تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 124 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    در این سایت هست و باید ثبت نام کرده و هزینه آن را بپردازید تا بتوانید از آن روش استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسي دوست عزيز
    ترفندي ، ك ركي چيزي پيدا نشده و يا نخواهد شد به نظر شما ؟
    تو سايت مربوطه هزينش چقدره برا سامي گو ؟
    اگر درست متوجه شده باشم ١٠ دلار هزينه برنامه هست كه بايد از طريق پي پال پرداخت بشه ،
    حالا اين برنامه ارجينال و انحصاري سامسونگ هست ؟
    همون يك بار پرداخت كافيه ؟
    كسي هست كه بتونه پي پال پرداخت كنه تو فروم ؟

متشكرم
    Last edited by 01110362; 26-02-2016 at 09:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

ضمن عرض سلام و تبریک بمناسبت سال جدید خدمت استاد گرامی جناب متین پور
    ی TV مدل D6960 دارم...۳ مورد رو میخام بدونم
    ۱-منوها و پنجره ها transparent(شفافیت) نیستن یا خیلی کمه درصدش ولی بقیه TVها اکثر پنجره‌ها شفاف هستن
    ۲-هر TV سامسونگ دیگه ای رو کانالیابی میکنم شماره کانالها با نامشون sort هست ولی مال من نه؟
    امکان اصلاح این مورد هست یا خیر؟
    ۳-اطلاعات کانالها(EPG) اکثرا مشکل داره...گاها هست اکثرا نیست با اینکه زمان TV درسته و دیگه اینکه روی شبکه های HD ساعت TV فرق داره با بقیه کانالها

sent from my Xperia C3-Dual
    Last edited by hamidreza_4u; 25-03-2016 at 19:20.

در آغاز فعالیت h2007kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سال نو مبارک
    من یه سامسونگ j6950گرفتم ولی فریمو ر مربوط به کنترل هوشمند روش نصب نیست به سام سرویس گفتم گفته میام ولی هنوز که نیامده گفته باید برام نرم افزارشد نصب کنه تا ریموت هوشمند بهش کانکت بشه . دوستان کسی میدونه این فریمور چیه و چطور میشه گیر اورد و نصبش کرد ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ضمن عرض سلام و تبریک بمناسبت سال جدید خدمت استاد گرامی جناب متین پور
    ی TV مدل D6960 دارم...۳ مورد رو میخام بدونم
    ۱-منوها و پنجره ها transparent(شفافیت) نیستن یا خیلی کمه درصدش ولی بقیه TVها اکثر پنجره‌ها شفاف هستن
    ۲-هر TV سامسونگ دیگه ای رو کانالیابی میکنم شماره کانالها با نامشون sort هست ولی مال من نه؟
    امکان اصلاح این مورد هست یا خیر؟
    ۳-اطلاعات کانالها(EPG) اکثرا مشکل داره...گاها هست اکثرا نیست با اینکه زمان TV درسته و دیگه اینکه روی شبکه های HD ساعت TV فرق داره با بقیه کانالها

دوست عزیز
    جواب 1
    برای این منظور از این مسیر بروید. منو--> سیستم-->عمومی--->شفافیت منو و آن را روی هر گزینه ایکه دلتان می خواهد تنظیم کنید.
    جواب 2
    در بعضی مدلها اینطوری است و باید بصورت دستی آنها را بچینید. که باید وارد اسمارت هاب شده و روی آیتم کانال رفته و وقتی وارد شدید دکمه tools را زده واز منوی آن ویرایش شماره کانال را انتخاب و ویرایش را مطابق دلخواهتان ردیف کنید.
    جواب 3
    این مورد به صداو سیما مربوط است که اطلاعات برنامه ها را ارسال کند یا نکند و به تلویزیون شما مربوطی نیست

5. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

با سلام تبریک سال نو خدمت دوستان و اساتید
    ورودیهای HDMI تلوزیون من یک به یک از کار افتاده اند و در حال حاضر ققط یک ورودی از 4 ورودی کار میکنه
    البته در منوی سورس حین اتصال دستگاه شماره پورت HDMI های لایت میشه ولی هیچ صدا وتصویری دریافت نمیشه
    اخیرا هم WIFI از کار افتاده و تو قسمت منو وای فای دایرکت و اسکرین میرورینگ کم رنگ شده
    مدل تلویزیون 48H6400 بوده و ساخت مصر هست کارکرد 9 ماه و دستکاری و ریست از منوی مخفی هم نتیجه نداشته
    لطفا راهنمایی یفرمایید با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

دوست عزیز
    جواب 1
    برای این منظور از این مسیر بروید. منو--> سیستم-->عمومی--->شفافیت منو و آن را روی هر گزینه ایکه دلتان می خواهد تنظیم کنید.
    این مورد در مسیر ذکر شده موجود نیست
    میشه راهنمایی بفرمایید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این مورد در مسیر ذکر شده موجود نیست
    میشه راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز
    طاهراً در سیستم شما این آیتم را ندارد در همان منوی سیستم آیتمهای صرفحه جوی انرژی را خاموش کنید ببینید تاثیر دارد.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

با سلام تبریک سال نو خدمت دوستان و اساتید
    ورودیهای HDMI تلوزیون من یک به یک از کار افتاده اند و در حال حاضر ققط یک ورودی از 4 ورودی کار میکنه
    البته در منوی سورس حین اتصال دستگاه شماره پورت HDMI های لایت میشه ولی هیچ صدا وتصویری دریافت نمیشه
    اخیرا هم WIFI از کار افتاده و تو قسمت منو وای فای دایرکت و اسکرین میرورینگ کم رنگ شده
    مدل تلویزیون 48H6400 بوده و ساخت مصر هست کارکرد 9 ماه و دستکاری و ریست از منوی مخفی هم نتیجه نداشته
    لطفا راهنمایی یفرمایید با تشکر
    با سلام مجدد
    دوستان بالاخره چهارمین HDMI هم قطع شد و من دیگه تو تلویزیون HDMI ندارم
    البته یکبار تلویزیون خودبه خود خاموش شد و وقتی که روشن کردم دیگه HDMI نبود و البته تصویر در شبکه های ایران هم دچار کدری و لرزش محسوس و اذیت کننده شده
    فکر میکنم فاتحه تلویزیون خوانده شده
    اساتید اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام مجدد
    دوستان بالاخره چهارمین HDMI هم قطع شد و من دیگه تو تلویزیون HDMI ندارم
    البته یکبار تلویزیون خودبه خود خاموش شد و وقتی که روشن کردم دیگه HDMI نبود و البته تصویر در شبکه های ایران هم دچار کدری و لرزش محسوس و اذیت کننده شده
    فکر میکنم فاتحه تلویزیون خوانده شده
    اساتید اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز
    یک روشی هست که اگر تلویزیون دچار مشگل اساسی نشده باشد با این روش ممکن است دوباره همه چیز درست بشود.اگر به کارفنی وارد هستید از مطلب زیر آنرا بخوانید و بدرستی انجام بدهید
    این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
    گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
    نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
    CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
    وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

دوست عزیز
    طاهراً در سیستم شما این آیتم را ندارد در همان منوی سیستم آیتمهای صرفحه جوی انرژی را خاموش کنید ببینید تاثیر دارد.
    متاسفانه خیر و تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •