تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 427 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    من تا اونجا كه يادمه همش با همه حرف هايي كه تو اين تاپيك زده ميشه يه جورايي مخالفي و يا همش فكر ميكني اين حرف ها الكي زده ميشه اين پستت هم مثله بقيه

حالا

مهندس اگه با مموري ريدر كار كرده باشي وقتي كه مموري در حاله انتقاله فايله اگه مموريت اصل نباشه ( حالا اگه آبي نباشه ) اگه دو سه بار بر اثر اتفاق از جاش در بياد دفعه چهارم يا پنجم ديگه كار نميكنه

باگه گوشي تو سري اول كم بود چرا؟

چون هنگ كردن اصلا" تو كارش نبود من خودم 3 تا 4 مدل از اين سري جديد رو ديدم كه تو بعضي از بازي هاي گرافيكي هنگ ميكنه

سري جديد با هر بار خوردن رمين گوشي ريست ميشه كه اين خيلي بده ولي سري اول اينجوري نبود

اگه بازم دليل ميخواي بگو

منتظرم
    دکتر،این شد جواب حسابی
    و اما بعد، فکر میکنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی،چون با توجه به تاریخ عضویتم و تعداد پستهام،شاید این سومین پستم تو این تاپیک بوده.دلیلشم اینه که تو جایی که خیلیها بیشتر از من میدونن،بهتره که ساکت باشم و گوش کنم و یاد بگیرم و سوال های الکی نپرسم.تا اونجایی که من یادمه این اولین باری بود که کسی فرق سریه اول و دوم رو با دلیل مطرح کرد.(از این بابت ممنون)مطلب دیگه اینکه هر کس حق داره در محدوده ادب و نزاکت نظر خودش رو بگه،چه موافق،چه مخالف،نظر من هم این بود(در ص 89) که یا برای بحث آپدیت یه تاپیک جداگانه باز کنید،یا یه نفر (مثل جنابعالی)بیاد و تکلیف رو مشخص کنه(از کسی طلبکار هم نیستم)ظاهرا این مطلب باعث ناراحتی شما شده که با کمال ادب و احترام باید بگم که مشکل شماست،نه من.شما هم نظر خودت رو گفتی،منم خوندم.
    Last edited by arizona; 04-12-2006 at 21:37.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

يكي از دوستام باكس داره ( يعني موبايل فروشي دارن ) خوب من الان چه فايلي رو با باكس رو گوشي بريزم.
    كسي مي دونه. تو اينجا هست يا نه ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به من بگيد از كجا بفهمم كه w810 قلابيه يا نه منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطفا یه کم هم راجع به هندزفری های موجود واسه این گوشی(و810)صحبت کنید
    من دنبال یه هندزفری می گردم که دگمه های پلی و پاز روش باشه و دیگه مجبور نباشم واسه تعویض یه آهنگ اونو هی از جیبم بیرون بیارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shympw
    يكي از دوستام باكس داره ( يعني موبايل فروشي دارن ) خوب من الان چه فايلي رو با باكس رو گوشي بريزم.
    كسي مي دونه. تو اينجا هست يا نه ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

برای اینکه فارسی ساپورت کنه و اخرین فریمور بریزید این دو فایل احتیاج هستش

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn

W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn

اینها چون ورژن red هستن بعدا هم میتونید فریمور ارتقا بدهید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_brg
    لطفا یه کم هم راجع به هندزفری های موجود واسه این گوشی(و810)صحبت کنید
    من دنبال یه هندزفری می گردم که دگمه های پلی و پاز روش باشه و دیگه مجبور نباشم واسه تعویض یه آهنگ اونو هی از جیبم بیرون بیارم

- امكان مشاهده شماره و نام تماس گيرنده - امكان تعويض آهنگ - امكان مشاهده اطلاعات آهنگ

اين مدل هندزفري سوني اريكسون همانند هندزفري سري W است ولي بلوتوث

قيمت اين هندزفري : 100 هزار تومان است

در آغاز فعالیت mohammad4410's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من w810i دارم.گوشی من صدای زیاد بلندی نداره و بعضی از فایل های wav رو اجرا نمی کنه میخواستم ببینم گوشی من مشکل داره یا نه با تشکر

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad4410
    سلام من w810i دارم.گوشی من صدای زیاد بلندی نداره و بعضی از فایل های wav رو اجرا نمی کنه میخواستم ببینم گوشی من مشکل داره یا نه با تشکر
    نه مشکلی نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Help Me!!!!!

Dostan Man W810i Gereftam Ama IMEI Ke To Goshi Ba Code Neshon Midim Ba Poshte Goshi&Karton 1ki nist .Faghat 6 Ragham Vasatesh 1ki hast In Goshi Moshkeli Nadare? Joz Goshihaye hast ke az 3-4 mah ghabl vared shode Va Migoft Ke REGISTER Shode Va Mokhaberat ino Gozaste. Che Konam?? Az Chandta Maghaze Porsidam Ham Ino Goftan RASTE?Khialam OK?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •