تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 266 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لطف کنید سریع جواب بدید خیلی ممنون سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
    چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

3. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 روز هست این لپتاپ رو خریدم
    چند تا مورد می خواستم بگم!
    در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
    بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
    کیبردش هم خیلی خوب و عالی هست ! فقط روش حروف عربی داره که حالم رو به هم میزنه !
    بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
    بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !

من مدل i5 رم 8gb رو خریدم 2290 رشت !

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
    بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
    بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
    بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !

درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بودولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویض
    درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
    به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

سلام دوستان

dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!

درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
    چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
    Last edited by mohsen_p30; 30-04-2014 at 00:57.

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مطمعن هستید ک وقتی از شارژ در میاریم چراغ باید روشن بمونه

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام لپ تاپو به من با اسم هارد ssd دار که 8 گیگ داره دادن. ولی نمیتونم مطمعا بشم میشه راهنماییم کنید از کجا میششه فهمید

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بله عزیزم هم اکنون لپ تاپم ب شارژ وصل نیست و چراغش روشنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بودولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویض
    درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
    به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی
    یکم لبه پاینش گیر می کنه !
    در مورد صدا هم اسپیکرش عالی نیست !
    اصلا خوب نیست به نظرم . این نرم افزار dolby نسخه خاصی داره ؟ من تو گوکل زدم دانلود کردم ! ورژن 2 هست مال من !
    در مورد صدای هارد و کلا لپتاپ والا xps من صدا تراکتور میداد به صدای بلند لپتاپ عادت دارم !
    dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!

درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
    چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
    هدفون من فقط هدفون ! هست ! هدست نیست که میکروفون داشته باشه !
    یعنی کلا 1 فیش داره !
    هدفون گوشیم رو میزنم بازم صدا خوب نیست به نظرم ! (اورجینال سونی هست به مزخرفترین mp3 هم بزنی کیفیتش عالی هست ! ولی تو این لپتاپ اصلا خوب نبود !)

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

عزیر اون چراغ یعنی باتری آنلاین هست !
    تو این لپتاپ کلا باتری همیشه آنلاین هست ! فقط وقتی آفلاین میشه که سیستم خاموش باشه

12. این کاربر از reza-shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •