تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 624 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در کل دستگاه خوبی از نظر کیفیت صدا و تصویر هستش مخصوصآ پلیر خیلی قوی ای داره
    تنها مشکلشم همین تله تکست فارسی با زیر نویس فیلم ها هستش
    گارانتیش هم واقعآ خوبه
    فقط این فایل آپدیتشم اگه بدن که خیلی عالی
    از طریق USB هم هارد اکسترنال تا 1TB با فرمت NTFS ساپورت میکنه که این هم خودش خیلی خوبه
    دوست عزیز
    مرسی
    این سایت فقط آنلاین می فروشه یا حضوری هم جایی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    مرسی
    از این سایت فقط میشه آنلاین خرید؟ حضوری نمیشه؟ لیست نمایندگی چیزی؟

داره خودمونی میشه hamidr65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من یک دستگاه iraneta دارم ...کسی نمیدونه این دستگاه قابلیت ضبط داره یا نه؟
    من شنیدم با update کردن firmware این قابلیت بهش اضافه میشه.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    مرسی
    این سایت فقط آنلاین می فروشه یا حضوری هم جایی داره؟

توی پست های قبلی هستش
    ولی بی خودی زحمت نکش من برای یه نفر دیگه هم میخواستم بخرم ولی هنوز گیرم نیومده به همه ی نمایندگی هاش هم زنگ زدم هیچ کدوم نداشتن فقط سایت رایان صبا داشتش که 125 تومن میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یکی لطف کنه یه دستگاه ارزون زیر 80 تومن بیاره
    آخه نمیصرفه بااین پول میشه یه دستگاه ----- ماهواره خرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

یکی لطف کنه یه دستگاه ارزون زیر 80 تومن بیاره
    آخه نمیصرفه بااین پول میشه یه دستگاه ----- ماهواره خرید
    شما ميتونيد ايكس ويژن بخريدبا قيمت 79تومن!

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

سلام من یک دستگاه iraneta دارم ...کسی نمیدونه این دستگاه قابلیت ضبط داره یا نه؟
    من شنیدم با update کردن firmware این قابلیت بهش اضافه میشه.....
    چند خريدي؟ميشه عكسي از جعبه و خود دستگاه بزاريد؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

در کل دستگاه خوبی از نظر کیفیت صدا و تصویر هستش مخصوصآ پلیر خیلی قوی ای داره
    تنها مشکلشم همین تله تکست فارسی با زیر نویس فیلم ها هستش
    گارانتیش هم واقعآ خوبه
    فقط این فایل آپدیتشم اگه بدن که خیلی عالی
    از طریق USB هم هارد اکسترنال تا 1TB با فرمت NTFS ساپورت میکنه که این هم خودش خیلی خوبه
    مال من فلش ntfs رو نمي تونه بخونه!هارد هم وصل نكردم ببينم مي خونه يا نه!
    ورژن فريمور دستگاه شما چنده؟؟(مي توني توي menu قسمت system وinformation ميتونيد ببينيد!!!)
    مال شما پشتش usb داره ؟؟؟
    Last edited by regedit021; 28-03-2010 at 19:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مال من فلش ntfs رو نمي تونه بخونه!هارد هم وصل نكردم ببينم مي خونه يا نه!
    ورژن فريمور دستگاه شما چنده؟؟(مي توني توي menu قسمت system وinformation ميتونيد ببينيد!!!)
    مال شما پشتش usb داره ؟؟؟

دو تا usb داره
    ورژن دستگاه هم 1.1100124 هستش
    اون فایل آپدیتی رو که قبلآ توی سایت بودش رو من ریختم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض تکتا

دوستان عزیز:

شرکت تکتا یک شرکت وابسته به صدا و سیما هست که از نظر دانش فنی در زمینه Broadcast بسیار ضعییف هست. این روزها این شرکت تنها به دنبال پروژه های بازرگانی نون و آبدار صدا و سیماست تا از طریق واسطه گری (همون دلالی) بین صدا و سیما و شرکت های خارجی و به چند برابر قیمت فروختن تجهیزات خارجی به صدا و سیما پول کلانی به جیب بزنه. (البته بماند که این پول تو جیب کیا میره که این قصه سر دراز دارد). مدیران سود جوی این شرکت حالا سعی میکنند با تبلیغات بازار تقریبا بی انتهای set top box رو هم به انحصار باند خودشون و دارو دستشون در بیارن و جیب هاشون رو از این بازار بزرگ بی بهره نذارن.
    مطمئن باشید اگر شرکت تکتا دانش تلویزیون دیجیتال روداشت حتما تا الان خودش set top box روتولید میکرد. ولی چون اصلا توانایی این کار رو نداره خودش رو به عنوان مرجع تایید فنی این گیرنده ها معرفی کرده تا دکانی برای خودش باز کرده باشه. آیا میدونید هر شرکتی که محصولش تاییدیه از این شرکت بگیره باید مثل مادیران به ازای فروش هر دستگاه 7 هزار تومان به تکتا بده؟؟؟!!
    دوستان عزیز من لطفا به پرکردن جیب این سودجویان کمک نکنید. این set top box باید خیلی ارزونتر از 70 و 80 هزار تومان به دست شما برسه. بهترین گیرنده های ----S (همون ----- های ماهواره) که با قاچاق هزار جور واسطه وارد کشور میشه و توانایی دربافت هزارن کانال داره رو میشه با قیمت های در این رنج خریداری کرد. آیا ارزش داره برای 16 -17 تا کانال از شما این میزان پول بگیرن؟؟؟ آیا می دونید شرکت های چینی این set top box ها رو با قیمت حدود 17-18 دلار به کشور ما صادر میکنند.
    مطمئن باشید تکتا قادر به ارزبابی کیفی این دستگاه ها نیست چرا که اگه بود دستگاهی که قادر به کد کشایی تصاویر HD نیست رو تایید نمیکرد. به شما قول میدم که به زودی صدا و سیما نیز تصاویر HD رو مجبور میشه که پخش کنه تا دل دارندگان تلویزیون های LCD و Plasma با صفحات نمایش بالای30 اینچ رو هم بدست بیاره. این امر اجتناب ناپذیره. خودتون اگر قضاوت کنید میبینید که امروز 90 درصد مردمی که قصدخرید تلویزیون دارند، LCD های با استاندارد High Definition میخرند.کیفیت تصاویر SD روی این تلویزین ها چندان چنگی به دل نمیزنه.
    صحت حرفهای من در مورد شرکت تکتا رو می تونید از افرادی که در معاونت فنی صدا و سیما فعالیت دارند و تکتا رو میشناسند بپرسید.
    آیا میدونید خود سازمان صدا وسیما گیرنده هایی رو به کارمنداش میده که اصلا تاییدیه ایی از تکتا ندارن؟!

با آرزوی موفقیت

10. 6 کاربر از digicast2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزیز:

شرکت تکتا یک شرکت وابسته به صدا و سیما هست که از نظر دانش فنی در زمینه Broadcast بسیار ضعییف هست. این روزها این شرکت تنها به دنبال پروژه های بازرگانی نون و آبدار صدا و سیماست تا از طریق واسطه گری (همون دلالی) بین صدا و سیما و شرکت های خارجی و به چند برابر قیمت فروختن تجهیزات خارجی به صدا و سیما پول کلانی به جیب بزنه. (البته بماند که این پول تو جیب کیا میره که این قصه سر دراز دارد). مدیران سود جوی این شرکت حالا سعی میکنند با تبلیغات بازار تقریبا بی انتهای set top box رو هم به انحصار باند خودشون و دارو دستشون در بیارن و جیب هاشون رو از این بازار بزرگ بی بهره نذارن.
    مطمئن باشید اگر شرکت تکتا دانش تلویزیون دیجیتال روداشت حتما تا الان خودش set top box روتولید میکرد. ولی چون اصلا توانایی این کار رو نداره خودش رو به عنوان مرجع تایید فنی این گیرنده ها معرفی کرده تا دکانی برای خودش باز کرده باشه. آیا میدونید هر شرکتی که محصولش تاییدیه از این شرکت بگیره باید مثل مادیران به ازای فروش هر دستگاه 7 هزار تومان به تکتا بده؟؟؟!!
    دوستان عزیز من لطفا به پرکردن جیب این سودجویان کمک نکنید. این set top box باید خیلی ارزونتر از 70 و 80 هزار تومان به دست شما برسه. بهترین گیرنده های ----S (همون ----- های ماهواره) که با قاچاق هزار جور واسطه وارد کشور میشه و توانایی دربافت هزارن کانال داره رو میشه با قیمت های در این رنج خریداری کرد. آیا ارزش داره برای 16 -17 تا کانال از شما این میزان پول بگیرن؟؟؟ آیا می دونید شرکت های چینی این set top box ها رو با قیمت حدود 17-18 دلار به کشور ما صادر میکنند.
    مطمئن باشید تکتا قادر به ارزبابی کیفی این دستگاه ها نیست چرا که اگه بود دستگاهی که قادر به کد کشایی تصاویر HD نیست رو تایید نمیکرد. به شما قول میدم که به زودی صدا و سیما نیز تصاویر HD رو مجبور میشه که پخش کنه تا دل دارندگان تلویزیون های LCD و Plasma با صفحات نمایش بالای30 اینچ رو هم بدست بیاره. این امر اجتناب ناپذیره. خودتون اگر قضاوت کنید میبینید که امروز 90 درصد مردمی که قصدخرید تلویزیون دارند، LCD های با استاندارد High Definition میخرند.کیفیت تصاویر SD روی این تلویزین ها چندان چنگی به دل نمیزنه.
    صحت حرفهای من در مورد شرکت تکتا رو می تونید از افرادی که در معاونت فنی صدا و سیما فعالیت دارند و تکتا رو میشناسند بپرسید.
    آیا میدونید خود سازمان صدا وسیما گیرنده هایی رو به کارمنداش میده که اصلا تاییدیه ایی از تکتا ندارن؟!

با آرزوی موفقیت
    دمت گرم حرف دل مارو زدی

12. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •