تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 98 اولاول ... 4383899091929394959697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من به عکاسی علاقه مندم و بیشتر دوست دارم عکاس آزاد بشم، عکس های اجتماعی بگیرم البته پرتره هم بدم نمیاد کار کنم. در مورد دوربین و لنز و .... هیچ اطلاعی ندارم. استادمون بهم nikon d7100 پیشنهاد داده. توی سایت ها دیدم d7000 , d7200 هم هست و هرکسی می گه که یکی از اونا بهتره. گیج شدم. کسی می تونه کمکم کنه؟
    یه سوال دیگه کسی از سایت digikala دوربین خریده؟ مطمئنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان من می خواهم یک دوربین بخرم برای عکاسی و فیلمبرداری. هم برای کارهای شخصی و هم برای یادگیری عکاسی.
    برای من امکانات زیر به ترتیب اهمیت است :
    1.کیفیت خوب عکس.
    2.کیفیت خوب فیلمبرداری.
    3.صفحه LCD قابل حرکت (در هنگام کار کمک خوبی می کند)
    4.WIFI
    5.مهر و موم بودن.(تا حد امکان در آب و هوای بعد خراب نشود)
    6.وزن کم

دو تا دوربین پیدا کردم و در سایت های خارجی با هم مقایسه کردم.
    Canon 70D - قیمت 3/700
    Nikon D7200 - قیمت 3/500
    جمع بندی کلی Nikon بهتر است ولی صفحه LCD آن ثابت است که در هنگام کاری در حالت های خاص دچار مشکل می شوم.
    از لحاظ عکس و فیلمبرداری کیفیتشان چقدر با هم فرق می کند؟
    اگر دوستان دوربینی بهتری سراغ دارند که امکانات مورد نیاز من را بدهد ممنون می شوم معرفی کنند.(مبلغ کمی هم بالاتر باشد اشکال ندارد)

با تشکر
    Last edited by SYNDROME; 15-08-2015 at 18:38.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام
    من به عکاسی علاقه مندم و بیشتر دوست دارم عکاس آزاد بشم، عکس های اجتماعی بگیرم البته پرتره هم بدم نمیاد کار کنم. در مورد دوربین و لنز و .... هیچ اطلاعی ندارم. استادمون بهم nikon d7100 پیشنهاد داده. توی سایت ها دیدم d7000 , d7200 هم هست و هرکسی می گه که یکی از اونا بهتره. گیج شدم. کسی می تونه کمکم کنه؟
    یه سوال دیگه کسی از سایت digikala دوربین خریده؟ مطمئنه؟
    سلام

بهتر پیشنهاد استادتون رو جدی بگیرید. D7100/7200 هر دو دوربینهایی 24 مگاپیکسلی هستن در حالی که 7000 دوربین 16 مگاپیکسلیه. من برتری خاصی در D7000 که مدل 2010 هم هست نسبت به مدلهای جدید ترش نمی بینم ولی این دو مدل جدید بهبود قابل قبولی نسبت به مدل قبلیشون داشتن و انتخاب بهتری هستن. شاید عمده تفاوت D7100 با 7200 در وجود WIFI داخلی در 7200 هست. برای استفاده از WIFI در 7100 شما نیاز به خرید آداپتور دارید که فکر می کنم حدود 400000 قیمتش باشه وگرنه در کیفیت عکس تغییر زیادی ایجاد نشده. به این لحاظ 7100 خرید اقتصادی تریه. در مورد خرید اینترنتی نظری ندارم ولی تو این جور خریدها ترجیح می دم گزینه ها رو از نزدیک بازدید کنم و بخرم تا هم بتونم بهتر مقایسه کنم و هم اینکه اگر مشکلی چیزی بود همونجا حل بشه.
    Last edited by naamre; 19-08-2015 at 22:21.

4. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    دوستان من می خواهم یک دوربین بخرم برای عکاسی و فیلمبرداری. هم برای کارهای شخصی و هم برای یادگیری عکاسی.
    برای من امکانات زیر به ترتیب اهمیت است :
    1.کیفیت خوب عکس.
    2.کیفیت خوب فیلمبرداری.
    3.صفحه LCD قابل حرکت (در هنگام کار کمک خوبی می کند)
    4.WIFI
    5.مهر و موم بودن.(تا حد امکان در آب و هوای بعد خراب نشود)
    6.وزن کم

دو تا دوربین پیدا کردم و در سایت های خارجی با هم مقایسه کردم.
    Canon 70D - قیمت 3/700
    Nikon D7200 - قیمت 3/500
    جمع بندی کلی Nikon بهتر است ولی صفحه LCD آن ثابت است که در هنگام کاری در حالت های خاص دچار مشکل می شوم.
    از لحاظ عکس و فیلمبرداری کیفیتشان چقدر با هم فرق می کند؟
    اگر دوستان دوربینی بهتری سراغ دارند که امکانات مورد نیاز من را بدهد ممنون می شوم معرفی کنند.(مبلغ کمی هم بالاتر باشد اشکال ندارد)

با تشکر
    سلام

با توجه به اینکه یکی از گزینه های خواسته شده WIFI هست بهتره 7100 رو با 7200 جایگزین کنید که WIFI داخلی داره. ولی متاسفانه نمایشگر اونم ثابت هست. با اینکه نیکونها در کیفیت عکس در حد کمی شاید حدود 5 تا 10 درصد بهتر عمل می کنن ولی کانن در فیلم برداری به لحاظ امکاناتی که داره عملکرد بهتری داره و در مجموع با توجه به الویت بندی که کردید کانن می تونه انتخاب بهتری باشه. به نظرم 70D بادی خوبیه و بهتره بقیه ی سرمایه گذاریتون رو لنز باشه تا بادی.

برای مقایسه عکسها:
    Last edited by naamre; 19-08-2015 at 22:15.

6. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه یکی از گزینه های خواسته شده WIFI هست بهتره 7100 رو با 7200 جایگزین کنید که WIFI داخلی داره. ولی متاسفانه نمایشگر اونم ثابت هست. با اینکه نیکونها در کیفیت عکس در حد کمی شاید حدود 5 تا 10 درصد بهتر عمل می کنن ولی کانن در فیلم برداری به لحاظ امکاناتی که داره عملکرد بهتری داره و در مجموع با توجه به الویت بندی که کردید کانن می تونه انتخاب بهتری باشه. به نظرم 70D بادی خوبیه و بهتره بقیه ی سرمایه گذاریتون رو لنز باشه تا بادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام
    ممنون از راهنمایی شما.
    من برای لنز هم کیفیت، بی صدا بودن، سرعت خوب در عکسیرداری و فیلمبرداری مد نظم است.
    می خواهم یک لنز تقریباً همه کار (فیلمبرداری، عکاسی حیات وحش، ورزشی و ...) داشته باشم.

چند مدل را مد نظر دارم :
    EF-s 18-135mm IS STM
    EF-s 18-200mm IS STM
    EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM

البته در مورد لنز زیاد اطلاعات ندارم.
    ممنون می شوم باز هم من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.من میخواستم یه دوربین DSLR واسه شروع کار عکاسی استفاده کنم(قبلا دوربین داشتما ولی سوپرزوم کامپکت بود sx260)
    فعلا که هدفی برا انتخاب اینگه از چی میخوام عکس بگیرم ندارم احتما پرتره یا عکاسی از دوستا و این صحبتا باشه که البته بیشتر اینا به لنز بر میگرده.
    بین دوتا دوربین D5300 نیکون و 700d کنون موندم خواستم ببینم انتخاب کدوم یکی برا یکی مثه من ک میخواد تازه عکاسی شروع کنه بهتره
    از لحاظ تنوع لنز و پیدا کردن لوازم جانبی کدوم برند بهتره؟ در کل اگه یه راهنمایی کلی بفرمایید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام.من میخواستم یه دوربین DSLR واسه شروع کار عکاسی استفاده کنم(قبلا دوربین داشتما ولی سوپرزوم کامپکت بود sx260)
    فعلا که هدفی برا انتخاب اینگه از چی میخوام عکس بگیرم ندارم احتما پرتره یا عکاسی از دوستا و این صحبتا باشه که البته بیشتر اینا به لنز بر میگرده.
    بین دوتا دوربین D5300 نیکون و 700d کنون موندم خواستم ببینم انتخاب کدوم یکی برا یکی مثه من ک میخواد تازه عکاسی شروع کنه بهتره
    از لحاظ تنوع لنز و پیدا کردن لوازم جانبی کدوم برند بهتره؟ در کل اگه یه راهنمایی کلی بفرمایید ممنون میشم
    سلام

شما ميتونيد دوربين
    D3200
    رو براي شروع کار در نظر بگيريد که بسيار بسيار دوربين با ارزشي هستش
    در اين صورت هزينه اي هم براي خريد لنز مورد نیاز ميتونيد پس انداز کنيد
    اين طرز فکر رو هم ميتونيد در نظر بگيريد
    شما ميتونيد همون دوربين انتخابي خودتون
    D5300
    رو خريداري کنيد که امکانات بيشتري نسبت به دوربين نام برده شده داره و در آينده از خريدتون پشيمون نشيد
    چون بدنه اي که انتخاب ميکنيد به احتمال زياد تا چندين سال با همون بدنه سروکار خواهيد داشت, بعد ها هم ميتونيد براي خريد لنز دست به کار بشيد
    به هر حال
    بين دو دوربين D5300 نيکون و 700D کنون
    دوربين D5300 پيشنهاد ميشه
    کيفيت عکسها به مراتب بيشتر از دوربين 700D هستش(پیشنهاد میکنم خودتون نمونه های عکس های دو دوربین رو در سایت های مختلف با هم مقایسه کنید.)

در ايزوهاي بالا دوربين کانن نام برده شده نسبت به D5300 بسيار با نويز همراه خواهد بود

نقطه فوکوس به طور قابل توجهي در D5300 بيشتر هستش
    فوکوس 39 نقطه اي مقابل 9
    و غيره
    مقايسه دو دوربين رو در آدرسي که پايين براتون گذاشتم رو ميتونيد مشاهده کنيد
    تنها مزيت هاي 700d
    فکوس سريعتر هنگام فيلم برداري ()و داشتن صفحه لمسي هستش
    از لحاظ تنوع لنز و پیداکردن لوازم جانبی هم هر دو تقريباً در يک سطح قرار دارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناگفته نمونه
    D5200 رو هم ميتونيد به جاي D5300 در نظر بگیرید
    D5300 به جز داشتن GPS و کمي عملکرد بهتر در نويز گيري در ايزوهاي بالا و چيز هاي جزءي ديگر
    که مربوط به کيفيت عکس و فيلم نميشه
    برتري خاصي نسبت به D5200 نداره
    در اين صورت کلي در هزينه ميشه صرفه جويي کرد و براي خريد لنز کنار گذاشت
    اين هم مقايسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انتخاب با خودتونه

10. 2 کاربر از Anonymous... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    ممنون از راهنمایی شما.
    من برای لنز هم کیفیت، بی صدا بودن، سرعت خوب در عکسیرداری و فیلمبرداری مد نظم است.
    می خواهم یک لنز تقریباً همه کار (فیلمبرداری، عکاسی حیات وحش، ورزشی و ...) داشته باشم.

چند مدل را مد نظر دارم :
    EF-s 18-135mm IS STM
    EF-s 18-200mm IS STM
    EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM

البته در مورد لنز زیاد اطلاعات ندارم.
    ممنون می شوم باز هم من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر
    سلام قیمت لنزهایی که اسم بردید کمی متفاوته. چقدر می خوایید هزینه کنید؟ در ضمن لطفا از صفحه ی 81 به این طرف رو مطالعه کنید

12. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    سلام قیمت لنزهایی که اسم بردید کمی متفاوته. چقدر می خوایید هزینه کنید؟
    حدوداً تا 2 تومان می توانم بابتش هزینه کنم.
    ولی چون تفاوتشان را نمی دانم، انتخاب برایم سخت است.(به دنبال یک لنز خوب هستم تا بتوان با 70d تمام کارهای را به بهترین شکل انجام دهم)
    در ضمن لطفا از صفحه ی 81 به این طرف رو مطالعه کنید
    حتماً
    با شکر

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

سلام حدودا از صفحه 60 خوندم تاپیک رو

فهمیدم D3300 یا D3200 مناسبه برام، چقدر تفاوت هست بینشون (همینطور لنز 18-55 VR با VR II)؟
    ارزش هزینه بیشتر رو داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •