عملکرد درخشان در پرسپولیس : برد دربی و دیگر هیچ
هتریک در باختهای پیاپی هم به کارنامه درخشانش اضافه شد
الان بهترین زمان برای تعویض سرمربیه![]()
عملکرد درخشان در پرسپولیس : برد دربی و دیگر هیچ
هتریک در باختهای پیاپی هم به کارنامه درخشانش اضافه شد
الان بهترین زمان برای تعویض سرمربیه![]()
ای تف به روت سوشا مکانی که هر چه میکشیم از دست تو میکشیم.
داری بیچارمون میکنی.......
چقدر سوتی آخه؟؟
یه گوسفند میموند تو دروازه گل اول رو اونجوری نمیخوردیم.
گل دومم که خروج سوشا کاملا اشتباه بود خنده دار ترش اون بابایی بود که که دروازه رو گرفته بود،فقط نگاه کرد.
استاد مکانی![]()
از خریدهای موفق اقای دایی + خریدن بازیکنایی مثل دغاغله و میثم حسینی و رضا نوروزی و ....
که این عملکرد تحسین برانگیز تو نقل انتقالات استاد درخشان با خریدن خالقی فر و جعفرپور تکمیل کردن
چقدر بازیکنامون آماتور و ضعیف و پر از اشتباه و پرمدعا و فاقد شعور هستن آخه
امثال نورمحمدی - علی عسگر - نوراللهی و ....
یه زمانی ستاره ها تو تیممون بازی میکردن ولی الان ... ( البته وضع کلی فوتبالمون همینه )
این تیم که درست بشو پس تغییر سرمربی تصمیم منطقی نیست
حداقل درخشان نگه دارن دربی ببریم
راستی چرا رهبری فرد و فنونی زاده و .... که زمان سرمربی گری دایی هر روز مصاحبه میکردن الان ساکت شدن
الان که انتقار زیاد وارده به تیم
Last edited by manchester fan; 11-12-2014 at 17:23.
هفته قبل جناب لک سه گل برای فولاد زد این هفته هم اقای گل لیگ !سوشا مکانی دو گل برای فولاد زد. همه اینا جز اتفاقات فوتباله!
مسئله بعدی اینکه این روز ها فوتبال که نه کل ورزش تهران دچار افت شدیدی شده تو بیشتر لیگها شهرستانی ها دارن قهرمان میشن و تهران دیگه نشانی از اون تیم های قوی توی هیچ رشته ای نداره. مسئولان تهران بیخیال هستن وکسی هم دل نمیسوزونه واسه ورزش .زمانی توی بیشتر رشته ها بخصوص کشتی وفوتبال تهران با فاصله از بقیه شهرا جلو تر بود ولی الان دیگه خبری از اون اقتدار نیست. من تهرانی نیستم اما میدونم نماینده های تهران تو مجلس زیادن و این تیم تو تهران اقلا ده ملیون هوادار داره و شده یک بار نماینده تهران از وزیر ورزش سوال بکنه که این چه وعض مدیریته؟
این چه بساطیه واسه این تیم پهن کردید؟
همه بی خیال نشستن و موفقیت تیمهای شهرستانی رو تو بیشتر رقابتها میبینن وکک هیچکی هم نمیگزه!
من مطمئنم اگه پرسپولیس به یک شهر دیگه منتقل میشد اوضاعش خیلی بهتر از الان میبود.
. به نظر من ورزش تهران باید یه تکونی به خودش بده که در نهایت سودشم به حیب تیمهای فوتبال تهرانی خواهد رفت.
راستی داوری این هفته ها واقعا جذاب شده
بازی بعضی تیما میبینه لذت میبره از تصمیمات داور
یه بارم داور یا بازیکن حریف مارو از بحران خارج کنه
شخصا قول میدم اون بازیکن سال بعدش بیاد پرسپولیس
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!
هر وقت اومدیم به سوشا اعتماد کنیم با یه ضد حال بزرگ بهمون ضربه زد.
آقای درخشان هم که رسما غیر از دربی هیچ کاری نکرده.
نقل و انتقالات هم که کار خاصی نمیکنیم، دیگه به چی دلخوش کنیم، من موندم!
القصه؛
روزی روزگاری ، پرسپولیس تهران، استقلال تهران و پاس تهران بهترین تیم های ایران بودند.
مسئولین ما نشستند فکر کردند، گفتند چی کار کنیم فوتبال مون پیشرفت کنه؟؟ فوتبال تو شهرستان ها هم اوج بگیره؟؟؟
اقدام هایی صورت گرفت که فوتبال شهرستان ها هم قوی بشه، تا بلکه فوتبال ملی پیشرفت کنه ولی نشد که نشد...
گفتند چی کار کنیم؟ چی کار نکنیم؟ بیاید فوتبال تهران رو ضعیف کنیم... اینا که نمیفهمن فکر می کنن فوتبال شهرستان ها قوی شده.
اقدام اول: فرستادن پاس به شهرستان
نتیجه: نابودی 99.9 درصدی آخرین قهرمان ایران در ACL
الان هم نوبت پرسپولیس شده و بعدش هم نوبت ...
وگرنه تعویض 4 مدیرعامل در عرض زیر یک سال (نتیجه: عدم برنامه ریزی درست برای آینده باشگاه)
عدم تقویت و کمک به پرسپولیس
خصوصی سازی نشدن (در حالی که n ساله فقط حرفشه)
و ...
معنی دیگه ای نمیده!
واقعا نمی دونم چی بگم...فکرم کار نمی کنه فقط می تونم بگم:
اون چهره درخشانش رو در دربی قشنگ با این کار های امروزش پاک کرد.
من نمیدونم اینایی که از مربی گله میکنن ایا از فوتبال چیزی سر در میارن؟؟؟بعید میدونم
منم از درخشان خوشم نمیاد ولی وقتی دروازبان احمقمون توپو میکنه تو گل خودمون درخشان چیکار کنه؟؟؟الان 3تا بازیه داریم به اشتباهات فردی دفاع و دروازبان میبازیم وگرنه با این تیمه نصفه و نیمه بد فوتبال بازی نمیکنیم حداقلش خیلی خیلی از زمان دایی بهتر بازی میکنیم بابا یکم انصاف داشته باشین 7.8 تا از بازیکنای اصلیمون نبودن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سیاسی نمیتونه نماینده ای چیزی جانشین خودش کنه؟یکی که جاش پول بده و امضا کنه.
.
.
.
.
.
نتیجه این که خودش اسپانسر باشگاه شد همینه.
ولی به نظر من زندان رفتن سیاسی کاملا برنامه ریزی شدس و همش فیلمه!!!!
شاید محمد حرفت درست باشه...
ولی دوستان در باره ی دوازده و نیم میلیارد تومان غرامتی که باید بپردازه چی فکرمیکنید ....
Last edited by hossein blak; 11-12-2014 at 22:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)