تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 98 اولاول ... 4383899091929394959697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب ایوانز هم انگار رفتنیه با مبلغ 8 میلیون به اورتون میره و چیزی که مشحصه باشگاه صد در صد هنوز خرید خواهد داشت چون فن خال تایید کرده هنوز به اون بالانسی که میخواست نرسیده و بازیکن خواهد خرید ولی تاکید کرده بازیکنی که با فلسفه ش و شرایط لیگ برتر بخونه، من حس میکنم اوتامندی خیلی بهمون نزدیکه امیدوارم هرچه زودتر خبر خریدش اعلام بشه. در مورد دیماریا هم فن خال گفته باید صبر کنیم و درباره ی دخیا هم برای چندمین بار گفته به خودش بستگی داره..
    و اما مهاجم؛ من واقعا از بنزما خوشم میاد به نظر من تمام کاراکترای یک مهاجم خوب رو داره و اینو ثابتم کرده کاش باشگاه تاکید بیشتری روی خریدش داشت. در مورد کین هم همیشه بدیه خرید کردن از تاتنهام اینه با قیمتای بالا بازیکن بهمون میدن انگاری یاد گرفتن چطوری با قیمتای نوجومی به ما بازیکن بندازن و اگر بخواد قیمت بالایی پرداخت بشه به نظرم گزینه های بهتری در دسترسه نه کین.

2. 11 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فان خال: یونایتد در دو منطقه باید تقویت شود
    لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد، در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه اذعان داشت که فعالیت نمایندگان یونایتد در بازار نقل و انتقالات همچنان ادامه دارد.
    منچستریونایتد تا بدینجا 4 خرید بزرگ انجام داده است. شواین اشتایگر، دیپای، اشنایدرلین و دارمیان، 4 بازیکنی هستند که به جمع شیاطین سرخ اضافه شده اند؛ با این حال سرمربی هلندی یونایتد تاکید کرد که تیم او در دو منطقه زمین، همچنان نیاز به تقویت شدن دارد.
    این دو منطقه بدون شک خط دفاع و خط حمله هستند. اوتامندی و راموس برای خط دفاعی و کاوانی برای خط حمله، مدنظر منچستریونایتد قرار دارند.

فان خال در مصاحبه با MUTV، در پاسخ به سوالی در مورد خریدهای احتمالی بعدی باشگاه گفت:" امیدوارم اینطور باشد. فکر نمی کنم هنوز کار ما در بازار نقل و انتقالات تمام شده باشد. در خیلی از نشست های خبری خودم گفته ام که باید در هر تیمی تعادل و توازن برقرار باشد. به همین منظور ما باید دو منطقه را با خریدهای جدید تقویت کنیم.
    برای این کار از حداکثر پتانسیل هایمان استفاده خواهیم کرد. باید بازیکنانی جذب کنیم که با فلسفه باشگاه همخوانی داشته و همچنین بتوانند با ریتم لیگ برتر انگلیس خودشان را وفق بدهند."

===

در مورد کین هم همیشه بدیه خرید کردن از تاتنهام اینه با قیمتای بالا بازیکن بهمون میدن انگاری یاد گرفتن چطوری با قیمتای نوجومی به ما بازیکن بندازن و اگر بخواد قیمت بالایی پرداخت بشه به نظرم گزینه های بهتری در دسترسه نه کین.
    راستش الان در بازار مهاجمان ما اصلا مهاجم ارزون نداریم، همه چیز بین گرون و گرون تر هست چون مهاجمانی که ما می خوایم همگی از بهترین ها هستن. برای خرید کاوانی اگه بشه نقش دی ماریا رو پر رنگ کرد شاید نسبت به سایر انتقال ها راحت تر باشه ولی تا همینجا هم پی اس جی قضیه انتقال دی ماریا رو کاملا از کاوانی جدا کرده.

من بر خلاف شما ترجیح میدم از بین این گزینه ها کین اضافه بشه. در مورد بنزما با محمد عزیز موافقم، نوسان زیاد داره. در مورد کاوانی هم می ترسم اتفاق فالکائو دوباره تکرار بشه ! اما کین یه بازیکن انگلیسی، با سن و خصوصیات مناسب و شاغل در لیگ جزیره هست؛ من کین رو بهترین گزینه می دونم (هر چند از کجا معلوم تاتنهام اصلا کین رو بفروشه؟ ولی به نظر من کین باید هدف اول باشه، دوم کاوانی یعنی ما اگه قرار اونقدر هزینه کنیم بهتره به سراغ کین بریم تا سایر گزینه ها ! )

انتقال راموس هم که کلا منتفی شد (اگه نگیم از اول منتفی بود ! )، پس تنها گزینه های ما اوتامندی و ساویچ هستن.

4. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

من نمی دونم چرا اصلا حس خوبی نسبت به نوع بازی و مهمتر از اون آینده ی هری کین ندارم همش فکر می کنم از اون بازیکن هایی بوده که خب یه فصل عالی داشته و ممکنه بقیه ی سال ها برگرده به حالت کاملا معمولی و در سطح خیلی پایینتری بازی کنه. دوست ندارم بیاد منچستر ، حداقل امسال نه ، اجازه بدیم 1 فصل دیگه بگذره و نشون بده که واقعا چه کارس و سطح فنیش چجوریه ، ثبات داره یا نه ، و مهمتر باید نشون بده که اون فصل " شانسی " نبوده. اگه این فصل هم خوب باشه پس من در موردش اشتباه می کردم ... ، ولی یه حسی می گه فصل قبل یه اتفاق بوده واسش.

واسه خط حمله هم به نظرم لاکازت هرچند سطح فنی خوبی داره ، تکنیک خوب ، هوش بالا ، اما شاید ما بیشتر از اینکه به مهاجم تکنیکی نیاز داشته باشیم ، به مهاجم هدف و بلند قد نیاز خواهیم داشت ، با فیزیک بهتر ( حداقل کسی مثل بنزما ) که یه وقتایی هم بشه از توپ های بلند استفاده کرد. فکر می کنم کاوانی و بنزما گزینه های خوبی باشن ، خدا رو شکر با این خط هافبک گزینه ی اصلی ما در حمله رونی هستش که از هر نظر از تمامی گزینه ها بهتر و قابل اتکا تر هستش. ، اما یه مهاجم خوب دیگه نیاز داریم

6. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فردا فکر کنم حدود ساعت 7 8 صبح به وقت خودمون اولین بازی دوستانه خودمون رو با Club America برگزار می کنیم. زمانش خوبه، شاید بشه آنلاین دید.
    به فاصله 4 روز به 4 روز از فردا به ترتیب با کلاب آمریکا، سن خوزه، بارسلونا و پاریسن ژرمن بازی داریم.

8. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان کین رو فراموش کردی. کین شاید از بین همه گزینه ها بهترین گزینه ممکن باشه و اگه میشد با یه خرید سنگین به اولدترافور آوردش می تونه سال ها اینجا بازی کنه.
    .............
    درسته کین هم جزو گزینه ها هست.اما بحث من بیشتر گزینه هایی بود که در روزهای اخیر بیشتر درموردشون بحث بود.با اینکه نزدیک به 80% تیترهای روزنامه ها در نقل و انتقالات فقط بازارگرمی رسانه ایست اما انتقال شواینی و اشنایدرلین نشون داد که خیلی خبرها هم به واقعیت نزدیکند و منابع واقعا موثق هستند.بعد از اینکه تاتنهام گفت کین فروشی نیست و خودش هم گفت من دوست دارم در تاتنهام بمونم چون اینجا خوشحالم دیگه مدتی هست که خبر خاصی درموردش نیست.

بجز کین هیگواین هم در لیست بود که شاید کلا انتقالش به تیمی دیگه منتفی شده باشه.
    فعلا باز باید منتظر بمونیم.

فردا ساعت 7:30 بوقت ایران اولین بازی منچستر در تور آمریکا مقابل کلاب امریکای مکزیک برگزار میشه.این اردوها برای تست جوانهای تیم و هماهنگی اعضای جدید خیلی میتونه مفید باشه.متاسفانه شبکه هایی که این بازی رو پوشش میدهند زیاد در دسترس نیستند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دقیقه 6 بازی و گل اول با ضربه سر اشنایدرلین !
    دپای به عنوان مهاجم داره بازی می کنه.

===

نیمه اول رو با همون تک گل اشنایدرلین به رختکن رفتیم.
    تیم با سیستم 4 4 2 بازی کرد که رونی و دپای مهاجم بودن و بلیند هم به عنوان یکی از دفاع های مرکزی بازی کرد. از بین بازیکنان جدید از اشنایدرلین، دارمیان و دپای بازی گرفته شد که دپای کمی دور از انتظار بود و بیش از حد سنگین و ساکن بازی می کرد، انگار چند کیلو اضافه وزن داره ! ولی در مقابل اشنایدرلین عالی بازی کرد و انگار چند ساله داره در منچستر بازی می کنه !
    در مجموع برای اولین بازی از تور پیش فصل خوب بازی کردیم.
    Last edited by Mohammad; 18-07-2015 at 07:24.

12. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در نهایت بازی با 1-0 تموم شد.
    نیمه دوم هر 11 بازیکن تعویض شدن و بیشتر به بازیکن های جوان تیم بازی داده شد.
    از بلکت و مکنر در سمت چپ و راست دفاع استفاده شد و یانوزای هم به عنوان مهاجم در کنار ویلسون بازی کرد.

تویه این نیمه شوانی مثل یه رهبر تیم رو هدایت می کرد و خوب بازی کرد. پررا را هم خیلی خوب و پخته بازی کرد، ولی ویلسون و خسه لیندگار نا امید کننده بودن.

14. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

خب خبر خوب این که ریال مادرید کاسیا رو از اسپانیول گرفت

فلن دخیا این فصل موندگاره خدا رو شکر

16. 9 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آدیداس زحمت کشیده و از الگوی افتضاح لباس دوم سالهای 92-90 که یکی از فجایع طراحی و از شاهکارهای خود آدیداس هست برای لباس سوم این فصل استفاده کرده.
    کلا جنس لباس این فصل رو اگه دیده باشید شبیه لباس های بی کیفیت و ارزان قیمتی هست که از روی طرح اصل کپی میزنن. نایکی رو خیلی بیشتر دوست داشتم.

18. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

یه خبر خیلی عالی :

Romero set for Manchester United medical

Argentina goalkeeper Sergio Romero is set to have a medical at Manchester United ahead of completing a move to Old Trafford. The former Sampdoria man is set to replace either Victor Valdes or David De Gea with both players' future undecided.

20. 9 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •