تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 93 از 1547 اولاول ... 43838990919293949596971031431935931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من سرعت 2 مگ دارم...رو 3600 بستن البته باز به منطقه ربط داره. ... محدودیت دانلود شبانه هم چندان برنامه منظمی نداره...تقریبا تو ماه حدود 20 گیگ می تونی دان کنی حالا بسته به شرایط و منطقه ممکنه بیشتر و یا کمتر بشه... اگه محدود بشی لااقل یه دو هفته ای از شبانه محروم میشی و سرعتت در شبانه میشه 8!
    به نظرم باید یک گزینه های تو پنلت اضافه کن . در صورتی که بخای تیک بزنی شبانت کنسل بشه برای تایمی که میخای بعدش تیک شو بیای ور داری شبانه دار بشی اینجوری یکی مثلا تو این تایم کاری چیزی داشتی بتونی انجام بدی اخه 8 کیلو در سال 2014 که داریم وارد 2015 میشیم در حد جوکه جوک !

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

من سرعت 2 مگ دارم...رو 3600 بستن البته باز به منطقه ربط داره. ... محدودیت دانلود شبانه هم چندان برنامه منظمی نداره...تقریبا تو ماه حدود 20 گیگ می تونی دان کنی حالا بسته به شرایط و منطقه ممکنه بیشتر و یا کمتر بشه... اگه محدود بشی لااقل یه دو هفته ای از شبانه محروم میشی و سرعتت در شبانه میشه 8!
    ممنونم عزیز

شبانه هم 3600 هست ؟ اگه محدود بشی و تمدید کنی یا تغییر سرویس بدی هم محدودیت ادامه داره ؟
    Last edited by xzero; 04-12-2014 at 00:24.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم عزیز

شبانه هم 3600 هست ؟ اگه محدود بشی و تمدید کنی یا تغییر سرویس بدی هم محدودیت ادامه داره ؟
    دوست عزیز من تهرانم، 2مگ که داشتم رو 3750 واسم بسته بودن...
    تو ماه معمولا 30 گیگو میتونی باهاش دانلود کنی(بستگی به منطقه داره) که این 30 گیگو باید قطره قطره دانلود کنی یعنی شبی حدود 2گیگ بذاری دانلود شه وگرنه اگه شبی 5گیگ اینا بذاری واسه دانلود،سریع بعد چند شب محدودت میکنه که البته برای بار اول ممکنه دیر محدودت کنه ولی وقتی محدود شدی،دیگه سیستم بهت حساس میشه و باید کم کم دانلود کنی تا سریع محدود نشی...
    در صورتی که محدود شی،معمولا 20 روز طول میکشه ولی میتونی با ارتقا سرویس از محدودیت در بیای...

5. 4 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک همون تاپیک اولیه شاتل نیس نه ؟ عوض شده ؟

سال 87 و 88 چه دعوایی بود سر اینکه چرا بعضی از 128ها 512 بسته شدند ، الان از 8 مگ حرف میزنیم ، البته 8 مگ با اعمال شاقه !

من سرویس رو تغییر دادم به 8 مگ ، نظری پیشنهادی چیزی ندارین در موردش ؟

راستش فک میکنم میخوان اذیتمون کنن ،چون من توی تست فقط تونستم از سرورهای ایران با حدود 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنم و از سرورهای خارج کشور نهایت سرعت 300 بود ، چرا ؟

7. 3 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینها نمیخوان اینترنتو ارزان کنند یکم به فکر مردم باشند این جونها چه گناهی کردن که تفریحشون شده اینترنت عصر ارتباطاته
    ایرانسل هم با این تبلیغات 4G چیرو میخواد به رخ بکشه وقتی گیگی 8 هزار تومن حساب میکنه مطمئن باشید کسی سمت4G نمیره
    تا قیمت هارو پایین نکشند

9. 3 کاربر از takdns بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

دوست عزیز من تهرانم، 2مگ که داشتم رو 3750 واسم بسته بودن...
    تو ماه معمولا 30 گیگو میتونی باهاش دانلود کنی(بستگی به منطقه داره) که این 30 گیگو باید قطره قطره دانلود کنی یعنی شبی حدود 2گیگ بذاری دانلود شه وگرنه اگه شبی 5گیگ اینا بذاری واسه دانلود،سریع بعد چند شب محدودت میکنه که البته برای بار اول ممکنه دیر محدودت کنه ولی وقتی محدود شدی،دیگه سیستم بهت حساس میشه و باید کم کم دانلود کنی تا سریع محدود نشی...
    در صورتی که محدود شی،معمولا 20 روز طول میکشه ولی میتونی با ارتقا سرویس از محدودیت در بیای...
    ممنون عزیز

تمدید هم کنی سرویس رو از محدودیت در میای یا باید تغییر سرویس بدی ؟

این تاپیک همون تاپیک اولیه شاتل نیس نه ؟ عوض شده ؟
    تاپیک قبلیش تعداد صفحاتش زده بود بالا تاپیک جدید باز کردند

11. 2 کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عزیز

تمدید هم کنی سرویس رو از محدودیت در میای یا باید تغییر سرویس بدی ؟
    این مورد رو نمیدونم والا، چون من تا قبل از مرداد امسال اگه حتی محدودم میشدم با بعضی ترفندا محدودیتمو دور میزدم و نیازی به ارتقا و این کارا پیدا نمی کردم ولی از بعد مرداد (3ماهه گرفتم ازشون) دیگه این ترفندا واسم کار نکرد و زدن ترکوندن منو و مسئولش میگفت سرویستو ارتقا بده تا از محدودیت در بیای(=باج بده) و منم که اعصابم بابت این حرفش خورد شده بود،هرچی از دهنم درومد بهشون گفتم و چون نمی خواستم بهشون باج بدم،اصن دنبال این کارا نرفتمو نمیدونم که با ارتقا سرویس محدودیت میره یا نه سر کاریه و یه دزدیه دیگشونه...

13. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من آرت ۴دارم و تا حالا سرعتم از سرور های خارجی بالای ۲مگ بود.امروز بعد از ۶۰گیگ دانلود متوجه شدم سرعت سرور خارجیم اومده زیره ۱مگ و داخلی همچنان بالای ۲مگ.محدود شدم آیا؟اگه محدود بشم روی تنظیمات مودم سرعتی که منو بستند عوض میشه؟نگاه کردم همچنان ۲۴۵۰بود!کلا از کجا بفهمم محدود شدم یا نه

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

15. این کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

به نظرم باید یک گزینه های تو پنلت اضافه کن . در صورتی که بخای تیک بزنی شبانت کنسل بشه برای تایمی که میخای بعدش تیک شو بیای ور داری شبانه دار بشی اینجوری یکی مثلا تو این تایم کاری چیزی داشتی بتونی انجام بدی اخه 8 کیلو در سال 2014 که داریم وارد 2015 میشیم در حد جوکه جوک !
    چند سال پیش که از شاتل سرویس داشتم این صحبتها هم حتی نبود که 30 گیگ میتونی تو ماه دانلود کنی و بعد سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت و از همون اول بدون اینکه هیچ دانلودی داشته باشی شبانه 1 به بعد سرعتت رو 8 بود و جالب تر اینکه اون سرویسی که من زمانی که شاتل بودم داشتم eco office بوده که اصلا شبانه رایگان نداشته ولی بازم ساعت که 1 میشد سرعت هم میومد رو حدود 8 !

17. 2 کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من آرت ۴دارم و تا حالا سرعتم از سرور های خارجی بالای ۲مگ بود.امروز بعد از ۶۰گیگ دانلود متوجه شدم سرعت سرور خارجیم اومده زیره ۱مگ و داخلی همچنان بالای ۲مگ.محدود شدم آیا؟اگه محدود بشم روی تنظیمات مودم سرعتی که منو بستند عوض میشه؟نگاه کردم همچنان ۲۴۵۰بود!کلا از کجا بفهمم محدود شدم یا نه

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
    بله محدود شدی
    از همین سرعت دانلود
    ربطی به downstram مودم نداره محدودیت شاتل

19. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •