دیگر اینکه این بحثهایی که گذاشتید برای من کمی نا مفهومه اگه ممکنه مقداری روانتر این مباحث رو مطرح کنید
واقعن ممنون میشم اگه منو کمک کنید
دیگر اینکه این بحثهایی که گذاشتید برای من کمی نا مفهومه اگه ممکنه مقداری روانتر این مباحث رو مطرح کنید
واقعن ممنون میشم اگه منو کمک کنید
سلام . .hamid جان معذرت ميخوام ولي ما اينجا برگ چغندريم ديگه ؟ بر اساس قوانين جهاني فرومها هيچ کس حق نداره اسم تاپيک رو بدون اجازه کسي که اونو ساخته تغيير بده... شما که ماشاالله سه هزار خرده اي پست دادي و همکار انجمني اين چيزا رو بايد خوب بدوني. به هر حال ... ما تا صفحه 50 60 اين تاپيک پاي ثابت بوديم و سعي ميکرديم در حد توانمون کمک کنيم به بقيه ولي يه مشکلاتي برام پيش اومد که ديگه نتونستم يه مدتي بيام . الان دوباره برگشتم ولي اينجور که معلومه you forget me...
من اون موقع که تاپيک رو زدم فکر نميکردم اينقدر استقبال بشه اسمش رو گذاشتم همه چيز درباره موتورولا v3x
ولي در کل با نظر gsm موافقم.
از اون موقع که اين تاپيک رو زدم خيلي ها اومدن اينجا و من به شخصه خيلي چيزها ياد گرفتم. مخصوصا از دوست خوبم amertad که مشخص بود واقعا حرفه ايه ولي متاسفانه الان مدتهاس به اينجا سر نميزنه... و بچه ها ديگه هم بودن. خيلي خوب داره پيش ميره اين تاپيک... مطمئنا اگه gsm نبود اين مدتي که من نميتونستم بيام تاپيک از رونق ميفتاد. خوب من دوباره اومدم و هر روز سر ميزنم . با يه سري اطلاعات جديد ...
دوست گرامي . . واقعا شرمنده . . من زياد به اين تاپيک سر نميزنم . .
ديدم gsm عزيز . . تاپيک رو توي امضاش گذاشته . . و بعد در اين تاپيک به دوستان کمک ميکنه . . گفتم از ايشون بپرسم . .
حالا چون شما و ديگر دوستان عزيز موتورولا موافق هستند . . نام تاپيک رو تغيير ميدم . .
در ضمن . . يکي از کارهاي همکاران انجمن اينه که . . نام هاي تاپيک هايي رو که مناسب نيستند تغيير بدهند . .
در مورد اين تاپيک هم ، من نميگم نا مناسبه . . اما گفتم شايد نام جديد مناسبتر باشه . . و دوستان بيشتري به اين تاپيک مراجعه کنند . .
اميدوارم هميشه موفق باشيد . .
ممنون . . خدانگهدار . .
سلام . .
دوستان گرامی . .
نام این تاپیک رو از همه چيز در باره موتورولا v3x به »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا تغییر دادم . . تا کلیه ی مباحث و بیان و حل مشکلات در مورد گوشی های موتورولا در این تاپیک انجام بشه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام به دوستان
من چند روز میشه V3x گرفتم فقط تو کار با برنامه های p2kman و Skinmanager و ... کمی مشکل دارم
من گوشی رو با درایور p2k 2.9 شناسوندم ولی مثلا skinman گوشی رو نمیشناسه و اون گزینه install که باید روشن بشه نمیشه.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
متالیکا جان !!! حمید خان لطف کردن و این کا رو کردن!!
درسته تو این مدت تاپیک از رونق نیفتاده اما جای خالی شما و بقیه دوستان واقعا حس شده!! حتی کسانی که یک پست دادن!!!
الان باید به فکر بهتر شدن کلوپ باشیم !!!! وظیف سنکین تری بر دوش ماست!!!
حمید جان هم به احتمال زیاد چون دیدن من آن هستم این سوال رو از من پرسیدن!!!
من برای جواب ایشون باور کنید با چند نفر از بچه های اینجا مشورت کردم !!!
من باز هم از حمید عزیز تشکر میکنم!!!امید وارم من و بقیه دوستان در کنار متالیکا بتونیم خوب خدمت کنیم!!!
سلام دوست عزیز!!!
ببخشید شاید به دلیل مشکلاتی که دارم!!! امروز گیراییم ضعیفه!!!
منظورتون از اینکه یکی یکی بش شماره بدین چیه!!!
راستی فلش هایی که انجام دادین!!! چه تغییراتی داشت!!! آخه اگه درست انجام بشه !! حتی اگه مشکل شما حل نشه!!
در بیشتر مواقع یه امکاناتی کم یا اضافه میشه!!!
موفق باشین!!!
سلام دوست عزیز!!!
همون طور که در یک تاپیک به شکل کامل در مورد آنتن دهی صحبت شد!!!
نتیجه کار این شد که موتورولا در برابر نوکیا و دیگر گوشی های شرایط مشابهی داره!!!
من خودم گوشیم تا حالا یه جا هایی آنت داده که نوکیا نداده!!!
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من به شما اینه که چرا کار با نرم افزاری رو یاد نمیگیرید !! که آسون تر و جامع تر باشه!!!![]()
مثل leader & gl !!
این هم لینک دانلود اون!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قصد شما چیه !!! تا راهنماییتون کنم!! در صورت توان و اطلاعات کم خودم!!!
Last edited by GsM; 13-02-2007 at 01:03.
مگه سیستم برقراری ارتباط برای v3x نباید 3g باشد برای گوشیه من 2g است مشکلی داره یا میشه درستش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)