ایول به مرامت
واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم
ایول به مرامت
واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم
نتایج تعدادی از بازی هام در نسخه 15 در سطح 4 ( DIV )
فقط به این دلیل گذاشتم که خیلی از بازی ناامید نباشید .
البته من ادعایی در فیفا باز بودن ندارم.
![]()
دوست عزیزم با این عکسات دلمون رو آب کردیمنم دوست داشتم تو شکست بارسا نقش داشته باشم ...
![]()
دوستان توجه کنید فیفا 14 هم خودش آنچنان فوق العاده نبود ولی خیلی بهتر از فیفا 15 هست
فیفا 14 یک سری باگ مسخره و یک تیم غول به نام پاری ژرمن داشت اصلا اعجوبه ای بودن واسه خودشون نیمدونم با چه منطقی این چنین قوی ساخته بودن
باگ اصلی بازی همین پاریس و بازیکنای غولش بود
البته هزار مرتبه از فیفا 15 ( گیم پلی )جلوتر بود
دوستانی که دارن 15 بازی میکنن یه لطف کنه یکی الجزایرو بگیره بازی کنه ببینم تیمش چجوریه ؟ بالاترین اوراله ماله کودوم بازیکنشه ؟ مرسی
واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش
2 تا سوال
چرا انقدر گرون خریدی شما ؟
چند فروختی ؟
+
تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .
کنسول ps4
گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود
آها نسخه PS4 بوده
کلا هیچ وقت نتونستم با نسخه کنسولی این بازی راتباط برقرا کنم در صورتی که خودم کنسول باز هستم
دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)