تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 168 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حقیقا خاطرم نیست حتی یکبار همچین حرفی خودم به شخصه زده باشم !

14 واقعا بهتر از 13 بود برای من .

البته یک موردی رو من بگم راجب نسخه 15 تو بخش آنلاین بازی , بازیکنان کاملا به دو دسته تقسیم شدن :

1. فیفا بازان کلاسیک و با اصلات
    2. فیفا بازان جدید و مدرنیته ( فیفا بازان دوزاری ! )

ددسته اول , این بازیکنان همواره سعی در رعایت سبک و سیاق پیشین و قدیمی خود در نحوه به پیروزی رسیدن و ادامه روند بازی هستند و از استفاده از باگ های بازی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده نمیکنن

البته تا جایی که اعصاب شریفشون جواب بده .

دسته دوم , اینها تنها چیزی که از بازی فوتبال متوجه شدن 3 چیز بیشتر نیست , بازیکن , دروازه و توپ و در نهایت هدف تنها گل زدن و بردن هست .برای همین معروف به فیفا بازان دوزاری هستند

در صورتی که ما رعایت هزاران تکنیک رو برای پیروزی از قبیل مدل های مختلف گل , مدل های مختلف دفاع , تهاجم , پاسکاری و ... رو داریم

در نسخه 14 بار ها و بار ها شده بود که باختم اما انقدر بازی لذت بخش و پر هیجان بود که هنوزم دلم میخواد ببازم اما بازی برام لذت بخش باشه .
    ایول به مرامت
    واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
    ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نتایج تعدادی از بازی هام در نسخه 15 در سطح 4 ( DIV )

فقط به این دلیل گذاشتم که خیلی از بازی ناامید نباشید .

البته من ادعایی در فیفا باز بودن ندارم.

3. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوست عزیزم با این عکسات دلمون رو آب کردی منم دوست داشتم تو شکست بارسا نقش داشته باشم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان توجه کنید فیفا 14 هم خودش آنچنان فوق العاده نبود ولی خیلی بهتر از فیفا 15 هست

فیفا 14 یک سری باگ مسخره و یک تیم غول به نام پاری ژرمن داشت اصلا اعجوبه ای بودن واسه خودشون نیمدونم با چه منطقی این چنین قوی ساخته بودن
    باگ اصلی بازی همین پاریس و بازیکنای غولش بود

البته هزار مرتبه از فیفا 15 ( گیم پلی )جلوتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستانی که دارن 15 بازی میکنن یه لطف کنه یکی الجزایرو بگیره بازی کنه ببینم تیمش چجوریه ؟ بالاترین اوراله ماله کودوم بازیکنشه ؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
    ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
    تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش

8. 2 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
    ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
    تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش
    2 تا سوال

چرا انقدر گرون خریدی شما ؟

چند فروختی ؟

+

تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2 تا سوال

چرا انقدر گرون خریدی شما ؟

چند فروختی ؟

+

تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .
    کنسول ps4
    گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کنسول ps4
    گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود
    آها نسخه PS4 بوده

کلا هیچ وقت نتونستم با نسخه کنسولی این بازی راتباط برقرا کنم در صورتی که خودم کنسول باز هستم

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •