سلام.میخوایتم بدونم اون سوراخی که پشت هدفون ها هست واسه چیه؟ و اینکه هدفون های داخل گوش ندارند مشکلی پیش نمیاد؟
سلام.میخوایتم بدونم اون سوراخی که پشت هدفون ها هست واسه چیه؟ و اینکه هدفون های داخل گوش ندارند مشکلی پیش نمیاد؟
آقا همونطور که میدونین من یه EP-630 فیک قبلا گرفته بودم
امروز رفتم یه دونه اریجینالش رو با گارانتی 1 ساله شاب گرفتم ، 15 تومان از نمایندگی کریتیو تو علاالدین
از نظر جنس پلاستیک و ایناش یه سروگردن بالاتره
اما جالبه بدونین که صداش از اون فیک کمتره
نمیدونم چرا اینجوریه
اما فیک بیشتر صداش به گوش آدم میچسبه![]()
سوراخی که پشت هدفون ها هست؟ .. پشت کدوم هدفون ها هست؟ ... دقیقاً چه مدلی منظورته ... میتونه صرفاً بخشی از طراحی باشه، میتونه در هدفون های فول سایزی که اصطلاحا open نامیده میشن بخشی از سازوکار هدفون کلی هدفون باشه (باعث میشه که امواج صوتی راحت تر منتشر بشن که اساساً باعث طبیعی تر به گوش رسیدن صدا میشه)
*اگه هم منظورت رو درست متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده یا عکس بذار.
مبارکه .. (البته واسه ام این سوال پیش اومد که اگه از قبلی راضی بودی واسه چی رفتی اینو گرفتی؟)
//
برداشتت درسته .. زیاد پیش میاد که هدفون های ارزان قیمت یا متفرقه، صدای بلندتر و از نظر خیلی ها گرم تر داشته باشن ... اینا چیزایی هستش که با هزینه کمتر و کیفیت پایین تر هم باز میشه بهش رسید ..
خب پس اگه مجبور هستی که گزینه هات رو محدود بکنی به بلوتوث، باید همون کاری که گفتم رو بکنی و یه وقت بذاری و بری پاساژهای کامپیوتری رو بررسی کنی ... هدفون های بلوتوث بجز موارد مخصوص موبایل که بیشتر حالت هندزفری به خود می گیرن، کمیاب هستند .. باید بگردی، پشت ویترین ها رو چک کنی و بپرسی... بله - من می تونم بگم که هدفون بلوتوث Jabra رو توی پاساژ ایرانیان دیده ام که هدفون خیلی خوبیه، اما شاید شما الان بری و طرف بگه ندارم .. (ولی حتماً برو یه سر بزن-- میدون ولیعصره)
قیمت هم همونطور که گفتم حدود 80 تومن هستش برای کارای باکیفیت ... مثل همین Jabra که گفتم.
من خیلی از هدفون های اینجوری رو دیدم....
یک نمونه
http://wwwdotdigikaladotcom/Reviews/MusicPlayers/Sony/NWZ-X1051FBSMP%20-%2016GB/Images/Pic01.jpg
به جای کلمه dot نقطه(.) بذار
![]()
Last edited by milad_takjoo; 28-01-2010 at 21:25.
عزیز اونو واسه داداشم گرفتم
یعنی داداشم برش داشت
منم رفتم اصلشو واسه خودم گرفتم![]()
البته صرفا نباید سوراخ باشه در هدفون های معمولی در بعضی هاشون فقط برای طراحی هست و در بقیه برای جریان هوا هست
و هدفون هایی که پشتشون یه محفظه مانند داره اکثرا اوپن هستند و کیفیت بهتری دارند(فول سایز ها و on the ear ها) ... و بقیش هم که محمد گفت که باعث انتشار راحت تر امواج صوتی میشن و باعث بهبود کیفیت میشن ! ...
سلام
دوستان نظرتون در مورد این مدل هدفون چیه؟ طراحیش شبیه هدفون های ultimate ears هستش و فکر کنم برای ورزش هم مناسب باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان شماره نمایندگی سن هایزر رو میتونید بهم بدید گمش کردم فک کنم رفیقمون یه جایی توی این تاپیک هم شماره رو گفت چون خدا بخواد فردا میخوام برم یه اچ دی 555 رو بگیرم و حال !
این هدفونی بوده که آلتک روش خیلی مانور داده بعنوان یه محصول مهم (اصطلاحا میگیم flagship -- یعنی محصولی که واسه کمپانی مهمه و کمپانی روش بیش از حد نرمال مانور میده) ..
دو نکته که به ذهن میاد، اولاً طراحی اشه که شاید با سلیقه خیلی ها جور در نیاد (دور گوش باید بره و..)، و من چندین جا دیده ام که در مورد اینکه شاید خوب فیت نشه بحث شده .. این دقیقاً با هدف شما برای خرید در تضاد قرار می گیره(=اگه خوب فیت نشه یعنی برای استفاده در حال تحرک مناسب نیست) .. ثانیاً کمپانی هم ظاهراً این مدل رو بیشتر برای کیفیت صدا مطرح کرده تا برای تحرک که از این نظر معقول به نظر میاد..
66950405
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)