیر کرده بود

خوب من یه عکس دیگه هم گرفتم از منوی پنجم در این حالت بیشتر روی 59 بود البته روی 60 هم می رفته ولی بعد از چند دقیقه دوباره می رفت روی 59
    یه سوالی دارم اون که روش خط قرمز کشیدم چیه؟ این چیزی که همیجور پشت سر هم عدد می ده یه توضحی می دید
    ( برنامه در حال اجرا بود که من عکس گرفتم)

موقعه که برنامه بسته شود این عکس

مهدی جان منتظزر جواب شما هستم لطفان اگر می شه جواب پست قبلی من رو هم بدید
    ممنون وخدا حافظ
    Last edited by sinaset; 16-07-2008 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

شما گفتي با تغيير تايمينگ و ولتاژ باس رم رو به 1066 ميشه رسوند؟
    اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
    حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟
    بله ، بستگی به چیپ رم + خنک کننده اون داره . برای مثال نباید از یه رم 1GB PC6400 kingstone با قیمت 18 تومان که خنک کننده هم نداره ، انتظار داشت با فرکانس 1066 بایاس بشه !

بله ، این هم امکان پذیره ! برای مثال از چیپست 965 اینتل به بالا میشه رو پایداری 100% این فرکانس ، برای DDR2 حساب باز کرد ! حتی در چیپست 945 هم میشه با اعمال ولتاژ مختصر ، هم رو پایداری رو این فرکانس DRAM حساب کرد .

بستگی به Processing Method مورد نظر داره ، برای مثال تو تست های 3D Rendring تفاوت محسوسی دیده نمیشه !

در کل من اورکلاکینگ رم رو بیشتر از 10 تا 15 درصد توصیه نمیکنم ! اون هم دلیل داره ، که میشه به این موارد اشاره کرد :

1 - حساس ترین قطعه تو اورکلاکینگ همین RAM هست .. معمولآ اولین قطعه ای هست که در صورتی که به صورت ناشیانه اورکلاکینگ بشه .. آسیب میبینه !

2 - معمولآ اورکلاکینگ رم نسبت به ریسکس که داره به هیچ وجه ارزشش رو نداره ...!! چون تغییر محسوسی تو Performace کلی سیستم حس رخ نمیده ! اصلآ فلسفه اورکلاکینگ و هدف اصلی از اورکلاکینگ ، فقط و فقط افزایش فرکانس کاری پردازنده هست !

3 - معمولآ 90 درصد رم های موجود در بازار مقداری ولتاژ تلرانس دارند ! برای مثال برای رمهای معمولی با استاندارد بایاس Jedec ولتاژ refrence همون 1.8 ولت به همراه تایمینگ 5 5 5 18 یا 5 5 5 15 هستند که تا ولتاژ 1.9v هم توسط کمپانی سازنده تایید شده هستند و شامل مواردی باعث باطل شدن گارانتی میشه نیستند !

با همین 0.1 ولت ولتاژ اضافه میشه خیلی راحت رم رو تو فرکانس 900mhz کاملا پایدار کرد ! ( کاری که خودم هم انجام دادم ) .

یا تو رمهایی که استاندارد EPP هم ساپورت میکنند ( مثل رمهای کاربر sinaset ) میشه از ولتاژی که تحت اون رم به صورت EPP بایاس میشه استفاده کرد ( همون مقادیری که من به ایشون گفتم ) .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام دوست من
    اقا مهدی
    خوب این از این عکس اولی
    این عکس SPEED است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم مشخصاتش

اینم Orthos تستش
    لازم به ذکر است مدت 31 دقیقه
    فقط چند نکته اول این که من گزینه اول رو انتخاب کردم ببین درسته ؟
    و بعد تویه این مدت به درجه 62 رسید ولی دیگه بالاتر نرفت یعنی می رفت روی 63 ولی سریع بر می گشت رویه 62 و بعضی موقعه ها هم روی 61 می رفتن در کل روی 62 گیر کرده بود

مهدی جان منتظزر جواب شما هستم
    سینا جان متاسفانه دمای پردازنده شما در حالت Load تقریبآ 15 درجه بیشتر از حالت طبیعی هست ! با این دمای بالا نمیشه به اورکلاکینگ پردازنده فکر کرد !

اینا رو چک کن :

1 - Vcore پردازنده رو دستکاری کردی ؟

2 - از خوب جا خوردن فن و استفاده از خمیر سیلیکون مطمعآ هستی ؟

3 - cpu رو box خریدی ؟ سرعت فن پردازنده در حالتی که Orthos بعد از 30 دفیفه در حال اجرا بود .. چه قدر بود ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سینا جان متاسفانه دمای پردازنده شما در حالت Load تقریبآ 15 درجه بیشتر از حالت طبیعی هست ! با این دمای بالا نمیشه به اورکلاکینگ پردازنده فکر کرد !

اینا رو چک کن :

1 - Vcore پردازنده رو دستکاری کردی ؟

2 - از خوب جا خوردن فن و استفاده از خمیر سیلیکون مطمعآ هستی ؟

3 - cpu رو box خریدی ؟ سرعت فن پردازنده در حالتی که Orthos بعد از 30 دفیفه در حال اجرا بود .. چه قدر بود ؟
    سلام مهدی جان اون پست بالایی رو نگاه کن
    من چند بار اپدیتش کردم و چند عکس بهش اضافه کردم نگاهی بشه بکون
    و بعد خمیر سیلکون کجاش بود من ندیدم
    من وقتی سی پی یو رو وصل کردم نه روی سی پی یو خمیر بود و روی فن هم چک نکردم به صورت دقیقه
    من سی پی یو رو وصل کردم 3 تا پایش محکم وصل شود چهار مهی هم وصل شود ولی انگار یه جوری بود
    خیلی زور زدم ولی نمی دوم یه جوری بود در کل دو سه بار محمم فن سی پی یو رو تکون دادم که ببینم لغه ولی نکونه نخورد
    مهدی خمیر سیلکون کجا ش من ندیدم باید چه کار کنم
    من سی پی یو رو اره تویه جعبه اک بود خریدم و خودم بازش کردم اون پلاک روی جایی سی پی یو روی مادربورد رو هم برداشتم
    Last edited by sinaset; 16-07-2008 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام مهدی جان اون پست بالایی رو نگاه کن
    من چند بار اپدیتش کردم و چند عکس بهش اضافه کردم نگاهی بشه بکون
    و بعد خمیر سیلکون کجاش بود من ندیدم
    من وقتی سی پی یو رو وصل کردم نه روی سی پی یو خمیر بود و روی فن هم چک نکردم به صورت دقیقه
    من سی پی یو رو وصل کردم 3 تا پایش محکم وصل شود چهار مهی هم وصل شود ولی انگار یه جوری بود
    خیلی زور زدم ولی نمی دوم یه جوری بود در کل دو سه بار محمم فن سی پی یو رو تکون دادم که ببینم لغه ولی نکونه نخورد
    مهدی خمیر سیلکون کجا ش من ندیدم باید چه کار کنم
    من سی پی یو رو اره تویه جعبه اک بود خریدم و خودم بازش کردم اون پلاک روی جایی سی پی یو روی مادربورد رو هم برداشتم
    کلا فن های LGA همین طوری بد قلق هستن ! باید هر 4 تا پین محکم باشه .

خمیر سیلیکون زیر سینک آومینیومی چسبیده ! نکنه پاکش کردی ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

کلا فن های LGA همین طوری بد قلق هستن ! باید هر 4 تا پین محکم باشه .

خمیر سیلیکون زیر سینک آومینیومی چسبیده ! نکنه پاکش کردی ؟!
    سلام مهدی
    نه من اصلان دستش نزدم اصلان نگاهش هم نکردم به اون صورت
    فقط سریع فن رو بستم که همین بستن حدود ( 20 دقیقه طول کشید)
    حالا باید چه کار کنم باید فن رو بردارم و خمیر سیلیکون رو پخش کنم راستی باید برچسبی چیزی رو از روی آومینیومی بردارم تا خمیره پیدا بشه
    یه توضیح می د کیج شودم
    منتظز جوابتون هستم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام مهدي جان
    رم من Ocz 2g Dual Gold 800 هست و مادربورد M2n-e كه تا باس 800 رم ساپورت ميكنه در حال حاظر پردازنده 10% اور شده كه فركانس رم بدون ولتاژ به 850 رسيده
    حالا مي خواستم بدونم كه من ميتونم باس رم رو تا 900 كه گفتي بالا ببرم و چطوري ميشه
    در ضمن چه تايمينگي استفاده كنم خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •