تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 138 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

در فیس بوک هم تمام نظرات که خوندم نشان از امید طرفدارا به برد و کلین شیت در بازی برگشت هست

چلسی میتونه این تیم و ببره . مطمئن باشید

هازارد با اتوئو خیلی مچ تر هستند و همچنین شورله پشت سر اتوئو بازی کنه

چلسی هر تیمی بیاد لندن و در جهنم استمفورد بریدج نابود میکنه

2. 6 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اون گل مسخره سوم رو نمیخوردیم خیلی امید بیشتری به صعود داشتیم

برخلاف دوستان به نظر من یه جورایی فصل واسمون تموم شد

4. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

روی گل اول و سوم صد درصد مقصر تری بود
    روی گل دوم هم که لوییز گند زد
    رامیرس طبق معمول این فصل افتضاح بود
    تورس 4تا توپ بهش رسید چهارتاشو خراب کرد
    ویلیان و اسکار بد نبودن
    سزار و ایوا و شورله متوسط بودن و هازارد هم خوب بود

واقعا نباید به بازی 2سال پیش با ناپولی نگاه کرد و گفت قطعا میبریم.

شانسمون 20 درصده برای صعود

حرف دیگه ای نیست فقط تنها نقطه امیدواری برای بازی بعدی نبود رامیرس و برگشت اتوو هست .
    امیدوارم صعود کنیم هرچند همونطور که گفتم واقعا کارمون بسیار سخته

6. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خیلی زور داره از تیمی مثل PSG شکست خوردن ... بنظرم تیم بلان فقط داره نون بازیکناشو میخوره .... PSG هیچ برنامه ای واسه رسیدن به گل نداشت .... گل اول اشتباه کاپیتان ... گل دوم هم که توپو انداختن توو شلوغی گل شد ... گل سوم هم حرکت انفرادی پاستوره بود .... شکست دادن این تیم کاره سختی نیست ... با برنامه و منظم و باهوش بازی کنیم راحت میتونیم ببریمشون ... آرسنال و لیورپول و من سیتی راحت میتنستن این تیمو ببرن اما ما واقعا نیمه دوم بد و بی نظم بازی کردیم ...

8. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بر خلاف نظر دوستان به نظر من چلسی هیچ شانسی در مقابل PSG آماده نداره !‌ خیلی از دوستان فکر میکنند PSG تیم دره پیت و.....! ولی کاملا در اشتباه هستید ُ در حال حاضر از لحاظ کیفیت بازیکن ها PSG قطعا نسبت به چلسی برتری داره و خیلی از کارشناس ها هم اعتقاد دارند PSG در کنار بایرن و ریال از بخت های اصلی قهرمانی CL ّست و شرط بندی ها هم حداقل تا فینال اینرو تایید میکنه....و توجه کنید این تیمی که الان و این فصل مقابل چلسی قرار گرفته تیم بلان نیست تیمیه که کارلو آنجلوتی پایه ریزی کرده

10. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چلسی اگه بتونه تو بازی برگشت خیلی زود به گل برسه، به نظرم میتونه صعود کنه... درسته گل سوم psg کار رو سخت کرد، ولی گل در خانه حریف خیلی با ارزشه. جو استمفوردبریج میتونه کمک کنه که چلسی بیاد بالا./

12. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو : گل هاي مسخره‌اي دريافت کرديم

سرمربي چلسي پس از شکست برابر پاري‌سن ژرمن به انتقاد از خط دفاع تيمش پرداخت.

چلسي در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در خانه پاري‌سن ژرمن با نتيجه 3 بر يک شکست خورد تا کارش براي صعود به مرحله بعد اين رقابت ها سخت شود . ژوزه مورينيو سرمربي چلسي پس از پايان مسابقه به انتقاد از مدافعان تيمش پرداخت.

ژوزه مورينيو پس از پايان مسابقه گفت: پاري‌سن ژرمن تيم خوب و بزرگي است. مي‌دانستيم که آنها مهاجمان خطرناکي دارند و آنها توانستند در اولين شانس خوب به گل برسند که نشان مي دهد مهاجمان آنها چه کيفيتي دارند. پس از آن توانستيم گل تساوي را به ثمر برسانيم و نيمه نخست را با تساوي به پايان ببريم که قطعا نتيجه خوبي براي پايان بازي بود اگر مي‌توانستيم آن را حفظ کنيم. تا زماني که نتيجه يک بر يک بود، بازي تحت کنترل ما بود تا اين که گل به خودي زديم و گل سوم هم واقعاً مضحک بود چرا که تمامي مدافعان همانند خبرنگاران نظاره کردند و توپ وارد دروازه شد. البته اين يک شوخي بود!" براي پاري‌سن ژرمن که مهاجمان بزرگي دارد توقع داشتم اگر قرار بود گل بخوريم، گل هاي زيبايي دريافت کنيم نه اين گل هاي مسخره که دريافت کرديم .

سرمربي چلسي ادامه داد: بازي کردن در مقابل يک تيم با بازيکنان فوق العاده به خصوص وقتي که شما مجبور به حمله کردن هستيد، سخت است اما غير ممکن نخواهد بود. در فوتبال هيچ چيز غيرممکن نيست. کار سختي در اين بازي داشتيم اما ما اشتباهات فردي زيادي داشتيم و با گل هايي که خورديم تاوانش را داديم. ما در برخوردهاي تن به تن مشکل داشتيم و به خصوص اگر شما در دفاع ضعيف کار کنيد، دردسرهاي زيادي برايتان پيش مي آيد.

سرمربي پرتغالي چلسي در ادامه درباره عملکرد مهاجمان تيمش گفت: شورله از ابتدا شروع کرد چون من از شرايط خط حمله راضي نبودم و سعي در تغيير آن داشتم. زماني که بازي يک بر يک شد من فکر کردم که تورس مي تواند در عمق بيشتر از شورله موقعيت سازي کند. تيم با آندره خوب کار مي کرد ولي من احساس کردم با آمدن تورس شرايط بهتر مي شود. آن ها بازيکناني دارند که مي توانند از هر جايي گل بزنند ولي در تيم ما بازيکنان زيادي با استعداد گلزني بالا وجود ندارند، اما اين فوتبال است و شما بايد در آن گل بزنيد حتي اگر مهاجماني مثل مهاجمان پي اس جي نداشته باشيد. فوتبال ورزش گل زدن است و نتيجه است که باقي مي ماند . براي موفقيتز نياز به گل زدن داريد و ابزار آن هم مهاجمان خوب و گلزن هستند.

گري کهيل، مدافع چلسي اعتراف مي‌کند که گل دقايق آخر خاوير پاستوره بدترين اتفاق ممکن براي آنها بود. مدافع چلسي درباره بازي با تيم فرانسوي گفت‌: بدترين زمان براي دريافت گل بود. يک گل شلخته که در آن دقايق خراب کننده بود. مشخصا آمدن به اينجا سخت بود. دو بر يک مي‌توانست خوب باشد اما ضربه نهايي‌ خراب کننده بود.

با اين حال کهيل هنوز براي صعود به نيمه نهايي‌ اميدوار است. او در ادامه گفت: سخت خواهد بود اما ما در خانه خواهيم بود که در آنجا خوب بازي مي‌کنيم. ما يک ماموريت بزرگ پيش رو داريم و نياز داريم که به بهترين شکل برخورد کنيم.

varzesh3

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا من نمیدونم این مورینیو چرا حاضر نیست به دمبا بای بدبخت هم یه فرصتی بده. این تورس که دیگه همه میدونن چقدر داغونه و از یه استپ ساده هم عاجزه، برای چی بهش بازی میده؟!!!! دمبا با تو این فصل تو همون دقایق فوق العاده کمی که بازی کرده، آمار گلزنی خوبی داره ولی مورینیو باهاش دشمنی میکنه. از اینکه شورله رو هم نوک میزاره، متنفرم، فکر میکنه داره false 9 استفاده میکنه و خیلی زرنگه در حالی که شورله به درد این کار نمیخوره و ضمنا نمیشه که کل فصل شورله وینگر بوده بعد یکدفعه میزارتش مهاجم نوک، البته بازی با منچستریونایتد اول فصل هم همین کارو کرد که اونجا هم نتیجه نداد این کارش ولی بازم اصرار بر اشتباهاتش میکنه. آخه تو که مهاجم درست حسابی نداشتی، چرا لوکاکو رو رد کردی بره؟!!!!!!!!!

16. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ابراهيموويچ ديدار برگشت با چلسي را از دست داد

زلاتان ابراهيموويچ به دليل مصدوميت نمي‌تواند تيمش را در ديدار برگشت برابر چلسي همراهي کند.

پاري سن ژرمن سه‌شنبه آينده در دور برگشت ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي به ميدان خواهد رفت.

زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدي در دقيقه 66 ديدار مقابل چلسي که با برتري 3 بر يک تيمش پايان يافت دچار کشيدگي از ناحيه همسترينگ شد و از زمين بازي بيرون رفت.

ناصر الخليفي، رييس باشگاه پاري‌سن ژرمن پس از پايان مسابقه گفت: "زلاتان دچار مصدوميت شد و به همين دليل چند هفته از ميادين دور خواهد بود."

لورن بلان، سرمربي پاري‌سن ژرمن نيز گفت: "زلاتان در طول بازي احساس درد کرد. من مطمئن نيستم که اين مصدوميت مربوط به همسترينگ او مي شود يا از ناحيه ساق پا است. ما بايد ببينيم که او به چند روز استراحت براي بهبودي نياز دارد."

varzesh3

پ . ن : نمیدونم خبر خوبیه یا نه اما میتونه کمی بار روانی منفی روی پی اس جی داشته باشه
    Last edited by 30vil; 03-04-2014 at 12:02.

18. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بازی رو ندیدم اما انگار خیلی بد دفاع کرده چلسی.
    به نظر من چلسی نمیتونه رو کلین شیت حساب باز کنه.
    شانس بیارید هازارد شبش باشه....

20. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •