اصولا منطقه با استفاده از جايي كه توش تحصيل كردين به دست مياد نه جايي كه به دنيا اومدين. اصلا منطقه بندي براي اينه كه مشخص بشه شما براي به دست آوردن درصدهاتون از امكانات تحصيلي كدوم منطقه استفاده كردين
اصولا منطقه با استفاده از جايي كه توش تحصيل كردين به دست مياد نه جايي كه به دنيا اومدين. اصلا منطقه بندي براي اينه كه مشخص بشه شما براي به دست آوردن درصدهاتون از امكانات تحصيلي كدوم منطقه استفاده كردين
دوستان اینجا همه چیز میگن جز جواب اصلی؟؟؟ . دکتر علیرضا اینکه میگینن خودم میدونم تو این کتاب نوشته اگر مثل من یک سال یه جایی بودید سال دیگه جای دیگه بر اساس محل تولد ( چرت گفته) !!!!!!!
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
بببنید اگر حوزه مدرکتون در منطقه 3 باشه امکانپذیر هست.
اینهم ادرس سیات سیستم پاسخگویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال دوم، سال سوم و سال چهارم هر منطقه که درس خونده باشی اون میشه منطقت، اگه منطقه سه یا دو باشی بعد اگه یه سال تو منطقه بهتر (دو یا یک) بخونی اون میشه منطقه ات. مثلا دوم و سوم رو منطقه 3 بخونی بعد چهارم رو منطقه 2 بخونی، جز منطقه 2 حساب میشه یا سال دوم منطقه 1، دوم 2 و سوم 3، منطقه 1 حساب میشی.
یکی از آشنا های من منطقه 3 زندگی میکنه منطقه 2 تحصیل میکرد ولی تو کنکور منطقه 3 حساب شد و پزشکی هم قبول شد، نمیدونم چطوری فکر کنم موقع ثبت نام زد منطقه 3!
Last edited by Iloveu-ALL; 02-04-2014 at 22:25.
موقع ثیت نام خودت نمیتومی منطقه رو تعیین کنی. فقط میزنی سهمیه بر ذساس مناطق ( چون شاهد و... هم داره) و البته احتمال داره اون محل تحصیلش به به مدرسه پول داده باشه و فقط اونجا امتحان میداده ( منظورم غیرقانونی) از این موارد زیاد دیدم
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
تا حالا رتبه تک یا دو رقمی از منطقه 3 داشتیم؟
تاثیری تو قبولیش داشته؟ از یکی شنیده بودم که دانشگاه ها معمولا به رتبه کشوری نگاه میکنن تا رتبه منطقه.
دوستان شما ها چقدر سخت میگیرین بابا انرژی اتمیش کردین ها خودش کنکوره! بچسبین بخونین همین و بس اینجور چیزارو ولش مثلا اگه الان بگی تاثیرمنفی داره روحیت میشکنه ، اگه بگه تاثیر مثبت داره روحی میگیرین
شما الان بیخیال همه چیز بشین فقط و فقط کنکورتون رو خوب بزنین و دیگر هیچ!![]()
تورو خدا اين حرفاي خنده دار رو باور نكنين. آخه مگه دانشگاه چيكارست كه به رتبه كشوري نگاه كنه؟ اصلا همه چيز دست سازمان سنجش هست نه دانشگاه ها. سازمان سنجش مياد همه كارهاي پذيرش دانشجو رو انجام ميده ( از ثبت نام و برگزاري كنكور تا رتبه بندي و پذيرش دانشجو ) در نهايت هم به هر دانشگاه يه ليست پرينت ميكنه ميده و بهشون ميگه كه بر اساس اين ليست اين افراد رو موظف هستيد در فلا رشته ها ثبت نام كنين. دانشگاه ها هيچگونه دخالتي در پذيرش دانشجو ندارن. سازمان سنجش هم رتبه كشوري رو فقط براي معرفي نفرات برتر و براي ارزيابي آماري ارائه ميكنه و هيچ ارزش ديگه اي نداره. همه سرنوشت شما بر اساس رتبه سهميه تعين ميشه كه اكثر ماها هم سهميه مناطق بوديم بعضي ها هم سعميه ايثارگر و ... بودن.
در مورد سوالت هم تا دلت بخواد رتبه هاي كشوري تك رقمي از منطقه 3 داشتيم. نمونش همين رستگار رحماتي كه سال 88 نفر اول تجربي و زبان شد چيزي هم نمونده بود نفر اول هنر هم بشه. از شهر ما هم كلي تك رقمي داشتيم تا حالا.
اين منطقه ها بيشتر روي نمرات امتحان نهايي تاثير دارن تا كنكور. چون كسايي كه به طور جدي براي كنكور درس ميخونن منبع اصلي مطالعاتشون كتابهاي تست هست كه اونا هم همه شهرها يافت ميشن .
Last edited by Alireza SM; 03-04-2014 at 19:52.
شما ها هنوز تو این تاپیک هستین ؟ : دی
ما رفتیم دانشگاه راحت شدیم : دی
خيلي ها هستن از كنكور راحت شدن ولي هنوز در اين تاپك بچه اه رو كمك ميكنن. من هم رتبه 1500 تجربي آوردم دوساله دانشجو هستم ولي روزي 2-3 ساعت وقتم رو صرف مشاوره و راهنمايي و برنامه ريزي كنكور ميكنم. تا آخر عمرم هم قراره اين كار رو بكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)