تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 99 اولاول ... 4383899091929394959697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

تو اذربایجان یه قانونی هس که میگه:
    به فرزندان خود شنا ، سوارکاری و تیراندازی نیاموختید هم نیاموختید، والیـبـــــــــال حتما بیاموزید.

یادمه من از دوران خردسالی همیشه دنبال نفراتی بودم که بیان فوتبال بازی کنیم اما مگه پیدا میشد، هر کوچه و باغی میرفتم ملت یک نخ کشیدن از این سر کوچه به اون سرش داشتن والیبال بازی میکردن. کافیه یک بار بریم 13 بدر بساط والیبال ملت به راه میشه
    آی گفتی ... تازه بسکتبال یا همون با تلفظ بستیکبال آذری ( ت باید زودتر از ک تلفظ بشه ) هم خیلی مرسومه فقط مثل والیبال، بازی کردنش به راحتی یه نخ کشیدن نیست اما اونم با پشتکار و تلاش و سطل آب حل میشد. دوچرخه سواری هم جزو رفتار حسنه و عاقبت بخیری یه جوون محسوب میشه! اما موتورسیکلت سواری گناهی کمتر از معتاد شدن نداره. یاشاسین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من برزيل عمدي به ايران باخت.سرمربي برزيل؛ ايتاليا ي باتجربه ولي خسته از چند بازي پشت سرهم را به آمريکاي سرحال و ريکاوري شده ترجيح داد.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

محتوای مخفی: خلاصه بازی ایران 

دوست عزیز بخاطر پرچم های منشوری ایرانیا این کاروکردن اگه پرچ ایران وتودست تماشاگرها میدیدی این عکس ونمی زاشتن مگرنه چیزی نبودکه خراب کنن بازی رو

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز بخاطر پرچم های منشوری ایرانیا این کاروکردن اگه پرچ ایران وتودست تماشاگرها میدیدی این عکس ونمی زاشتن مگرنه چیزی نبودکه خراب کنن بازی رو
    آره والا، پیدا شدن موی زنان دیگه از نظر مردم سالم ایران حل شده است و گیر اصلی سر دو سه تا پرچم شیر خورشید بود !!!!

اتفاقا وحشتی که تو این جامعه از سوی ناظرین صدا و سیما و خیابان ها و... از موی زن ایرانی به عنوان شراره های آتش اغفال کننده مومنین وجود داره، در هیچ چیز دیگری وجود نداره.
    ملت ما در کنار همه صفاتی که تو این تاپیک گفتم (خود حقیر پندار، جوگیر و....) سادیسم جنسی هم داره، الان یکی دیگه از ما نقل قول میگیره پس بذاریم همه لخت بیان تو خیابون !!!

5. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

به نظر من برزيل عمدي به ايران باخت.سرمربي برزيل؛ ايتاليا ي باتجربه ولي خسته از چند بازي پشت سرهم را به آمريکاي سرحال و ريکاوري شده ترجيح داد.
    داداش ازاون حرفازدیا برزیل نمیباخت که نیمه نهایی نمیرفتیم بعدش بیایم این جوری فکرکنیم ماالکی اومدیم بالا

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

آره والا، پیدا شدن موی زنان دیگه از نظر مردم سالم ایران حل شده است و گیر اصلی سر دو سه تا پرچم شیر خورشید بود !!!!

اتفاقا وحشتی که تو این جامعه از سوی ناظرین صدا و سیما و خیابان ها و... از موی زن ایرانی به عنوان شراره های آتش اغفال کننده مومنین وجود داره، در هیچ چیز دیگری وجود نداره.
    ملت ما در کنار همه صفاتی که تو این تاپیک گفتم (خود حقیر پندار، جوگیر و....) سادیسم جنسی هم داره، الان یکی دیگه از ما نقل قول میگیره پس بذاریم همه لخت بیان تو خیابون !!!
    دوست عزیزمنظورم اینه که چیزخاصی غیر ازپرچم نمیتونس باشه تواین بازی مگرنه توبازی لهستان بخاطر زنابودکه قطع میکردن بازیو
    مگرنه توبازی ایران امریکا اوضاع اون روسری دارا که تلویزیون نشون میداد خیلی بدتراز اونایی که روسری نداشتن بود

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دیگه حتی گزارشگر هم شاکی شده و بعد از اشتباهات مکرر عبادی پور ، گفته کواچ در تعویض هم خیلی صبوره !

واقعا نقش عبادی پور چیه ؟ از افرادی هست که مطمئن باشید محو میشه نامش .

9. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جای کواچ بودم ست بعدی رو با 4-5 تا بازیکن جدید شروع می کردم
    6 تای اصلیمون انگیزه ندارن، خسته ان، به چهارمی راضی شدن یا هر چیز دیگه تو این 5 ست اخیر نشون دادن برنده بشو نیستن
    حداقل ذخیره ها اگه بار فنی شون هم به اصلی ها نرسه انگیزه برد رو دارن، شاید یه حرکتی کردن

بچه ها یه جورایی بچه گانه بازی میکنن و کاملا بازی رو ول کردن هر از گاهی اگه توپی دریافت بشه و بره برای حمله!

11. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا تو همه چی ضعیفن ..دریافت دفاع . سرویس . توپ های برگشتی . حمله . خطای های خودشون کلا فاتحه رو خوندن // کواچ هم وقت استراحت نمیگیره چون اصن امیدی نداره
    ---------------------
    اگه تا فردا هم بازی طول بکشه بازم میبازیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Cruel World

پيش فرض

وضعیت سانسور بدجوری رو مخه.....الان با لگد میرم تو تلویزیون.............

14. این کاربر از SOЯOUSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •