تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 302 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رکورد های رئال مادرید
    بخش دوم(افتخارات بازیکنان)

ـ بازیکنان رئال مادرید 4 بار موفق به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان شده اند. لوییس فیگو در سال 2001، رونالدو در سال 2002، زین الدین زیدان در سال 2003 و فابیو کاناوارو در سال 2006.

ـ همچنین بازیکنان رئال مادرید 4 بار به عنوان دومین بازیکن برتر سال انتخاب شده اند. روبرتو کارلوس در سال 1997، لوییس فیگو در سال 2000، زین الدین زیدان در سال 2006 و کریستیانو رونالدو در سال 2009.

ـ عنوان سومین بازیکن برتر سال هم 4 بار به بازیکنان رئال مادرید اختصاص یافته است. داور شوکر درسال 1997، رائول گونزالس در سال 2001، زین الدین زیدان در سال 2002 و رونالدو در سال 2003.

ـ با وجود اینکه رئال مادرید و بارسلونا دو تیم اسپانیایی، پر افتخارترین تیم های اروپا هستند ولی بازیکنان اسپانیایی یک بار هم صاحب عنوان برترین بازیکن جهان نشده اند و فقط سه بار توسط رائول گونزالس، فرناندو تورس و ژاوی هرناندز مقام سوم بهترین بازیکن سال جهان را کسب کرده اند. در این میان بازیکنان برزیلی با 8 بار کسب عنوان برترین بازیکن جهان در جایگاه اول قرار دارند و فراسنه با 3 و پرتغال و ایتالیا با 2 عنوان در رده های بعدی قرار دارند.

ـ بازیکنان رئال مادرید در بین بازیکنان برتر یوفا در سالهای مختلف نیز صاحب عناوینی شده اند. در بین برترین مدافعان اروپا، فرناندو هیه رو در فصل 98-1997 و روبرتو کارلوس در فصول 02-2001 و 03-2002 به عنوان برترین مدافع اروپا شناخته شده اند.

ـ در بین بازیکنان خط هافبک، کلارنس سیدورف در فصل 98-1997 به عنوان برترین بازیکن اروپا انتخاب شد. همچنین رائول گونزالس سه بار پیاپی در فصول 00-1999، 01-2000 و 02-2001 به عنوان برترین مهاجم اروپا دست یافت. ویسنته دل بوسکه هم در فصل 02-2001 بهترین سرمربی اروپا شناخته شد.

ـ یوفا از سال 2001 تیم برتر فصل اروپا را اعلام می کند. بازیکنان رئال مادرید هم در این تیم سهمی داشته اند.

ـ در سال 2001 زیدان نماینده رئال مادرید در این تیم بود.
    ـ در سال 2002 زیدان، کارلوس و رونالدو از رئال مادرید در تیم برتر سال یوفا حضور داشتند.
    ـ در سال 2003 کارلوس، فیگو و زیدان بار دیگر رئال مادرید را صاحب سه نماینده در این تیم کردند.
    ـ در سال های 2004 و 2005 رئال مادرید نماینده ای در این تیم نداشت.
    ـ در سال 2006 فابیو کاناوارو به عنوان یکی از مدافعین وسط در تیم برتر اروپا حضور داشت و ایکر کاسیاس هم در سال های 2008 و 2009 به عنوان دروازه بان این تیم انتخاب شده است. همچنین ریکاردو کاکا و کریستیانو رونالدو هم به عنوان بازیکن رئال مادرید در سال 2009 در این تیم حاضر بودند.

2. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

زمان خوزه، تیم توپ رو خیلی وقتا نداشت اما بلافاصه وقتی توپ رو میگرفت، یه ضد حمله وحشتناک میزد..که خیلیهاشون گل میشد...
    اما الان...بعضی زمان های بازی، اصلا توپ رو نداریم، بعد هم که میگیریم توپ رو، با 2 تا پاس توپ رو لو میدیم!
    یعنی به حد خیلی بدی که اگه کسی ندونه رئال چه تیمی هست، فکر میکنه تیم دسته 2 داره بازی میکنه!

کارلتو باید شدیدا یه فکری به حال تیم کنه وگرنه بدجور به مشکل میخوریم...
    خیلی تیم بی برنامه بازی میکنه...
    +
    یه جمله هم کارلتو گفته بود که اگه 5 دقیقه درست بازی کنیم، برامون کافیه و گل میزنیم...
    خب عزیز من شما مربی تیم هستی...این همه بازیکن فوق العاده داری...وظیفه شماست که کاری کنی تیم همیشه خوب باشه نه فقط 5 دقیقه!

مثلا چه دلیلی داره کریم کماکان فیکس لالیگا باشه وقتی اصلا حال دویدن نداره در حالیکه موراتا اینقدر با انگیزست؟!
    چرا مارسلو که بازی قبل عالی بود، میذاری نیمکت؟! یا ایارامندی؟!
    کارلتو خیلی دیر داره میگیرده دنبال ترکیب ثابتش...
    و البته داره اشتباه اینکار رو میکنه...
    +
    تعویض های عجیبش هم که بماند..
    ایسکو، تنها بازیساز(موقعیت ساز) تیم رو هی میبره بیرون!!!
    شما مطمئنم باشید با 1 گل اختلاف در آخر به مشکل میخوریم ،شاید امتیاز هامون با بارسا مساوی شد مگه انوقت نیاز به تفاضل گل نداریم که همش با اختلاف 1 گل میبریم!
    تویه لالیگا اول بازی رو در رو هست و بعد بحث گل و اینا...

4. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه تیم هی عقب میفته ، چیزیه که منو یاد تیم پیگرینی میندازه که اون موقع هم به جای یه سازماندهی دفاعی درست ، تیم مجبور بود کلی تلاش بکنه تا نتیجه رو برگردونه /

اما خب در زمان مورینیو بخصوص دو فصل اول این مشکل تقریبا حل شده بود که امیدوارم در ادامه هم این مشکل حل بشه .

من سیستم چرخشی کارلتو رو میپسندم ، برخلاف مورینیو که به نیمکتش جندان اطمینان نداشت .

دلیلش هم اینه که اینطوری ما بازیکنهای بیشتری رو میتونیم در شرایط مسابقه قرار بدیم و از لحاظ جایگزینی به لحاظ مصدومیت یا خستگی در بخصوص اواخر فصل ، مشکلی نخواهیم داشت به این ترتیب اما خب امیدوارم تیم هم به یه ریتم مناسبی دست پیدا بکنه /

6. 7 کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم بارسلونا کمی بیش از یک سال پیش به فکر خرید گرت بیل افتاده بوده، زمانی که در تلاش برای به خدمت گرفتن یک هابفک چپ بودند. یکی از نام هایی که در اول لیست آنها بوده، هافبک اهل Welsh بوده.

مبلغ این انتقال قرار بود چیزی در حدود ۶۰ میلیون یورو باشد، اما به دلیل بالا گرفتن بحث با وکیل گرت بیل، Jonathan Barnett رخ نداد.

طبق گفته سایت Latdp.cat مدیر بارسلونا دو بار با وکیل گرت بیل ملاقات کرد، همچنین ملاقات هایی هم با تیم تاتنهام صورت گرفت.

مشکل زمانی رخ داد که Barnett به یکی از مدیران سطح بالای بارسلونا گفت تا یک سال دیگر صبر کنند چرا که وی معتقد بود موکلش و خانواده او هنوز آمادگی و بلوغ لازم برای اینکه در کشوری بجز بریتانیا زندگی کنند، یا در لیگ دیگری بازی کند را ندارند.

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آیا رئال مادرید برای بازی الکلاسیکو در نوکمپ آماده است؟

این بار دیگر جنجال داوری در کار نبود. گل پیروزی‌بخش مادریدی ها در بازی به الچه بسیار بحث‌برانگیزی در دقیقه 96 بود. اما این بار بیشتر مبارزه و فرار مادرید از شکست بود که آنها را به گلی دیرهنگام در دقیقه 94 رساند تا پیروز شوند.
    تیم کارلو آنچلوتی در اکثر دقایق بازی تحت تاثیر حریف بود. آنها دو بار مقابل تیم سخت‌کوش و باروحیه لوانته عقب افتادند. اما مانند فصل گذشته شد و آلوارو موراتا در دقیقه 90 بازی را مساوی کرد. سپس کریستیانو رونالدو با شوتی محکم که به بازیکنان حریف برخورد کرد در دقیقه 94 گل زد.

امیدهای رئال برای فتح لالیگا داشت به‌سرعت رنگ می‌باخت که رونالدو امید سفیدپوشان را نجات داد و اشتباهات آنچلوتی را جبران کرد.. مارکا نمایش مادرید را «هولناک» توصیف کرد و نوشت که تیم با آن روحیه‌ای که همیشه نشان می‌داد بازی نکرد: «رونالدو و موراتا مادرید را از بخش مراقبت‌های ویژه درآوردند!»
    این گل معنای بسیاری برای بازیکنان مادرید داشت. رونالدو پیراهنش را درآورد و کارت زرد گرفت؛ البته او عین خیالش هم نبود. دیه‌گو لوپس هم از دروازه خارج شد و به سمت بازیکنان دوید تا با آنها جشن بگیرد. آنچلوتی هم روی نیمکت چهره‌ای پر از آسایش یافت.
    این مربی گفت: «پیروزی بسیار مهم بود چون بازی بسیار دشواری داشتیم. ما هرگز تسلیم نشدیم، اما دو گل را به آنها دادیم و باید تمرکزمان را بهتر کنیم چون این اتفاقات کار را برای ما پیچیده می‌کند. اما زمانی که تیم ما بازی می‌کند می‌تواند در پنج دقیقه پیروز شود.»
    اما مادرید در طول فصل در خانه حریفان مشکل داشته. برد ضعیف یک بر صفر در خانه گرانادا در اولین بازی فصل همراه شد با تساوی دو بر دو در خانه ویارئال . سپس پیروزی بحث برانگیز دو بر یک در خانه الچه از راه رسید و اکنون آنها دوباره در لحظات پایانی برد را کسب کردند.

البته نتایج به خودی خود بد نبوده‌اند، اما آن‌چه مایه نگرانی است نحوه عملکرد بازیکنان است. مادرید شنبه بازی را ضعیف آغاز کرد و هرچند به‌تدریج بهتر شد، اما لوانته با گل اول ابتکار عمل را در دست گرفت و پس از آن که سرخیو راموس گل بابا را جواب داد این تیم دوباره گل زد.
    در نیمه اول به نظر می‌سید بازیکنان تکنیکی‌تر مادرید کلید باز کردن قفل دفاع لوانته را در دست دارند، اما آنچلوتی باز هم ایسکو، بازیکن تاثیرگذارش را بیرون آورد و کریم بنزما را در میدان نگاه داشت. البته هر سه تعویض آنچلوتی موثر بودند؛ موراتا گل تساوی را زد، جسه (که بعدتر جانشین بنزما شد) روی آن گل اثر گذاشت و مارسلو با حملاتش نفوذی‌اش از سمت چپ جریان بازی را عوض کرد.
    اما هنوز الگوی مشخصی بر بازی مادرید حکم‌فرما نیست. مادرید مقابل تیمی که عقب بازی می‌کند باید بازی خود را قوی کند. ژابی آلونسو هم که هنوز نمی‌تواند بازی کند تا استحکام و خلاقیت خود را به خط میانی رئال برگرداند.
    این بار هم رونالدو قهرمان تیم شد. این بازیکن پرتغالی در 10 بازی اول رئال در تمامی رقابت‌های این فصل 12 گل زده (که این آمار برابر است با بهترین فصل او، یعنی فصل پیش، هرچند که او این بار به جای 2 پنالتی 4 پنالتی زده). رونالدو در سال 2013 برای کشور و باشگاهش 50 گل به ثمر رسانده. اما نتایج مهم‌تر است. مادرید پنج امتیاز با بارسا فاصله دارد و هشت هفته از لالیگا گذشته. دیدار کلاسیکو در نوکمپ هم در ماه اکتبر برگزار می‌شود.(5 آبان)
    آن سفر به پایتخت کاتالان‌ها بزرگ‌ترین آزمون رئال در این فصل خواهد بود. اگر آنها همچنان خارج از خانه مشکل داشته باشند بعید است تیم آنچلوتی بتواند از این آزمون به سلامت عبور کند.
    نظر شما چیست؟!

10. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واران: بنزما کاملا روی اهدافش تمرکز کرده ومن نگرانش نیستم

مدافع فرانسوی رئال مادرید می خواهد علاوه بر تیم باشگاهی اش، در تیم ملی نیز بازیکن ثابت باشد
    سایت گل- رافائل واران مدافع جوان و موفق رئال مادرید و تیم ملی فرانسه در گفت و گو با تله فوت از اعتمادی که کارلو آنچلوتی به او دارد، ابراز رضایت کرده است.
    واران بعد از سپری کردن چند ماه سخت مصدومیت اخیرا به روزهای اوج بازگشته و از اعتماد سرمربی ایتالیایی تیمش بهره می برد.
    او در بخش دیگری ازاین گفتگو نیز راجع به کریم بنزما که خیلی ها معتقدند از روزهای اوجش فاصله گرفته صحبت کرده است. دراینجا می توانید متن صحبتهای واران را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
    *اعتماد آنچلوتی: او یک سرمربی بزرگ است که به بازیکنان رئحیه و انگیزه زیادی می دهد تا رو به جلو حرکت کنند. من این شانس را دارم که در یکی از بزرگترین تیم های دنیا بازی می کنم. ما بهترین مدافعان دنیا را در اختیار داریم و رقابت در تیم ما خیلی شدید است. من رابطه خوبی هم با زیدان دارم. او به شدت تلاش می کند و به من کمک می کند تا رشد و پیشرفت کنم
    *تیم ملی فرانسه: می خواهم در تیم ملی به موفقیت برسم. هر زمان که فرصت حضور در اردوی تیم ملی به من دست می دهد، در این زمینه تلاش می کنم. من تجربیات زیادی ندارم و نمی توانم عجول باشم. تیم ملی و موفقیت در آن برای من به منزله یک چالش است و می خواهم در تیم ملی بمانم. اینکه دشام مرا به اردوی تیم دعوت می کنند، نشان اعتماد است و باعث خوشحالی من می شود. این ماجرا به من اعتماد به نفس می دهد و نکته مثبتی است
    *بنزما: ما خیلی با هم حرف می زنیم.او بازیکن پرتلاشی است. فکر می کنم که کریم از نظر فیزیکی شرایط خوبی دارد و از نظر روانی هم روی اهدافش تمرکز کرده. من اصلا نگران او نیستم.

************************************************** ************************************************** **********

12. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ژابي آلونسو ديروز صبح در والدبباس بود تا به روند درمان شدنش ادامه بدهد . 22 آگوست بود كه او از ناحيه پاي راست توسط دكتر ده پرادو و ريپوي جراحي شد .
    از آن زمان به ريكاوري ادامه داد .
    ژابي اين روزها در وقفه بازيهاي ملي سعي مي كند به اوج آمادگي برسد و هيچ بعيد نيستكه مقابل مالاگا در ليست قرار گيرد تا براي الكلاسيكو كاملا آماده باشد .

منبع مرجع خبری رئال
    +
    بهترین خبر میتونه باشه تا سرو سامونی به خط هفبک تیم بده . واقعا جای خالیش حس میشه و یکی از بازیکنان که در سرعت انتقال توپ از دفاع به حمله موثر هستش
    میتونه به این روزهای رئال کمک کنه.

14. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

انتخاب گرث بیل به عنوان بازیکن سال ولز

گرث بیل بازیکن رئال مادرید که این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند از سوی هواداران ولزی به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شده
    سایت گل- گرث بیل ستاره ولزی باشگاه رئال مادرید که این روزها در شهر مادرید برای رهایی هرچه سریعتر از بند مصدومیت تلاش می کند، حالا به افتخار تازه ای رسیده است.
    او درانتظار شروع فصلی رویایی با رئال مادرید است و امیدوار است تا بتواند برای بازیهای تیمش مقابل یوونتوس (در دور سوم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا) و بارسلونا (که روز 26 اکتبر در نوکمپ برگزار می شود) به اوج برسد و حالا خبر خوبی دریافت کرده است. هواداران فوتبال در سرزمین مادری اش، ولز، او را به عنوان بهترین فوتبالیست سال ولز انتخاب کرده اند.
    روزنامه آ.اس با انتشاراین خبر، یادآوری کرده که بیل امیدهای فراوانی دارد تا بارهایی از بند مصدومیت بتواند به درخششش در دنیای فوتبال ادامه داده و در سالیان آینده به افتخارات به مراتب بیشتری برسد.

************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************

واران: آنچلوتی- زیدان، زوج فوق العاده ای هستند

مدافع فرانسوی رئال مادرید تمایل زیادی دارد تا در ترکیب اصلی تیم ملی کشورش به میدان برود
    سایت گل- رافائل واران مدافع جوان و فرانسوی باشگاه رئال مادرید در گفت و گوی کوتاهی به آنالیز روزهای مصدومیتش و کار کردن زیر نظر زین الدین زیدان پرداخته است.متن این گفتگوی کوتاه را در اینجا مطالعه کنید:
    *رابطه زیدان با بازیکنان تیم به چه ترتیبی است؟
    زوج زیدان- آنچلوتی عملکرد خیلی خوبی دارند. من هم رابطه خوبی با زی زو دارم.اوبه شدت تلاش می کند و به من در راستای پیشرفت و رشد کمک زیادی می کند. او شخصیتی نیست که در رختکن تیم برسربازیکنان فریاد بکشد و ترجیح می دهد شخصا به نزد بازیکنان رفته و باآنهاصحبت کند و تک به تک به بازیکنان کمک نماید
    *روزهای مصدومیت برایت چطور گذشت؟
    درطول این 5 ماه مصدومیت سخت ترین روزهای عمرم را سپری کردم.همیشه فکر می کردم که خیلی زود بازخواهم گشت. هنوز می توانم خیلی بهتر ازاینها شوم .البته حس خوبی دارم و آماده بازی کردن هستم.
    *در فرانسه تو را با تیاگو سیلوا مقایسه می کنند

این یک تعریف و تمجید فوق العاده است. سیلوا یکی از الگوهای بزرگ دراین پست است و با حضورش به هم تیمی هایش آرامش می دهد

************************************************** ************************************************** ************************************************** *********************

دیلی میل: پیرلو زیر ذره بین رئال مادرید

نمایش های خوب آندره آ پیرلو با پیراهن یووه و احتمال جدایی او از این تیم، باعث شده تا تیم های مختلف اروپایی از جمله رئال و تاتنهام، درصدد جذب او بربیایند
    سایت گل- در جریان بازی این هفته یوونتوس مقابل میلان، آندره آ پیرلو یکی از بازیکنان خوب بینکونری بود که یک بار با ضربه آزاد موفق به گلزنی شد و یکی دیگر از گلهای یووه را نیز جووینکو با بهره گیری از ریباند ضربه آزاد پیرلو به ثمر رساند.
    پیرلو در برد یووه مقابل میلان نقش تاثیرگذاری داشت و همین ماجرا و این روزهای خوب او با بینکونری باعث شده تا سران تیم های مختلف اروپایی او را زیر ذره بین داشته باشند.طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل و بازتاب این خبر در روزنامه آ.س سران رئال مادرید و تاتنهام درنظر دارند تا برای جذب پیرلو دست به کار شوند.
    تابستان گذشته و با پیوستن کارلو آنچلوتی سرمربی اسبق پیرلو در میلان به باشگاه مادریدی ، گمانه زنی ها درمورد احتمال انتقال او به رئال آغاز شده بود. چرا که پیرلو و آنچلوتی رابطه دوستانه و خوبی دارند و هردویشان تمایل زیادی دارند تا بار دیگر با هم به همکاری بپردازند.
    حالا در شرایطی که سران یوونتوس تردیدهایی درمورد حفظ کردن پیرلو دارند، تیم های دیگر آماده اند تا این ستاره ایتالیایی را به خانه ببرند. در میان مشتریان پیرلو نام باشگاه هایی مثل تاتنهام و رئال مادرید دیده می شود.
    پیرلو با اتمام قراردادش باباشگاه میلان به عنوان بازیکن آزاد از این تیم جدا و به یوونتوس پیوست

Last edited by Abdolreza2012; 09-10-2013 at 12:44.

16. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اطلاع دارید چرا زمان بازی الکلاسکو به 4 آبان تغییر کرده؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اطلاع دارید چرا زمان بازی الکلاسکو به 4 آبان تغییر کرده؟!
    هیچی فقط یه روز از استراحت رئال مادرید کم شده
    رئال شنبه 27 مهر با مالاگا بازی داره
    چهارشنبه 1 آبان با یوونتوس که بازی خیلی مهم و سختیه
    و شنبه 4 آبان با بارسا
      محتوای مخفی: اما 
    بارسا شنبه 27 مهر با اوساسونا (ته جدولی ) بازی داره
    بعد سه شنبه 30 مهر با میلان ( بحران زده که از یووه باخت ) بازی داره
    و بعدش شنبه 4 آبان با زئال بازی داره
    که یه روز بیشتر استراحت میکنه

19. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •