چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟
چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟
سلام.
کافر همه رو به کیش خود پندارد :![]()
:d
آره . هنر بی هنری![]()
آخ جون . بچه تهرونی :d
![]()
![]()
![]()
![]()
میگما . توی امتحانا یا قبلش خوب قرار میذارین حالا که همه تعطیل شدند چمباته زدید تو خونه ها ؟
ای خدا کاش منم ای دی اس ال داشتم اینجوری ازش دل نمیکندم
مهدی کوفتت شه چند گرفتی ها ؟ سرعت ؟
دانلود هم بدیم میکنی ؟
این امیر هم که بره به همون قرن 14 که یک لیست از اون چیزهایی که خودش میدونی میخواست به من بده !![]()
سلام به تمامی دوسان خوبم میبینم که سخت در حال کل کل هستید نه زبونوم لالاز هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است
با توجه به اینکه ما یه مراسم عزاداری داشتیم واسه (که همه ی دوستان به شکل های گوناگون دعوت شده بودند ) همین کمتر تونستم بیانم و دوستان و داداش های گلم " مهدی ، محمود و احسان جان" قدم رنجه کردند و من رو شرمنده کردند و تشریف آوردند که خیلی ممنونم ازشون .
فردا صبح هم مراسم دعای ندبه منزل احسان جان هست که همه مون ساعت 7:15 جلوی اقبال قرار داریم که هر کی میخواد بیاد مشکلی نیست و جلوی اقبال راس این ساعت حضور داشته باشه تا اینجا کسایی که اکی دادند :
مهدی ، امین ، علی نامدار ، محمود ، خودم که منتظر بقیه هم هستیم...
در مورد عکسا ممنون احسان جان ولی راستش خیلی سرم شلوغ بود و شرمندتون که نتونستم عکسا رو بذارم همینجا بگم که واقعا جای همه ی عزیزانی که حضور نداشتند واقعا خالی بود به شکلی که سوسیسی به عنوان یادبود که به صورت بسیار هنرمندانه شکل دهی شده بود و نمادی از دوستان حضور نیافته بود به دامان طبیعت سپارده شده و یادی از دوستان کردیم .
موفق باشید و یا علی
امین جون واقعا شرمندهباور کن اصلا حواسم نبود
تا یکی دو روز آینده ایشالا لیستشو همونجا که قرار شد برات میزارم
![]()
شیردل![]()
سلام
خیلی وقت پیش می خواستم این پست رو بدم
اما نشد.
حالا اگه اجازه بدین و شرایط ش آماده بود
تو قراری بعدبتون بیام
البته فقط Master Date رو می شناسم که
از رقفای خوبم توی انجمن دلفیه.
حتما منتظرتیم آقا مهدی
به قول امین جونم همون امین یوسفنژاد نه اون امین دیگه که نمی دونم چرا اینقدر خودشو صمیمی گرفته![]()
داشتم می گفتم به قول امین یوسفنژاد ما از دوستان جدید شدیدا استقبال می کنیم
چقدر حال میکنم هم فامیلم که اومد توی قرار هامون حالا هم میخاد هم اسمم بیاد
این هم اسمایلی محبوب امیر
آقایون امیر خان و نوید خان غیبتتون غیر موجه شده ها
سلام
من خیلی دوست دارم بیام ولی نمیتونم شرمنده
آقا دست بابای احسان درد نکنه
خیلی خوب بود و خوشمزه
---
راستی احسان جان قرار هفته بعد کجا بود ؟ من یادم رفت (حلیم رو میگم) آخه بده مردای بزرگتر از ما میرن سر قرار ما نریم
تازه اونا توی خونه قرار میذارن ما باید بریم پارک
اونا توی کدوم بخش پی سی فعالیت می کنن ؟
![]()
اولا که دوست عزیزمون که قراره بیاد مشهد رو معرفی میکنم . احتمالا باید بشناسیدش .
سورنا
هنوز روز دقیق رو نمیدونم . اما سعی میکنم قرار رو ردیف کنم .
راستی ، ممنون مجید جان . یک برنامه برای اسمیل گرفتم !
در ضمن ، طرقه جان ، آقا مستر دیتا ، علی جان و امین جون . نوش جونتون ! برنامه بعدی رو بعدا اعلام میکنم .
سلام
قضیه دادن شماره تلفن به صورت پست خصوصی
به آقای میلاد پور رجب چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)